ДЕЛТАСТОК

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

ДЕЛТАСТОК

Мнение от Мишу » 29 Ное 2007, 12:42

НЯКОИ ЗАПОЗНАТ ЛЕ Е С техните условия предлагат ми да им дам определена сума която те да инвестират в акции .Договорите са 3 годишни и вка година поне така казват ти гарантират минимум 12% лихва за всяка от 3 те години .Ясно ми е ,че затварям кинти за 3 год ма и 12% на год не са малко ае дано някои да има инфо и да е запознат с акции да ме :idea:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 29 Ное 2007, 12:55

по добре на някой спестовен влог на реномирана банка отколкото в акции на стоковата борса..преди години в гърция хората играеха много с тия акции докато не пукна балона и бая семейства са фалирали а отговорното лице (брачед на министъра) си е гъкнал пари колкото за 3 поколения напред и си пее пича...ако искаш дай ми една трета от тях и няма да ти дам лихва но едно огромно благодаря :D не стига ли? :roll:

Палавника
Аватар
Кара: 320 D '03; Х5 Е70

Мнение от тони6600 » 29 Ное 2007, 12:58

12% са при рискови инвестиций при които не ти гарантират по никакъв начин,че ще си получиш вложеното обратно,така наречения рисков инвестиционен проект.Така,че си помисли има други компаний които се занимават с това виж ги и тях.Врачев Финанс,ФК Евър АД и т.н

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 29 Ное 2007, 14:53

разгледай Капман ;)

не е препоръка
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 29 Ное 2007, 14:58

еи благодарности а бързите отговори още съм в размисли колкото повече чета толкова повече въпроси и схеми ми изникват в ума

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 29 Ное 2007, 16:29

Едни умни хора казват: 1/3 от имането е разумно допустимата инвестиция в взаимните фондове (еlana, Капманд и т. н.)
Чувал съм за случай когато се ипотекират жилища и с кредита на борсата-противопоказно е :mhihi:
При положение, че само за последня месец борсата на високо доходните вложения се срина 5-6% , си е риск да залагаш на борсата, освен ако не си печен спекулант ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 29 Ное 2007, 22:31

да, имаше корекция, но сега започва пак зеленото :mhihi:
бе как и да играеш - все е за яд, или те дразни, че малко печелиш, или после да се е*а у главата, що скочих толкова на дълбоко :mhihi:

коварно си е :confused:
Изображение
Изображение

Назад към Извън Темата