Кората на багажника на Е36
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Кората на багажника на Е36
Колеги един познат ми продава почти нов буфер сони експлоуд 12" от ония пипезороидните по 400W. Въпроса ми е как може да се бодне на кората.Имам предвид щото тя има по средата едно като стъпало и пречи и преди да съм почнал да дупча дайте идея. Може ли да се смени кората или нещо подобно.Мислех да го сложа в кутия в багажника ама не свири добре. 

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Недей на кората баце
баса си е бас когато е в бокс!
минах през този път бях отрязал всичко отзаде и нова кора от мдф и като започне да свири греда
така беше на старото возило на новото понеже е купе и му падат облегалките и баса си звучи идеално
ако си седан и имаш подлакътник можеш да изкараш басса от там друг качествен начин да звучи баса в купето не се сещам

минах през този път бях отрязал всичко отзаде и нова кора от мдф и като започне да свири греда

ако си седан и имаш подлакътник можеш да изкараш басса от там друг качествен начин да звучи баса в купето не се сещам

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Първо- Този говорител дали е за freeair монтаж?
Второ- какво искаш от него?
Трето- за мен и за още доста хора този тип говорители освен вятър друго не правят
Четвърто- Варянта е ако имаш подлакътник да се вслушаш в съвета на колегата,ако ли не направи подходяща кутия с порт отзад като порта ти сочи към задната облегалка,малко под ъгъл и след като си решил да режеш отрежи ламарината под кората,направи нова и сложи рефлектори.Гаранция ще се получи много по-добър ефект отколкото на кората вярвай ми
Второ- какво искаш от него?
Трето- за мен и за още доста хора този тип говорители освен вятър друго не правят
Четвърто- Варянта е ако имаш подлакътник да се вслушаш в съвета на колегата,ако ли не направи подходяща кутия с порт отзад като порта ти сочи към задната облегалка,малко под ъгъл и след като си решил да режеш отрежи ламарината под кората,направи нова и сложи рефлектори.Гаранция ще се получи много по-добър ефект отколкото на кората вярвай ми

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
За кората ти трябват 2 броя и то ще падне рязане.Най безболезнено е една кутия за 70-80лева и в багажника.Колкото свири толкова.Лично аз бях с 2 12" на кората и още една в каса в багажника и пак имаше какво да се желае.И говоря за каса Cerwin Vega за над 300лв само тя
Да де ама в багажника не правя нищо освен да изкъртя номера. А искам да свири добре. Може би ше пробвам да отрежа ламарината. Може и да стане добре щото нямам подлакътник.body написа:За кората ти трябват 2 броя и то ще падне рязане.Най безболезнено е една кутия за 70-80лева и в багажника.Колкото свири толкова.Лично аз бях с 2 12" на кората и още една в каса в багажника и пак имаше какво да се желае.И говоря за каса Cerwin Vega за над 300лв само тя
- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Колега пак ти казвам НЕДЕЙ да режеш ламарината ще съжаляваш хем прецакваш колата хем звук няма да изкараш
Сега като гледам какво си писал вече става ясно че си седан и без подлакътник отзаде
в твоя случаи вземи баса и го направи в бокс тип Банд пас обаче по добре дай на някои да го сметне и да ти го направи това е бокс в които баса е скрит вътре и излиза само 1 тръба после я подвеждаш до кората където правиш само дупка и така ще звучи супер
Всичко останало е компромис !!
Естествено има доста по яки неща но оставаш и без облегалка
Сега като гледам какво си писал вече става ясно че си седан и без подлакътник отзаде
в твоя случаи вземи баса и го направи в бокс тип Банд пас обаче по добре дай на някои да го сметне и да ти го направи това е бокс в които баса е скрит вътре и излиза само 1 тръба после я подвеждаш до кората където правиш само дупка и така ще звучи супер
Всичко останало е компромис !!
Естествено има доста по яки неща но оставаш и без облегалка

7 мнения
• Страница 1 от 1