Представителство на Ниссенс или Бер в София

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар

Представителство на Ниссенс или Бер в София

Мнение от grnka » 27 Ное 2007, 13:44

...някои адреси,телефони и т.н. че в гуугла не можах да открия нищо..трябва ми нов радиатор за джони браво 1.4 12волта :mhihi: без клима че ми дават тук някакви измишльотини фриг еар ава и т.н.
колата няма климатик 97 година е..памагайте таварищи! :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от E-31 » 27 Ное 2007, 13:46

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 27 Ное 2007, 13:48

звъниш на 0889429419 Пафчо, Магазина се намира на Черни връх, като тръгнеш от кошарите към хладилника втората пряка в дясно, попринцип е затворена, магазина е във втория блок, голяма Жълта табела с черен надпис. Пича е от форума и щи направи отстъпка сигурно 10%. Ще ти намери каквото искаш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Re: Представителство на Ниссенс или Бер в София

Мнение от Tod » 27 Ное 2007, 14:08

grnka написа:...някои адреси,телефони и т.н. че в гуугла не можах да открия нищо..трябва ми нов радиатор за джони браво 1.4 12волта :mhihi: без клима че ми дават тук някакви измишльотини фриг еар ава и т.н.
колата няма климатик 97 година е..памагайте таварищи! :mhihi:

Каде се запеля в София бре, големо момче, или там угасна :mhihi: :( в П-в беше някаде около Новотела !
Стискам палци на итлянчето ;)
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 27 Ное 2007, 18:54

не бе споко :mhihi: италянчето нищо му няма за сега но го хвана и него проклятието на "десетгодишни алумуниеви радиатори" в смисъл вссе му доливах на седмица по половин литър и все падаше нивото...след три часа обстоен преглед в канала нещо видях на бронята мазно...мазно мазно синьо мазно...а такаааа!!! и от към двигателя не се вижда но от пред радиатора капе ...и капачката се прееба общо взето тъпа работа...та..обаждам се днес на този магазин (не съм звъннял на твоя познат още соннчо) и ми казват за този двигател така така 392 лв :shock: :shock: :shock: :shock: аз отговарям сигурна ли сте понеже преди 2 години купих радиатор на Бер за Е34 с климатик за 430-450 лв пък е по голям 3 пъти :mhihi: :mhihi: :mhihi: гледам в един друг сайт на един пич
www.axm-auto.com
на един пич от казанлък и доставя оригинални авточасти с много добри цени (правя му нарочно реклама защото е от малкото ентусиасти-продавачи на които им пука за един единствен клиент да е доволен,нещо рядко ) и гледам радиатор АVA ...чувал ли ги е някой ??? другия вариант е оригинален ВАЛЕО от официалния вносител пак за толкова 393 лв...на BEHR?? не е спешно но тази колица ми е влезнала под кожата (и в гъза след малко както вървя) :roll:

ентусиаст
Аватар
Кара: KIA
Мечтае да кара: E39 M5

Мнение от THE DUNK MACHINE » 27 Ное 2007, 22:27

Моя на ис-а е АВА - купих го преди около 2-3 месеца от Вари 2000 и за сега няма проблеми.

ентусиаст
Аватар
Кара: M3 и Volvo XC70

Мнение от Tod » 28 Ное 2007, 9:53

AVA ми е кондензатора (радиатора) на климатика от две години не съм го допълвал :!:
Италански са доколкото си спомням.
ПС От Импас 56 го взех.
Good Luck

Не е ли странно? Същите хора, които се смеят на научната фантастика, четат прогнозата за времето и вярват на икономисти? ~Kelvin Throop III

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 7er

Мнение от Stanchev » 28 Ное 2007, 9:54

Ел Греко, звънни ми бре, ще те уредя 100лв някъде е тоя радиатор изпълнение С климатик, големината и захващането е едно и също, нали не е преди 96г?
AviOn ;)
Изображение

Назад към Извън Темата