ДЕЛТАСТОК
Модератор: Общи модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
ДЕЛТАСТОК
НЯКОИ ЗАПОЗНАТ ЛЕ Е С техните условия предлагат ми да им дам определена сума която те да инвестират в акции .Договорите са 3 годишни и вка година поне така казват ти гарантират минимум 12% лихва за всяка от 3 те години .Ясно ми е ,че затварям кинти за 3 год ма и 12% на год не са малко ае дано някои да има инфо и да е запознат с акции да ме 

по добре на някой спестовен влог на реномирана банка отколкото в акции на стоковата борса..преди години в гърция хората играеха много с тия акции докато не пукна балона и бая семейства са фалирали а отговорното лице (брачед на министъра) си е гъкнал пари колкото за 3 поколения напред и си пее пича...ако искаш дай ми една трета от тях и няма да ти дам лихва но едно огромно благодаря
не стига ли? 

- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
12% са при рискови инвестиций при които не ти гарантират по никакъв начин,че ще си получиш вложеното обратно,така наречения рисков инвестиционен проект.Така,че си помисли има други компаний които се занимават с това виж ги и тях.Врачев Финанс,ФК Евър АД и т.н
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- Tod
- ентусиаст
-
- Кара: M3 и Volvo XC70
Едни умни хора казват: 1/3 от имането е разумно допустимата инвестиция в взаимните фондове (еlana, Капманд и т. н.)
Чувал съм за случай когато се ипотекират жилища и с кредита на борсата-противопоказно е
При положение, че само за последня месец борсата на високо доходните вложения се срина 5-6% , си е риск да залагаш на борсата, освен ако не си печен спекулант
Чувал съм за случай когато се ипотекират жилища и с кредита на борсата-противопоказно е

При положение, че само за последня месец борсата на високо доходните вложения се срина 5-6% , си е риск да залагаш на борсата, освен ако не си печен спекулант

Good Luck
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
да, имаше корекция, но сега започва пак зеленото
бе как и да играеш - все е за яд, или те дразни, че малко печелиш, или после да се е*а у главата, що скочих толкова на дълбоко
коварно си е

бе как и да играеш - все е за яд, или те дразни, че малко печелиш, или после да се е*а у главата, що скочих толкова на дълбоко

коварно си е

7 мнения
• Страница 1 от 1