Не сте хора!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от g-powerr » 27 Ное 2007, 22:00

мен ме кефат подобни теми-оставете хората да се псуват на спокойствие :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Ное 2007, 22:27

:confused: :roll:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Ное 2007, 5:48

add1cted написа:Честно казано доста се чудя дали да пиша защото това, което ще кажа няма да има никакво значение, но все пак се реших и ще споделя какво мисля аз. Цялата тая комплексарщина се създава от нас самите. Хората се държат с някой все едно е много важен, големия газар, паралия и тн ако кара нек'во БМВ (най-често е36) на 15 години и хората го карат да се чувства все едно си е купил адската резачка и е станал голям рейсър да кара... 150 коня. От там даденото лице Х се взима хем за гъзар като кара "пичеловка", която всеки месец е в сервиза, хем е и рейсър.. абе няма втори като него. Лицето Х почва да се държи презрително към всичко освен БМВ защото за него да караш БМВ значи да си най-великия и те прави БЕЗСМЪРТЕН (не само в буквалния смисъл). Това, което се вижда в неговите очи не е синьо-бял пламък, а е начин да се избият комплексите, да се мисли за нещо повече от другите. Oт там лицето Х набрал скорост все пак той вече се е извисил в очите на всичките "пички" в студентски и семкаджийте по божурище и спирките и влиза във форума и когато вижда някаква тема (най-често Опел срещу БМВ, в частност Астра и е36) той почва да плюе по адреса на отсрещния и да няма респект за човека срещу него независимо дали неговия САМОЛЕТ ще падне на 100%. От там човека отсреща се пали и се почват големите караници. Безсмъртното лице Х дори да падне няма да спре да говори глупости по форумите и да се мисли за нумеро уно. Това просто е заложено в манталитета на българина. И примери давам веднага. В момента карам Пежо 407 почти като ново е тъй като майка ми го е карала от както е изкарано от магазина. Спирам си на светофара до едно е36 купе и го поглеждам. Поредния безсмъртен забелязва, че се заглеждам по автомобила му и застава в позицията "Колко съм лош" - лакета на прозореца, криви леко врата и гледа лошо и презрително все едно той седи в чисто новата кола за 60 хиляди, а аз в поредната леко направена барака за 7-8 хиляди. Светна зелено и го бих до следващия светофар тъй като френската бангия вади 170 кончета и си понавървява. Гледах му мотивирания поглед, но все не успяваше да ме мине и виждах просто колко е западнало обществото да кара един такъв мушморок да се мисли за "кой съм аз" и да се отнася с другите хора като с нисши същества.

Друг пример: Минавам от долу на Цариградско за да обърна посоката след Плиска искам да мина от страната на киното и излизам точно където е учликата, която влиза в локалното от страната на киното. Виждам, че бяла е36-ца се е засвяткала и ще влиза в локалното и я изчаквам и тъй като след нея нямаше коли завих. Стигнахме до спирката и тоя наду чалгата, смъкна прозорците и намали до 5 км/ч. Тъй като бях зад него не успях да му видя физиономията, но мога да си я представя... В момента, който мина спирката излезе пак на Цариградско... сега кажете ми какво беше това :confused:

И за финал да кажа, че аз карах до скоро е46 323ци и един път един познат ме попита: "Ее ти сигурно сега с тая резачка яко пички сваляш и те гледат по спирките". Аз колата не съм я взел за това.. взел съм я защото ми беше на сърцето.. защото не можех да спя от както я видях.. защото беше олицетворение на това, на синьо-бялата кръв, която тече в мене, но хората това не го разбират. За тях колата е средство да се покажеш, да се докажеш, да си избиеш комплексите и за съжаление чак сега след като не карам БМВ за даден период от време го разбирам. В България за да си газар трябва да караш стара, изпотрошена с поизмрели коне кола, а хората дето си купуват новите коли са балъците и са смешковци. За съжаление такова е положението в България и повечето хора мислят така и такива теми никога няма да спрат да се появяват.

Дълго е това, което написах и със сигурност много хора въобще няма да му обърнат внимание, но това няма значение. За съжаление форума се пълни с много безсмъртни лица Х и нищо че дори нямам две години члество вече не влизам с тоя кеф, с който влизах преди, а съм сигурен, че това важи и за хората дето са тук от 5-6 години. Убеден съм, че това, което е било някога вече дори няма следа от него.. Но за съжаление май в България с всичко става така... Малко се отклоних, но просто ми идваше от вътре :)

мислех да напиша и аз нещо по въпроса но мисля че доста добре си го казал .. проблема понякога е в самите нас .. както викаш бързо БМВ с Мпакет (на 15 годинки) 100-150 коня и кои сам аз ;)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 28 Ное 2007, 9:12

Дам има доста облъчени :)

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 28 Ное 2007, 12:13

Само веднъж (щото нямаше какво да оправяме по колите) спорихме кой е по-по-най М50 или М51 ама то още взето ей така да сме в играта :lol:
Иначе си карам удобната лимозина,пък който иска да се пери че много му вървяла СТОК колата ;)

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Ное 2007, 12:43

добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

ентусиаст
Аватар
Кара: самолет
Мечтае да кара: НЛО

Re: ..

Мнение от DiDi » 28 Ное 2007, 13:13

bavareca_86 написа:добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните

Напълно подкрепям колегата!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 28 Ное 2007, 15:56

Струва ми се, че ободените колеги, някакви си мембъри на Опел форума или са твърде обидени за да пишат отново тук, в което не вярвам предвид иначе масираното им участие, или просто
НИ ПРОВОКИРАТ И СЕ ЗАБАВЛЯВАТ
с тази тема. Пишат, провокират и се надяват някой да си изтърве нервите или помежду си да се скараме.
Предлагам, да спрем да им даваме храна. Дискусията те си я почнаха, ако имаха какво да добавят, да го бяха добавили.

Моето виждане е, че един КЛЮЧ на тази тема ще дойде твърде на място.

ентусиаст
Аватар
Кара: само БМВ-а

Мнение от Pavlinius » 28 Ное 2007, 17:34

Такива философски теми винаги свършват по един и същ тъп начин и винаги нямат никакъв смисъл. Хора всякакви. Едните се състезават другите си карат бавно. Като цяло съм забелязал, че точно някакви опелджии и голфаджии правят най-много изцепки на пътя, малко след тях са тези с БМВ-ата. За това коя кола е по-бърза има 3-4 фактора и емблемата на предния капак не е толкова от значение. След мощността на двигателя, теглото на колата, състоянието на гумите и съединителя и състоянието на двигателя(все пак говорим за 10+ годишни коли) марката няма никакво значение.
Изображение

Ох, на баба!
Аватар
Кара: селскостопанска машина
Мечтае да кара: 4етириосен самосвал

..

Мнение от bavareca_86 » 28 Ное 2007, 18:44

D3BEP написа:Струва ми се, че ободените колеги, някакви си мембъри на Опел форума или са твърде обидени за да пишат отново тук, в което не вярвам предвид иначе масираното им участие, или просто
НИ ПРОВОКИРАТ И СЕ ЗАБАВЛЯВАТ
с тази тема. Пишат, провокират и се надяват някой да си изтърве нервите или помежду си да се скараме.
Предлагам, да спрем да им даваме храна. Дискусията те си я почнаха, ако имаха какво да добавят, да го бяха добавили.

Моето виждане е, че един КЛЮЧ на тази тема ще дойде твърде на място.

:yes:
БМВ фен с Е30-ска и малко акъл си е неочаквано добра комбинация
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

младши ентусиаст
Аватар

Re: ..

Мнение от The_Ancient » 29 Ное 2007, 4:35

bavareca_86 написа:добре бе пи4 кажи ми колко 4овека от нашия форум са се регистрирали в вашия и са запо4нали да ви обясняват колко са ви смешни колите и после да пускат тема защо ме храните

Ми аз за никоя кола не съм казвал някога, че е смешна. Както вече казах, докато има различни хора ще има и различни коли. За да има такава кола Форд, значи има кой да си купи Форд, за да има кола Мерцедес, значи има кой да си купи Мерцедес и т.н. БМВ е една от колите които бих си купил някой ден...
П.П. Темата не беше защо ме храните, а как може да се излагате така. Няма да пиша повече, че пак някой ще каже че се забавлявам. Явно който каквото си е наумил това ще е....

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Ное 2007, 7:08

а по умния отстъпва .... :uups: :uups: :uups:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wenzy » 29 Ное 2007, 12:45

Правилно - разни хора,разни коли.
Ние не сме хора - ние сме човециТЕ с БМВ-тата :winky: