Не сте хора!
Модератор: Общи модератори
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
add1cted написа:Честно казано доста се чудя дали да пиша защото това, което ще кажа няма да има никакво значение, но все пак се реших и ще споделя какво мисля аз. Цялата тая комплексарщина се създава от нас самите. Хората се държат с някой все едно е много важен, големия газар, паралия и тн ако кара нек'во БМВ (най-често е36) на 15 години и хората го карат да се чувства все едно си е купил адската резачка и е станал голям рейсър да кара... 150 коня. От там даденото лице Х се взима хем за гъзар като кара "пичеловка", която всеки месец е в сервиза, хем е и рейсър.. абе няма втори като него. Лицето Х почва да се държи презрително към всичко освен БМВ защото за него да караш БМВ значи да си най-великия и те прави БЕЗСМЪРТЕН (не само в буквалния смисъл). Това, което се вижда в неговите очи не е синьо-бял пламък, а е начин да се избият комплексите, да се мисли за нещо повече от другите. Oт там лицето Х набрал скорост все пак той вече се е извисил в очите на всичките "пички" в студентски и семкаджийте по божурище и спирките и влиза във форума и когато вижда някаква тема (най-често Опел срещу БМВ, в частност Астра и е36) той почва да плюе по адреса на отсрещния и да няма респект за човека срещу него независимо дали неговия САМОЛЕТ ще падне на 100%. От там човека отсреща се пали и се почват големите караници. Безсмъртното лице Х дори да падне няма да спре да говори глупости по форумите и да се мисли за нумеро уно. Това просто е заложено в манталитета на българина. И примери давам веднага. В момента карам Пежо 407 почти като ново е тъй като майка ми го е карала от както е изкарано от магазина. Спирам си на светофара до едно е36 купе и го поглеждам. Поредния безсмъртен забелязва, че се заглеждам по автомобила му и застава в позицията "Колко съм лош" - лакета на прозореца, криви леко врата и гледа лошо и презрително все едно той седи в чисто новата кола за 60 хиляди, а аз в поредната леко направена барака за 7-8 хиляди. Светна зелено и го бих до следващия светофар тъй като френската бангия вади 170 кончета и си понавървява. Гледах му мотивирания поглед, но все не успяваше да ме мине и виждах просто колко е западнало обществото да кара един такъв мушморок да се мисли за "кой съм аз" и да се отнася с другите хора като с нисши същества.
Друг пример: Минавам от долу на Цариградско за да обърна посоката след Плиска искам да мина от страната на киното и излизам точно където е учликата, която влиза в локалното от страната на киното. Виждам, че бяла е36-ца се е засвяткала и ще влиза в локалното и я изчаквам и тъй като след нея нямаше коли завих. Стигнахме до спирката и тоя наду чалгата, смъкна прозорците и намали до 5 км/ч. Тъй като бях зад него не успях да му видя физиономията, но мога да си я представя... В момента, който мина спирката излезе пак на Цариградско... сега кажете ми какво беше това![]()
И за финал да кажа, че аз карах до скоро е46 323ци и един път един познат ме попита: "Ее ти сигурно сега с тая резачка яко пички сваляш и те гледат по спирките". Аз колата не съм я взел за това.. взел съм я защото ми беше на сърцето.. защото не можех да спя от както я видях.. защото беше олицетворение на това, на синьо-бялата кръв, която тече в мене, но хората това не го разбират. За тях колата е средство да се покажеш, да се докажеш, да си избиеш комплексите и за съжаление чак сега след като не карам БМВ за даден период от време го разбирам. В България за да си газар трябва да караш стара, изпотрошена с поизмрели коне кола, а хората дето си купуват новите коли са балъците и са смешковци. За съжаление такова е положението в България и повечето хора мислят така и такива теми никога няма да спрат да се появяват.
Дълго е това, което написах и със сигурност много хора въобще няма да му обърнат внимание, но това няма значение. За съжаление форума се пълни с много безсмъртни лица Х и нищо че дори нямам две години члество вече не влизам с тоя кеф, с който влизах преди, а съм сигурен, че това важи и за хората дето са тук от 5-6 години. Убеден съм, че това, което е било някога вече дори няма следа от него.. Но за съжаление май в България с всичко става така... Малко се отклоних, но просто ми идваше от вътре
мислех да напиша и аз нещо по въпроса но мисля че доста добре си го казал .. проблема понякога е в самите нас .. както викаш бързо БМВ с Мпакет (на 15 годинки) 100-150 коня и кои сам аз

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Само веднъж (щото нямаше какво да оправяме по колите) спорихме кой е по-по-най М50 или М51 ама то още взето ей така да сме в играта
Иначе си карам удобната лимозина,пък който иска да се пери че много му вървяла СТОК колата

Иначе си карам удобната лимозина,пък който иска да се пери че много му вървяла СТОК колата

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните
- DiDi
- ентусиаст
-
- Кара: самолет
- Мечтае да кара: НЛО
Re: ..
bavareca_86 написа:добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните
Напълно подкрепям колегата!
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Струва ми се, че ободените колеги, някакви си мембъри на Опел форума или са твърде обидени за да пишат отново тук, в което не вярвам предвид иначе масираното им участие, или просто
НИ ПРОВОКИРАТ И СЕ ЗАБАВЛЯВАТ
с тази тема. Пишат, провокират и се надяват някой да си изтърве нервите или помежду си да се скараме.
Предлагам, да спрем да им даваме храна. Дискусията те си я почнаха, ако имаха какво да добавят, да го бяха добавили.
Моето виждане е, че един КЛЮЧ на тази тема ще дойде твърде на място.
с тази тема. Пишат, провокират и се надяват някой да си изтърве нервите или помежду си да се скараме.
Предлагам, да спрем да им даваме храна. Дискусията те си я почнаха, ако имаха какво да добавят, да го бяха добавили.
Такива философски теми винаги свършват по един и същ тъп начин и винаги нямат никакъв смисъл. Хора всякакви. Едните се състезават другите си карат бавно. Като цяло съм забелязал, че точно някакви опелджии и голфаджии правят най-много изцепки на пътя, малко след тях са тези с БМВ-ата. За това коя кола е по-бърза има 3-4 фактора и емблемата на предния капак не е толкова от значение. След мощността на двигателя, теглото на колата, състоянието на гумите и съединителя и състоянието на двигателя(все пак говорим за 10+ годишни коли) марката няма никакво значение.
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
D3BEP написа:Струва ми се, че ободените колеги, някакви си мембъри на Опел форума или са твърде обидени за да пишат отново тук, в което не вярвам предвид иначе масираното им участие, или просто

- The_Ancient
- младши ентусиаст
-
Re: ..
bavareca_86 написа:добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните
Ми аз за никоя кола не съм казвал някога, че е смешна. Както вече казах, докато има различни хора ще има и различни коли. За да има такава кола Форд, значи има кой да си купи Форд, за да има кола Мерцедес, значи има кой да си купи Мерцедес и т.н. БМВ е една от колите които бих си купил някой ден...
П.П. Темата не беше защо ме храните, а как може да се излагате така. Няма да пиша повече, че пак някой ще каже че се забавлявам. Явно който каквото си е наумил това ще е....
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
28 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2