Winanp- питане?
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Winanp- питане?
Колеги въпроса ми е как да си върна Play Lista на Winampa ??? Значи влачих целия Winamp извън работния плот и Play Lista някъде се откачи от самия Winamp и са не мога да го закача пак !!! А пък не ми се преинсталира Winampa само заради това , ама ако не успея да го върна май ще се наложи!! И друг път се е случвало, ама после упявах да го закача пак , а сега не !!
Мерси за адекватни отговори предварително
Мерси за адекватни отговори предварително
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Колега не става !!!! То си има и PL ама въпроса е , че то си се скрива и появява , ама аз не го виждам , тъй като се е откачило и е някъде където не го виждам !! Голяма проклетия
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Мииии колега понеже има и една програмка към Winampa ( за записване от радио , тя си е комплект към Winampa) и някаъде май съм я затрил ( нямам я в инсталационен вид ) и махна ли Winampa и тя заминава, ама май няма да имам друг избор
- BMW_325 TDS
- младши ентусиаст
-
Streamriperr колега , ама си я имам , намерих я , бия са един рестарт на компа и ако не се оправи , преинсталирам
- SpLiT
- младши ентусиаст
-
- Кара: Mercedes-Benz E280 4Matic
- Мечтае да кара: отново BMW
Пусни си по голяма резолюция на монитора и ще се появи. После като си го наместиш я върни както ти е била да няма после тема: "изпърдя монитора". И аз преди 10ина години го имах тоя проблем

- Zaho
-
-
- Детайли за колата: mnoo fast ;)
В какъв смисъл ти се е откачил плеилиста ? че е на отделен прозорец или 4е го няма
пробваи с десен бутон на винампа в треи линията наи отдоло на екрана от там наи отгоре има меню WINAMP -> аслойи и махни отметката на плеилиста няколко пъти и трябва да доиде на мен ми се е случвало няколко пъти и така се оправя

пробваи с десен бутон на винампа в треи линията наи отдоло на екрана от там наи отгоре има меню WINAMP -> аслойи и махни отметката на плеилиста няколко пъти и трябва да доиде на мен ми се е случвало няколко пъти и така се оправя

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
десен клик долу на прозореца на винамп-а и там -> Winamp -> Main Window или просто отваряш винампа и натискаш alt + W

- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- KickingKing
- ентусиаст
-
Кефите ме как щото си е изкарал плейлиста извън екрана го карате да си преинсталира 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
14 мнения
• Страница 1 от 1