човек за Бетониране на халогени
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
човек за Бетониране на халогени
Здравейте,
Както всеки с нова е36-ца и моите халогени заминаха първата седмица. Вчера ми писна да я гледам с тези дупки и купих нови. Помогнете ми да намеря човек(сервиз), който може да ми ги бетонира(варианта да си ги правя сам не е въможен за мен). За услугата разбира се ще си заплатя. Ще съм много благодарен.
Мерси предварително.
Както всеки с нова е36-ца и моите халогени заминаха първата седмица. Вчера ми писна да я гледам с тези дупки и купих нови. Помогнете ми да намеря човек(сервиз), който може да ми ги бетонира(варианта да си ги правя сам не е въможен за мен). За услугата разбира се ще си заплатя. Ще съм много благодарен.
Мерси предварително.
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Просто информативно казвам...миналата година,като залепих моите халогени с черен силикон ми цапардосаха цялата Мкова броня барабар с регистрацията... 

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
///MapTo написа:Просто информативно казвам...миналата година,като залепих моите халогени с черен силикон ми цапардосаха цялата Мкова броня барабар с регистрацията...
Значи трябва да бетонираш и бронята също, но тогава има риск да ти откраднат цялата кола заради халогените

ps. филма
ре
Ако си на толково бандитско място, май е по добре да си намериш капаци за дупките и да си без халогени. А друг вариант е кръглите лупи да се китосат и да се боядиса бронята, но е грозничко, поне според мен, но е сигурно 

///M Club Member
- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
Моите също ги окантих с черен силикон - няма никакъв проблем засега.....Колеги, отклонихме се от питането на човека - практически срещу гепаджийте няма спасение
!! Поздрави!!

- naceti
- Потребител
-
- Кара: E 46 330D automat
- Мечтае да кара: Нимбус 2012
Против падане по време на движение, колегите са прави, със силиконче се залепват прилично, но преди това лека настройка за да не бият под купето:):):) иначе от крадци..... спасение няма, цялата броня ще свалят техната....... За това си намери платен паркинг близо до вас:)
- indianeca
- младши ентусиаст
-
- Кара: Табуретка със спортно окачване...
- Мечтае да кара: Фотьойл
- Детайли за колата: БМВ e46, M54B25
- Тоо Cool
- U.S. MARINES
-
- Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
- Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR
..............
///Марто, много язвително се изказваш бе човек!
Може би колегата от Плевен има впредвид, че не стоят добре халогени с лупи, но аз имам КОРЕННО различно мение по въпроса....още повече, че тия са с подготовка за ксенон.....
Може би колегата от Плевен има впредвид, че не стоят добре халогени с лупи, но аз имам КОРЕННО различно мение по въпроса....още повече, че тия са с подготовка за ксенон.....

In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006
THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!
Re: ..............
Тоо Cool написа:///Марто, много язвително се изказваш бе човек!
Милко, той кара тежък пубертет. Остави го да си изживее кризата

Няма предвид тези, които си взел наскоро (не са никак лоши за концепцията ти за тунинг), а по-скоро тези, които бяха на X-citer-а 318is-ката ако си спомняш

///M Club Member
15 мнения
• Страница 1 от 1