Питане за х1 крушки
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
Питане за х1 крушки
скоро закупих CCFL AE от колегата civic,доволен съм обаче-старите крушки нещо не ме радват как светят чисто и просто са си полу-жълти и никак не се връзват с АЕ-тата.Препоръчаха ми Philips Blue Vision,40 кинта чивта.Какво ще кажете по въпроса?Искам да си купя 2 чивта крушки и МАХ давам 100 кинта.Препоръки???
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
"Грешката" е прав, но трябват пари.
Не мисля , че има крушка(различна от ксенонова), която да си пасне със CCFL-a, но нищо питай и аз се надявам..

Не мисля , че има крушка(различна от ксенонова), която да си пасне със CCFL-a, но нищо питай и аз се надявам..

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Ами много хора нямат нищо против
но като нямаш ше спестиш аз когато изкам нещо правя всичко възможно да го получа и щом като намаш свободни спестяваш пък ако трябва ще те дразнят крушките още половин година !
или май си чешем езика
но като нямаш ше спестиш аз когато изкам нещо правя всичко възможно да го получа и щом като намаш свободни спестяваш пък ако трябва ще те дразнят крушките още половин година !
или май си чешем езика

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Абе манете тия селянии със сините крушки. Слагате китайски ксенон и забравяте, кара по 10 пъти по-дълго.
margit0 написа:еми ще рискувам с тях,само кажи горе долу от къде да ги търся в София.Пък и аз принципно не искам някакви уникално синио-бели крушки(сори ама немога да намеря малко ъ),искам чисто и просто бели крушки.
аз съм от Пловдив незнам от каде да ги земиш виж в магазините за автоаксесоари трябва да ги имат

- |`oTuH
- ентусиаст
-
- Кара: 2005 E61 525d
- Мечтае да кара: просто да кара...
- Детайли за колата: <3
H1 Philips Blue Vision свети пак жълто, по-светло от нормалните, но пак контрастира със CCFL-то
казвам го от личен опит колега, няма да си доволен от ефекта
казвам го от личен опит колега, няма да си доволен от ефекта
4 8 15 16 23 42
12 мнения
• Страница 1 от 1