Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M3CSL написа:Добре благодаря ви за загриженоста. протектори за малката доза която съм вземал не са необходими. Проучил съм всичко преди да се захвана точно за това успях да си запазя резултите точно за това и нямам здравословни проблеми.
И... ако не е тайна колко е малка малката доза?
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
///peter написа::mhihi:всички сте чули че се уврежда черния дроб и айде, какви протектори взимаш
Не, що. Растат и много прилични цици, чак приятелките ни да им завидят

Не моем спорим тука, фанаха ме пак че нищо не знам, но моята препоръка M3CSL:
Като ще взимаш анадрол - там ирански - недей с омнадрен. Много силна ароматизация и от двата. Барем с нещо като анаварче/примаболан. Много на тежка комбинация се хвърляш .Според мен.
- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
Това с химията ми е голяма мъгла
Но един френд реши да взима хап4ета метан и ампули тестостерон и нищо даже отслабна леко
нито сила нито маса (макар 4е тои си я има и силата и масата)
А за мен примерно дето тренирам от 10г. имам доста сила но масата нещо ми куца може ли да пробвам с химия да кача примерно 10кг.
Понеже на мен ръката ми изостава 45см. е искам да наблегна на нея някои ден и с малко химия да засили ефекта ще стане ли ?
ето иначе няколко клип4ета на моя френд дето вдига 110кг френско за бицепс и аз оня ден слд прекъсване се пробвах на 150 лежанка че съм позагубил форма доста :
150 лег http://vbox7.com/play:5ca22d6f аз
110 бицепс http://vbox7.com/play:c4bde2d2 Митак
http://vbox7.com/play:23620fe8

Но един френд реши да взима хап4ета метан и ампули тестостерон и нищо даже отслабна леко

А за мен примерно дето тренирам от 10г. имам доста сила но масата нещо ми куца може ли да пробвам с химия да кача примерно 10кг.
Понеже на мен ръката ми изостава 45см. е искам да наблегна на нея някои ден и с малко химия да засили ефекта ще стане ли ?
ето иначе няколко клип4ета на моя френд дето вдига 110кг френско за бицепс и аз оня ден слд прекъсване се пробвах на 150 лежанка че съм позагубил форма доста :

Добре бе човек как може да препоръчаш нещо дето не си го пробвал?
Айде моля по-сериозно.
м/у другото тея заболявания дето ги говориш не стават от 1-2 пъти. Стават от години злоупотреба.Всичко дето се пише из интернет за тея неща е силно преекспонирано.При правилна дозировка и правилна употреба проблеми не възникват!
Че то дозата за лечение на анемия при деца с анадрол е 5 пъти по-голяма от това ,което аз съм вземал. Тея дето се лекуват дали пият карзили прегнили и други неща?

м/у другото тея заболявания дето ги говориш не стават от 1-2 пъти. Стават от години злоупотреба.Всичко дето се пише из интернет за тея неща е силно преекспонирано.При правилна дозировка и правилна употреба проблеми не възникват!
Че то дозата за лечение на анемия при деца с анадрол е 5 пъти по-голяма от това ,което аз съм вземал. Тея дето се лекуват дали пият карзили прегнили и други неща?
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M3CSL написа:Добре бе човек как може да препоръчаш нещо дето не си го пробвал?Айде моля по-сериозно.
Не е нужно да съм пробвал нещо, за да знам как действа. Лекарят, който лекува рак, не го е карал.
Вероятно имам в пъти повече познанства в тези среди от теб. Шампиони и от двата спорта. Лично. Не да ми продават нещо, да ги познавам.
Изчел съм и доста литература. И много добре ми е ясна разликата между истината и това, което в залата могат да ми го набият в главата.
А логиката ти е същата, все едно аз да ти напиша "Омнадрен + Анадрол кат не си пробвал, що ше пробваш като не знаеш как действа."
Прави каквото искаш. Не те спирам. Опитвам се да те предпазя. Да ти покажа и другия път. Аз пък ще ти кажа, че и аз съм на две години стаж и тия кила, дето ми ги хвалиш, ми са от слабите загряващи серии. Моето мнение е : недостатъчно воля. А сега де. Явно воля съм влагал доста повече от теб, след като ти и със стероиди си доста назад. Може в мускулите да с инапред; дай да видим постиженията там?
То не е преекспонирано в книгите братле. ТОва е наистина в примерно до 5% от случаите, но стига веднъж да ти се случи. И откъде знаеш, че си подходил отговорно? Правел ли си си хормонален тест преди стероидния цикъл, та поне някаква яснота да имаш дали нямаш хормонални отклонения?
А ясно ли ти е, че като взимаш силен стероид и жлезата, произвеждаща съответния хормон стигне до хипофункция за момент, тов азасяга не само нея? Че има ред свързани хормони и жлези и те установяват ново равновесно състояние? И че даже и като спреш хормона, новото състояние ще си поддържа до безкрай ненормалната секреция. просто защото един хормон отключва не само мускулната клетка, но и други хормони?
Практическият извод от това е, че можеш веднъж да взимаш стероиди, след 10 години да получиш киста в черния дроб и да е от това!
Според мен не ти е ясно, след като ми говориш за дози и продължително вземане, но нейсе. Затова се и почва с лек стероид, да няма голямо "отместване" в хормоналния баланс на начинаещия. Затова са измислени и "пирамидките", а не щото ако вземеш направо 50 мг няма да порастнеш. Следиш ли ми логиката?
Анемия. Да. Анадролът се взима при анемия в предшокова фаза. Само че там той цели не да вдигне мускулите, а увеличава червените кръвни телца, чрез активирането на други хормони по естествен път(да кажем еритропоетин). Не знам правиш ли разликата. Също се взима при тежки изрязвания в следствие на рак и в последните фази на СПИН. Дозите са по - големи от 50 мг, спор да няма. Може и при тежко раждане.
Не знам дали се считаш за такъв случай. Всъщност, даже и при тези случаи ще ти кажа, че той вече е заменен в голямата си част. Но ти си свободен да избираш и да правиш каквото и както го искаш.
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Zaho написа:Това с химията ми е голяма мъгла![]()
Но един френд реши да взима хап4ета метан и ампули тестостерон и нищо даже отслабна леконито сила нито маса (макар 4е тои си я има и силата и масата)
Зах, винаги може с хапчета, но опитай първо с хранене. Месо, яйца, ориз, картофи, зеленчуци. Нещо като ВВД но само със сложни въглехидрати.
Между другото твят лег... Как да е.
Ама това дето го прави френда ти как не ви е срам да го наричате скотово?
Това си е инертно замятане на принципа на лоста.
При скотово МИШНИЦИТЕ ОПИРАТ в пейката. Отпуска се до долу или поне до нещо като мъртва точка.
Точ човек, лактите му са ВЪРХУ скотовата пейка, сгъва наполовина и целия си труп замята! Идеята на скотовото въобще е да изолира тялото да не помага. Не бих казал, че той може скотово и с 20 кила по - малко. Това е много несериозно.
И преди и след съм си правил изследвания. Всичко си е в норма. Пък това за килограмите дето ти загряваш с тях за това си има много други фактори дето играят освен волята и желанието.1 че тея 2 години стаж са ми от 9-ти клас на сам с по 1-2 години прекъсвания м/у тренирането 2 че и ръста си играе роля. 1 е да дръпнеш 150 кила на 50 см от земята друго е на 1 метър. Така ,че тая сила дето я представяте идва като някво абстрактно понятие. Такива са ми постиженията и съм си доволен от тях. Като ти се виждат смешни ми хубаво, за тебе са смешни за мене са си добре. Това малко идва като вица дето всеки път го слушам в залата 160 см тапичка ми разправя колко бил едър ,нищо че е с тесни раменца и дребен на ръст ,но нали има 43-4 ръка на лично тегло 73-4 кг.
Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Zaho
-
-
Дам храна но на мен идеята ми е да наблегна на бицепса и с помощ на малко химия да го развия повече а храната си е храна
А това за скота е вярно което казваш но на 110 няма как иначе
нормално го прави с 80 но и ръката си му е голяма 50см а и чиста
Аз искам моята поне 47 да я направя и не като наблегна само на трицепс

А това за скота е вярно което казваш но на 110 няма как иначе

Аз искам моята поне 47 да я направя и не като наблегна само на трицепс
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M3CSL,
Ако си над 1 и 90, значи си малко по висок от мен.
А какъв е тоя девети клас бе братле... Ти на колко години си... Не ме стряскай.
Зах,
Не е бицепс, не е трицепс, симетрия е ръката.
Пробвай с храна и смянана тренировката, опитай да кажем суперсерии бецепс/трицепс.
Ако си толкова зажаднял, опитай с комбинация:
- Трибестан - Л - Глутамин - Креатин - Може и азотен бустер, да кажем на BSN.
Пак селдва да има ефект.
Химийката... Си е хмийка, не бързай да й се радваш, не е манна небесна.
Ако си над 1 и 90, значи си малко по висок от мен.
А какъв е тоя девети клас бе братле... Ти на колко години си... Не ме стряскай.
Зах,
Не е бицепс, не е трицепс, симетрия е ръката.
Пробвай с храна и смянана тренировката, опитай да кажем суперсерии бецепс/трицепс.
Ако си толкова зажаднял, опитай с комбинация:
- Трибестан - Л - Глутамин - Креатин - Може и азотен бустер, да кажем на BSN.
Пак селдва да има ефект.
Химийката... Си е хмийка, не бързай да й се радваш, не е манна небесна.
- Zaho
-
-
Ами сега съм си поръчал Анимал Пак ДХЕА и Трибестан и мисля да взема един True Mass(на Рони Колман) или някакъв друг геинър
а за Креатин и Глутамин незнам може и да взема от тех.
Аз по принцип също съм на идеята, че е по добре да се пробва с добавки вместо стероиди ! Но все пак е доста искушаващо като гледам какви мутанти се разхождат из фитнеса поне малко да стимулира организма някаква лека химия ?
Аз по едно време мисля бях се доста истощил от тежки тренировки недоспиване неправилно хранене и някаде четох че в един момент след много тренировки организма почва да произвежда пове4е хормон на стреса и почва6 надоло вместо нагоре даже за това сега правя програмата 1 път седми4но Хеви Дути за която разпитвах по горе
а за Креатин и Глутамин незнам може и да взема от тех.
Аз по принцип също съм на идеята, че е по добре да се пробва с добавки вместо стероиди ! Но все пак е доста искушаващо като гледам какви мутанти се разхождат из фитнеса поне малко да стимулира организма някаква лека химия ?
Аз по едно време мисля бях се доста истощил от тежки тренировки недоспиване неправилно хранене и някаде четох че в един момент след много тренировки организма почва да произвежда пове4е хормон на стреса и почва6 надоло вместо нагоре даже за това сега правя програмата 1 път седми4но Хеви Дути за която разпитвах по горе

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Трибестан, креатин и глутамин са стандартна комбинация, подобна на стероиден цикъл. Към 4х250 мг трибестан на ден, 5 до 10 грама креатин(не е нужна зареждаща фаза) и мисля че 5 грама глутамин - зависи от фирмата - са обичайните дози за мъж около 90 кила.
Ама трябва и папо, пържолки, щото иначе няма как да се расте
Ама трябва и папо, пържолки, щото иначе няма как да се расте