Една от първите ледовити сутрини

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Една от първите ледовити сутрини

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 13:20

Сега ще ви разкажа какво ми се случи днеска :type:
Ден като ден ,всичко е нормално паля си сутринта излизам от гаража заключвам всичко нормално.
Нреждам се чинно на опашката от автомобили,която е почти до гробищата на драгелвци до светофара на околовръстното.
И така бавно бавно си пъпля (около 15-20мин.) надолу заедно с цялата колона,междувременно съм се отбил в баничарницата и си закусвам по пътя баничка с боза.
Някои терикатчета с по модерни джипове не им се чака на опашката и изпреварват цялата колона надолу,докато не им излезе някой насреща и ги принуди да орът по бордюрите :mhihi:
Та така както обикновенно всичко е нормално и вече почти стигнал до светофара се престроявам в лявата колона(там се образуват две колони за направо и една за наляво).
Минавайки в лявата съм втора кола ,светва зелено,естествено един пасатаджия запушва платното щото мноого бърза а пред него е задръстено околовръстното,но той не йок ше мине :evil: ,съответно аз и тоя пред мен и тия до мен му свириме светкаме псуване го и така нататък....
В следващия момент на нас вече ни е червено,нито една кола не минава надолу, вече сме спрели да свиркаме с клаксоните,но една малка КИА червена продължава да подсвирква и да ръкомаха нещо и то на мен :shock:
Очуден свалям пасажерското стъкло и жена ми я пита какво иска въпросната жена с КИА-та(пада се малко назад в дясната от мен колона за направо).Жената от КИА-та казва:
Счупихте ми стъклото :!: :?: :!:
След редица бързи въпроси и безмислени отговори спираме след светофара да видим какво точно изка тя от нас.
Жената твърди че като съм се престроил съм минал покрай нея и съм и счупи стъклото,през цялото време аз се опитвам да видя кое точно стъкло съм и счупи обикаляки отзад и оглеждайки задния и ляв стоп,понеже е един такъв издължен мислех,че за него говори :roll:
И съзирам,че и е счупено задното стъкло точно по средата една дупка колкото цигарена кутия :shock: :shock: :shock:
Питам я как е решила че точно аз съм и счупил стъклото при положение че не съм я докоснал дори :?:
Тя ми казва ми сигурно с огледалото :roll: :shock: :roll: :repost: :kuku:
Питам я какво огледало бре? аз съм минал на един метър от тебе на свободна докато съм се престроявал ,как ще ти счупя задния джам :?:
И след малко размисли тя се съгласи с мен и аз си тръгнах.
Та така деня ми тръгна със малко комична ситуация.
Изображение

ентусиаст
Аватар

a

Мнение от pinko_23 » 27 Ное 2007, 13:27

хаха тази е луда. ама 4естно да ти кажа писнами от такива малоумни шофери и то не само жени ами и много мъже
Няма начин да няма начин

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Ное 2007, 13:45

Явно днес е деня на нервите :mhihi:
Но колега да не ти пука, на мен сутринта какво се случи:
Карам в средната лента по цариградско посока от Младост към центъра, в средната лента съм (казвам така, защото вече има 3 ленти на цариградско :mhihi: 2те нормални и тази за буса), пуснал съм музичка, топлото на макс, и се спускам някъде до печатницата... всичко много спокойно до момента в който колата ми угасна, ама така угасна, че нямаше никакъв ток, освен на радиото... :D
Излизам аз, но няма кой да ме пусне да си до бутам колата до бус лентата... както и да е бутнах я, свалих капачето на якия предпазител точно след +-са на ако-то, всичко беше на въглища... и то щото някой майстор го е затегнал хубаво ;) Свързах двете жици заедно на едната дупка и гассссс ;)
Та така не се впечатлявай от тъпизми явно днес са в изобилие :mhihi:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Ное 2007, 14:27

:roll: :roll: :roll:
Еми явно стъклото е усетило нещо друго, ама шофьорлата тогава е имала друга работа :roll:
Женска му работа :mhihi:
Само като си представя колко убедително ти е обяснявала как си й счупил задния джам... Ей сложете камери в колите си де, че не само да четем и да се хилим, ми и да гледаме сеир :lol:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Ное 2007, 14:34

Illusion написа::roll: :roll: :roll:
Еми явно стъклото е усетило нещо друго, ама шофьорлата тогава е имала друга работа :roll:
Само като си представя колко убедително ти е обяснявала как си й счупил задния джам... Ей сложете камери в колите си де, че не само да четем и да се хилим, ми и да гледаме сеир :lol:

А ти една камерка под завивките, такава с нощно виждане? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2007, 16:25

///peter написа:
Illusion написа::roll: :roll: :roll:

А ти една камерка под завивките, такава с нощно виждане? :mhihi:

мисля да пропусне,въпреки неистовото ти желание :mhihi:
за да не е оффф:
еми бате жена кво искаш,как може да си помисли че с огледалото ще и счупиш стъклото :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от euroto » 27 Ное 2007, 17:34

ЖЕНА :lol: и аз си имам и си я обичам, но са си жени какво да ги правиш :mhihi:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 17:37

Ма неможете да си представите колко беше убедена в твърдението си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нямам думи да го опиша просто :help: :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2007, 17:41

vld написа:Ма неможете да си представите колко беше убедена в твърдението си :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Нямам думи да го опиша просто :help: :mhihi:

викаш чак почна да се замисляш дали не е вярно а :mhihi:
мани много ги обичам така като почнат :lol:

ентусиаст
Аватар

Мнение от grnka » 27 Ное 2007, 17:43

хубаво че не ти е казал че си я ебал и си тръгнал без една целувцица поне...баси заблудените кокошки...само моята си я признавам за шофьорка обаче...как държи волана едно спокойно а не с двете ръце все едно хваща мечка за ушите...но за сметка на това балдъзата и тъщата са пълна скръб :confused:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e39 520i

Мнение от Dozo » 27 Ное 2007, 18:09

Погледнете небето и ще ви стане ясно всичко.Пълнолуние е.Някой страдат от него,други страдат от пълнолудие. :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Ное 2007, 19:23

Женичката явно и е трябвало протокол от КАТ за пред каското и се е чудила кой и е "счупил" стъклото.Баси глупавите парчета :mhihi:
"....... ами паркирах снощи на паркинга пред нас и ставам сутринта и кво да гледам - дупка с размера на кутия за цигари на задното ми стъкло..."
Сякаш не е сложно :mhihi: .
Кво се обяснявам и аз - с две думи ЖЕНИ

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ge6pen4 » 27 Ное 2007, 20:28

Хаха ... ти разсмя ли се докато си говорихте? :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 27 Ное 2007, 21:23

Сигурно се е спукал от смях,ама няма как да я наругае че жена му от солидарност от оная сигурно щяла да го сръга в ребрата.
Ти представяш ли си баси кофти парчето дето е била тая,явно мъжа и вече не и обръща необходимото внимание. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от McClane » 27 Ное 2007, 21:38

Абе явно голямо свирене с клаксоните е паднало,че чак да се счупи стъклото :mhihi:
Явно огледалата на КИА не са много шумоиздържливи :mhihi:

Следваща

Назад към Страхотни истории