Петрола свършва?
Модератор: Общи модератори
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Гост
-
a
колеги споко бензина нема да свърши поне докато сме живи, такаче това по телевизията са пълни глупости.
Няма начин да няма начин
MARFI написа:Да държат населението под контрол.
много ясно всичко е полита и гадни игрички, мръсен танц за двама щом има такива като нас да копува ме значи че цената ще се покачва винаги, а ние бедните душици ще си руптаеме, ама дедо ми като не рокфелер че си плащам като поп на петролните компаний.
Няма начин да няма начин
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Мани ги тия смотаняци - изкуствено завишават цените и си турсят оправдание.
Колеги как мислите дали да не пуснем идеята и на другите форуми и след следващото вдигане цените на горивата - да направим и ние една стачка
- един месец без коли
Мисля че ще свършим работа - доста измекяри ще клекнат !!!
Пък и еколозите ще са със нас
Колеги как мислите дали да не пуснем идеята и на другите форуми и след следващото вдигане цените на горивата - да направим и ние една стачка
- един месец без коли
Мисля че ще свършим работа - доста измекяри ще клекнат !!!
Пък и еколозите ще са със нас

a
MARFI написа:Аз за жалост не мога, щото бизнеса ми е такъв, че бръмча насам натам по цял ден с кола, ма аз карам главно с краден бенз, че иначе не се издържа.
Аз викам не 1 месец без коли, ами да си паркираме колите масово пред входа на бензиностанциите, блокаж баце!
колега дай да закупя малко краден бензин ама сериозно
Няма начин да няма начин
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Е който изкарва пари с колата си мн ясно да си бачка че иначе гладен ще остане,ама иначе си е идея.
Чак пък да блокираме бензиностанцийте нестава.Много бързо ще ни измислят и ще видиш как ще почнат да хвърчат паяци напред-назад + тва........абе нестава.Достатъчно е да се лишим от удоволствието да шофираме.
Чак пък да блокираме бензиностанцийте нестава.Много бързо ще ни измислят и ще видиш как ще почнат да хвърчат паяци напред-назад + тва........абе нестава.Достатъчно е да се лишим от удоволствието да шофираме.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
Абе да ти кажа честно какаово масло+метанол да,но сода каустик твърдо не.Ще свърши содата и няма с кво да почерпя тъщата после
Иначе си е чиста харабия - то вече от какво ли не правят биогориво,щем нещем .....ще дойде деня в който ще трябва да го ползваме

Иначе си е чиста харабия - то вече от какво ли не правят биогориво,щем нещем .....ще дойде деня в който ще трябва да го ползваме

- ditko1
- старши ентусиаст
-
- Кара: Bmw x5 4.4
- Мечтае да кара: Муха
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Петрола свършва?
Въъъх. Ко че пиеме сега? Мезе за газьол нямам. Колеги, помагайте!

Свършва. Той винаги е свършвал. Природата не възстановява 1 млн. тона петрол със скоростта, с която ги изразходваме.
Но цената му не свършва да расте.
И такива статии са един от начините... Населението да се психира. Да купува. Да се запасява.
А цената да расте. Понеже поне търсенето се увеличава, ако не намалява кладенеца.
Тайната е проста.
Тея дни, след като спекулативно вдигнаха много цената на петрола, тя рязко взе да пада, не можаха да я удържат.
И петролните крале са се попритеснили, та почнаха да пускат статии. Зер няма да продават евтин петрол по нова година, я!
68 мнения
• Страница 3 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5