Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
Общо стаж в тренирането имам към 2 години с известни прекъсвания. Като започнах бях 56 кг. на ръст 190.Имах 22 см обиколка на ръката 90 см гръдна и тн. В момента съм 98-9 кг. ръката е почти 40 имам 120 гръдна обиколка и 138 см раменна обиколка при ръст 196 см. в момента.
Тренирам основно силово. От силовите тренировки имам най-добри резултати в покачването на маса.Правя по малко упражнения но в повече серии пример 8 серии лег на правата лежанка в които максимално стигам до 3 повторения.
Клек последно правех на 130 кг. -2ка
Мъртва тяга 150 кг. 1-ца
лег 105-кг 1-ца.
п.п. Баварише видях ,че си питал как да ти порасне ръката по назад в темата. Обиколката на ръката не расте от бицепсо а от трицепса наблегни на трицепса и ще имаш резултат. Аз бицепс правя 1 път месечно в 1 упражнение и ръката си ми расте без проблеми.
п.п.2 Химизацията не е проблем. Пробвал съм оксиметалон боднах го за 15 дена по хап на ден и качих близо 20 кг маса без почти да кача мазнилак. Ма го спрях щото проблема с дрехите стана прекалено фрапиращ.
А да и най-важното не съм получавал ефекта на спукания балон. Защо ли??? 

Тренирам основно силово. От силовите тренировки имам най-добри резултати в покачването на маса.Правя по малко упражнения но в повече серии пример 8 серии лег на правата лежанка в които максимално стигам до 3 повторения.
Клек последно правех на 130 кг. -2ка
Мъртва тяга 150 кг. 1-ца
лег 105-кг 1-ца.
п.п. Баварише видях ,че си питал как да ти порасне ръката по назад в темата. Обиколката на ръката не расте от бицепсо а от трицепса наблегни на трицепса и ще имаш резултат. Аз бицепс правя 1 път месечно в 1 упражнение и ръката си ми расте без проблеми.

п.п.2 Химизацията не е проблем. Пробвал съм оксиметалон боднах го за 15 дена по хап на ден и качих близо 20 кг маса без почти да кача мазнилак. Ма го спрях щото проблема с дрехите стана прекалено фрапиращ.

Fehlende PS werden durch den Wahnsinn ersetzt 

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
D3BEP написа:
При вашето момче - снимките не са много ясни, но ми се струва, че има тези признаци. Всичките.
Като разбира се:
1. Трябва да го видя наживо за да си създам ясно впечатление, тук отдалеч и намазан... Не е много сигурно.
2. Методът не е 100% гарантиран, има хора с такива белези, нямащи нищо общо със спорта
Ае съгласен съм, че ако се ползват "медикаменти" в ниски дози и къс полуживот е лесно да се прескочи допинг теста... за Тути не мога да коментирам, дето се вика не съм го виждал със спринцовка в ръка, че да кажа че е взимал.... според мен развитието му е много яко, но човека е в зала от преди 12-13 години...

Но и малко хора знаят, че всъщност зоба дава 10-15% отгоре над всичко, което си направил и без дисциплината, желанието, мотивацията, нагласата и правилното хранене, почивка и тренировки - квото щеш да зобиш, няма да имаш такова развитие

M3CSL написа:
п.п.2 Химизацията не е проблем. Пробвал съм оксиметалон боднах го за 15 дена по хап на ден и качих близо 20 кг маса без почти да кача мазнилак. Ма го спрях щото проблема с дрехите стана прекалено фрапиращ.А да и най-важното не съм получавал ефекта на спукания балон. Защо ли???
Ти внимавай с бодването на тоя анадрол, че.... да не плачеш после

- Mollov
- Мародератор
-
Съветвам те да попрочетеш малко за "възможностите" на оксиметолон-а/Анадрол/Анаполон преди да правиш втори цикъл с него
Само така като съвет, ти сам си решаваш какво ще взимаш 

Това са митове и легенди
Познавам се с няколко силови трибойци както и с доста билдъри със стабилен стероиден стаж.Всичко зависи от дозата.
п.п. Кво да пия да няма да пия метан или някъв друг боклук дето след като прекратиш положението и отслабваш повече от колкото си качил. Не мерси.
М/у другото само 1 е истинския Анадрол. Тоя анаполон е боклук.
Истинския анадрол го правят във Иран. Не вярвам да не сте чували за Резидаде иранския херкулес той се подготвя с такъв

п.п. Кво да пия да няма да пия метан или някъв друг боклук дето след като прекратиш положението и отслабваш повече от колкото си качил. Не мерси.

М/у другото само 1 е истинския Анадрол. Тоя анаполон е боклук.
Истинския анадрол го правят във Иран. Не вярвам да не сте чували за Резидаде иранския херкулес той се подготвя с такъв

- Mollov
- Мародератор
-
Да де, то дозата.... аз съм виждал как се къса мускул от анадрол... човека беше се удървил яко, ако че беше нарастнал много.... никой не ти казва да пиеш метандиенон, ма..... ае дет се вика - ти си знаеш най-добре

То и аз познавам доста хора дето са късали мускули ама не са били на анадрол. 1 приятел скъса глутеуса при 2-ка на 340 кила мъртва тяга ако не се беше напъвал толкоз нямаше да скъса ама нали знаеш...мании.
Тоя същия скъса и гърда преди време 1 друг и той скъса гърда ама като се правеше на мъж можел да вдигне 160 кг от лежанката направо успя
Един друг познат скъса бицепс преди месец някъде опита се да удържи 240 кила щанга дето тоя със скъсания глутеус и гърда клякаше с нея
Който както си го направи ако не е достатъчно натоварването никога няма да го скъса мускула от ей така...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
M3CSL написа:Това са митове и легендиПознавам се с няколко силови трибойци както и с доста билдъри със стабилен стероиден стаж.Всичко зависи от дозата.
![]()
Никой от силовите ни трибойци не взима Анадрол. Заклевам се. Ще се учудя да има някой такъв, и то няма да е добър.
Можем да питаме единствения български световен шампион - Иво, който готвеше и световен рекорд на лежанката. Но съм убеден, че е така.
Анадролът е много силен стероид, с голям андрогенен и анаболен ефект.
1. Силачите не търсят това. Първо, истинският състезател по силов трибой си гони КАТЕГОРИЯ, никога няма да се назоба кат прасе и да качи кила за нищо.
2. Второ, при тях има ДОПИНГ ТЕСТ и избягват тоя тип стероиди, търсят по - чист екстракт на тестостерон, който по - бързо се маха или разни анавари, стромбички.
3. Трето, те не гонят МАКСИМИЗАЦИЯ, гонят АДАПТАЦИЯ. Те не бухат як стероид 1 месец и после си лягат на гъза. Те са на предела на силите си. Бият по - слаби стероиди в дълги по времетраене цикли! През това време правят всичко възможно да свикват с по - големи и по - големи тежести. Да ти кажа, за човек който си прави три пъти теглото от лег, каквото и да си бие, трудно скача рязко в килограмите.
4. Те правят чистене. По време на чистенето изкуствените резултати от напомпена вода, АТФ и т.н. в клетката се губят, чистенето им вкарва едн изверски обезводняващи отрови, които ликвидират всичко, що е бързонатрупващо се за сила. Всичко, вкарано изкуствено, естествено бива изхвърлено. На състезанието те разчитат на себе си, а не на магията на стероидите. Там те вече трябв ада са свикнали без стероиди да правят това, коеот правят със стероиди.
Кой е тоя трибоец? От кой град е, дето ти дава анаполон?
Ще ти кажа, че и резултатите ти никак не са впечатляващи в силата, хеле пък за човек на стероиди и то какви. Иначе доста маса си качил. Не се лъжи с таквиа неща и не чакай на стероидите да свършат това, за което те мързи!
Да не са впечатляващи ,но първо виж от къде съм тръгнал от начало с 30 кила се затисках на лежанката от анадролчеца максимума ми се измести от 50 на 105 кила горе долу има разлика. от 25-30 кила на раменна преса сега правя на по 70-80.Докато бутах по 40 кг за трицепс сега пре спокойно си бутам по 80-90. Почти няма разлика.
п.п.Въпросния трибоец не се подготвя с анадрол ,но е запознат за какво става дума. И не е от неизявените трибоици спокойно
Ще ти пиша 1 лс със самоличноста му ако искаш.
п.п2 няма нужда да ми ги обясняваш тея работи знам как тренират знам и как се готвят.Наясно съм с много от нещата ,които си говорите в тая тема не си мисли ,че след като съм посегнал към стероиди съм от тея дето са ги излъгали. И без стериди съм качвал по 15-20 килограма маса за 2 и половина 3 месеца.
п.п.Въпросния трибоец не се подготвя с анадрол ,но е запознат за какво става дума. И не е от неизявените трибоици спокойно

п.п2 няма нужда да ми ги обясняваш тея работи знам как тренират знам и как се готвят.Наясно съм с много от нещата ,които си говорите в тая тема не си мисли ,че след като съм посегнал към стероиди съм от тея дето са ги излъгали. И без стериди съм качвал по 15-20 килограма маса за 2 и половина 3 месеца.

Последна промяна M3CSL на 29 Ное 2007, 15:06, променена общо 1 път

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Какво пък, пиши. Може да го познавам
Аз знам че сигурно е запознат. Даже е по - лошо. Доста трибойци всъщност са дилъри на таквиа медикаменти.
Ама това не значи, че анаполонът е за теб, брат. Още повече втори цикъл...
Какви протектори му вземаш?

Аз знам че сигурно е запознат. Даже е по - лошо. Доста трибойци всъщност са дилъри на таквиа медикаменти.
Ама това не значи, че анаполонът е за теб, брат. Още повече втори цикъл...
- Mollov
- Мародератор
-
D3BEP написа:Ама това не значи, че анаполонът е за теб, брат. Още повече втори цикъл...
То и аз съм на това мнение... особено за начинаещ.. щото на 2 години с прекъсвания... аз по това време дори и не ми хрумваше да хрупам бомбони... трябва си първо основата, на която да качваш... а не да се опитваш лесно да дръпнеш, щото те мързи и не ти се чака...

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:D3BEP написа:Ама това не значи, че анаполонът е за теб, брат. Още повече втори цикъл...
То и аз съм на това мнение... особено за начинаещ.. щото на 2 години с прекъсвания... аз по това време дори и не ми хрумваше да хрупам бомбони... трябва си първо основата, на която да качваш... а не да се опитваш лесно да дръпнеш, щото те мързи и не ти се чака...
То тъй, Молов.
Ама аз съм се убедил, че през интернет нищо не може да се постигне с някой, който е решил да си чупи главата.
Поне ако можем да помогнем нещо... Да не се огелпи. И да не се връзва, щото този, който продава стероидите винаги ще му каже че са ок и имат чудесен ефект... А като го гледам човекът е в таквиа среди...
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Какви протектори взимаш? Че като ги знам нашите момчета как разсъждават "протекторите само развалят ефекта на стероида, без да намаляват вредата от него"
Карсила братле направо го яж като бонбонки.
Не се обиждай, не ти мислим злото, можеш да си сигурен.
Аз лично ако някой ми каже да кажа най - страшния анаболен стероид, който познавам, сигурно бих казал анадрола.
А ти го взимаш на първи цикъл, че и с омнадрен ше го мешаш....

Карсила братле направо го яж като бонбонки.
Не се обиждай, не ти мислим злото, можеш да си сигурен.
Аз лично ако някой ми каже да кажа най - страшния анаболен стероид, който познавам, сигурно бих казал анадрола.
А ти го взимаш на първи цикъл, че и с омнадрен ше го мешаш....
Последна промяна D3BEP на 29 Ное 2007, 15:29, променена общо 1 път