HTC-мнения за марката и моделите GSM...
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Гост
-
купих го! вече съм с кайзер...! ебати умната машинка/малко по-умна от мене
/ и нема спиране да си играе човек с нея-голема краста е. са ако и некой ме светне как да вкарвам на едно име повече телефони и данни.... ше съм вери хепи.щото тая книга дет са я дали ...двата тома на Война и мир... си е...!! не успях да намеря.

- Kristopher
-
-
- Кара: e34, e36
аз имам едно HP iPaq 6915, ако го иска някой мога да му го дам за 650 лева, ползвано е 2 дни

Компютърна диагностика на BMW след 1993 година - безплатна

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
SKISA написа:купих го! вече съм с кайзер...! ебати умната машинка/малко по-умна от мене/ и нема спиране да си играе човек с нея-голема краста е. са ако и некой ме светне как да вкарвам на едно име повече телефони и данни.... ше съм вери хепи.щото тая книга дет са я дали ...двата тома на Война и мир... си е...!! не успях да намеря.
Влизаш на контакти избираш контакта към който искаш да добавиш телефон влизаш в контакта и от там меню избираш едит и другите номера може да ги добавиш на work tel, work fax, home tel и доста други неща може да добавяш...
П.С. Ако имаш други въпроси може и на skype

П.С.2 Подписа ти кърти Тишина !! Ш`и въ избия !!

re
Излишно наблъскан с екстри телефон. Аз съм привържаник на тезата, че за снимки предпочитам 8-10MP камера, за телефон имиджов модел на Nokia или Motorola, а за PC, Sony Vaio 

///M Club Member
- Гост
-
да ти кажа и аз искам да имам...:
джип -за да ходя на ски...
кабрио-за лятото на морето...
комби-за да си возя всичкото багаж и челядта...
смартче - за в софия да паркирам...
ма нещо не излиза сметката!за това се налага компромис с някои характеристики и да ги събера в едно устройство.
знам ,че по отделно има много по-добри машини от тази за различните функции,но...! няма пълно щастие-това НТС ,обаче покрива доста от изискванията ми ...може би само за издръжливост на батерията може да поспоря,ма ше видим нататък...
ма нещо не излиза сметката!за това се налага компромис с някои характеристики и да ги събера в едно устройство.
знам ,че по отделно има много по-добри машини от тази за различните функции,но...! няма пълно щастие-това НТС ,обаче покрива доста от изискванията ми ...може би само за издръжливост на батерията може да поспоря,ма ше видим нататък...

SKISA написа:да ти кажа и аз искам да имам...:
Честито и със здраве да го ползваш,надявам се че се убеди,че това е едно истинско бижу

59 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4