Сбогом на оръжията!!!
Модератор: Общи модератори
Изкарах Айтос новобранец и после бях в Елхово няколко месеца и в началото докато се разберем кой, какво, къде, как, кога и т.н. без малко да се избием
- тъкмо свикнах и те с мене и ме преместиха в Търново
И там пак така, кой стар, кой млад - бой, шамари и тъкмо свикнахме един с друг и взеха, че ме засилиха в Сотиря край Сливен ма там беше най-скучно и така си мина службата
Не беше лошо ама това дето го говорят, че ще се научиш на не знам си какъв ред и т.н. са пълни глупости. Човек си е такъв какъвто си е
Мен както и много други не ни промениха по никакъв начин ... неможе цял живот да си правил каквото си знаеш и изведнъж някакъв мърлю да ти казва мирно
мирно да вика на някой друг. Та какъвто си такъв ще си излезеш и след казармата 

Не беше лошо ама това дето го говорят, че ще се научиш на не знам си какъв ред и т.н. са пълни глупости. Човек си е такъв какъвто си е

Мен както и много други не ни промениха по никакъв начин ... неможе цял живот да си правил каквото си знаеш и изведнъж някакъв мърлю да ти казва мирно

- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
evans написа:...Мене поне казармата ме научи на доста работи и почти нямам проблем.
На какви например? При мен беше все едно съм в "Строителни войски". Всеки път, когато нямах наряд, бях в МО2. Я да боядисвам, я да зидам, я да местя мебели. Поне мацането с латекс по стени и тавани сега ми е безпроблемно

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
дано няма тука някой близък на загинал в казармата,че ако се разпише,няма да е приятно четиво... 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
err0r написа:evans написа:...Мене поне казармата ме научи на доста работи и почти нямам проблем.
На какви например? При мен беше все едно съм в "Строителни войски". Всеки път, когато нямах наряд, бях в МО2. Я да боядисвам, я да зидам, я да местя мебели. Поне мацането с латекс по стени и тавани сега ми е безпроблемноБих прекарал още 1 седмица там. Ако намеря видео материалите, дето съм записвал в поделението, ще ги кача да ги поразгледате
Да не си бил в 22980 ?

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Едно от мойте наборчета ,почина от тормоз 5 дни преди да ни уволнят
Момчето имаше да взима награда 5 дни и понеже наградата беше не от неговия ротен а от някоя по вискоа шапка в щаба ,ротния му беше побеснял
и вместо да го пусне сутринта му беше казал че ще го пусне след ученията.
Цялден тяхната рота беше на тръни имаше и някаква издънка по караула,но не помня за какво точно беше и така цял ден търчане подскачане и какво ли не и накрая въпросното момче припада,карат го в стацонара ,оказвасе високо кръвно 200++ ,докато дойде линейка получава мозъчен кръвоизлив и чао
Е какво да кажа повече много ме е яд че никой не го отнесе по случая но факт няма виновен размина се на всички

Момчето имаше да взима награда 5 дни и понеже наградата беше не от неговия ротен а от някоя по вискоа шапка в щаба ,ротния му беше побеснял

Цялден тяхната рота беше на тръни имаше и някаква издънка по караула,но не помня за какво точно беше и така цял ден търчане подскачане и какво ли не и накрая въпросното момче припада,карат го в стацонара ,оказвасе високо кръвно 200++ ,докато дойде линейка получава мозъчен кръвоизлив и чао

Е какво да кажа повече много ме е яд че никой не го отнесе по случая но факт няма виновен размина се на всички

- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
Като си вътре гледаш като гърмян заек, особено в началото, както каза колегата по-горе, познават се мамините синчета.
Служих първо 3м в Плевен и после в Горна Баня.
Един мой се застреля пред мен на Караул на Суходол, един щеше да ми отнесе главата на стрелбите на Сливница- както казвахме в казармата една тъпа вишка/който не знае на кой викаме вишка, значи не знае какво е казарма, и няма права да коментира/
не че сега аз не съм висшист де
Доста глупости се правеха вътре, както каза колегата стрелбите на николаево при -20 не се забравят, счепуние прозорез в спалното през януари в плевен, а старшината вика, нема страшно калявате се така
Мели сме павета, мил съм тъпата машина, щото нема пари за каране, защото съм бил водач на МТЛБ,
абе вътре простотия яко, ама като излезеш се сещаш за моментите, това което се случва вътре не може да се случи на вън, простотииите не могат да бъдат повторени, такива хора се срещат, който не можеж да срещнеш в нормания живот, толкова мнг хора на едно място от различни краищат, просто има моменти,
а и друго е да слушаш вътре южен вятър
да милееш за увото, да си отбелязваш нарядите, да броиш дните, да има жени от вън ти вътре, абе не може да го обясниш на хора, който не са били вътре, тези, който сме ходили има за какво да си говорим
Айде сбогом на наборната воена служба!
Служих първо 3м в Плевен и после в Горна Баня.
Един мой се застреля пред мен на Караул на Суходол, един щеше да ми отнесе главата на стрелбите на Сливница- както казвахме в казармата една тъпа вишка/който не знае на кой викаме вишка, значи не знае какво е казарма, и няма права да коментира/
не че сега аз не съм висшист де

Доста глупости се правеха вътре, както каза колегата стрелбите на николаево при -20 не се забравят, счепуние прозорез в спалното през януари в плевен, а старшината вика, нема страшно калявате се така

Мели сме павета, мил съм тъпата машина, щото нема пари за каране, защото съм бил водач на МТЛБ,
абе вътре простотия яко, ама като излезеш се сещаш за моментите, това което се случва вътре не може да се случи на вън, простотииите не могат да бъдат повторени, такива хора се срещат, който не можеж да срещнеш в нормания живот, толкова мнг хора на едно място от различни краищат, просто има моменти,
а и друго е да слушаш вътре южен вятър

да милееш за увото, да си отбелязваш нарядите, да броиш дните, да има жени от вън ти вътре, абе не може да го обясниш на хора, който не са били вътре, тези, който сме ходили има за какво да си говорим
Айде сбогом на наборната воена служба!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
cable написа:Айде сбогом на наборната воена служба!
Нека всички,които сме служили кажем-Сбогом!!!
Вече рейнджъри и рейнджърки ще бранят преибаната ни държавица,ако преди това половината ни армия която е вече символична,не излезе в майченство!!!!!

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
err0r написа:///peter написа:Да не си бил в 22980 ?
26660. 4-ти км, ВВС. Обслужващ батальон на ГЩ.
Аз за малко бях в съседното 22980

- ///peter
- старши ентусиаст
-
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
A_DUNCHEV написа:cable написа:Айде сбогом на наборната воена служба!
Нека всички,които сме служили кажем-Сбогом!!!
Вече рейнджъри и рейнджърки ще бранят преибаната ни държавица,ако преди това половината ни армия която е вече символична,не излезе в майченство!!!!!
Ако трябва да се брани Родината, смятам че ще се намерим доста хора който са готови да мачкат... забележете, казах да мачкат, не да се жертват

- ///milko way
- ентусиаст
-
- Кара: не кара пил-ама пий карал
мл.с-т Чоков
командир на танк Т-62
отбил военната си служба в Крумовград (2г+3м)
не помня вече колко снаряда съм изтрелял от танка (и от мен)
и сега ми се насълзяват очите като се върна в годините назад и си спомня на какъв гърч съм бил подлаган,но с времето остават само хубавите спомени с безброй истински приятели от всички краища на шибаната България,която ужким пазихме,но от кой
ще приложа и някоя актуална снимчица за моментното състояние на поделение 34140 в (Крумбийч)
коментарите са излишни

командир на танк Т-62
отбил военната си служба в Крумовград (2г+3м)
не помня вече колко снаряда съм изтрелял от танка (и от мен)

и сега ми се насълзяват очите като се върна в годините назад и си спомня на какъв гърч съм бил подлаган,но с времето остават само хубавите спомени с безброй истински приятели от всички краища на шибаната България,която ужким пазихме,но от кой

ще приложа и някоя актуална снимчица за моментното състояние на поделение 34140 в (Крумбийч)
коментарите са излишни

Bcu4ko cBъP|_|_|Ba Do5pe.Ako He|_|_|_o cBъP|_|_|u 3/\e,To npocTo He e cBъp|_|_|u/\o!
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Милко,тва поделение откога е изоставено..
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)