ДА се ВДИГНЕ отзад ? или да падне отпред?
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
SaSo написа:Като го казвам това съм го правил в 2 вечерта ве колега когато няма ни една кола наоколо... И ако стане нещо аз си нося кръста тоест ше претрепя само мене си...
И ти кога влезе във форума и кога взе да раздаваш морал наляво надясно немога да си обясня... Имаш от оня ден 4 мнения и са ми лееш морал наоколо...Стига глупости стегни се малко....
Плюс това не ги правя тия неща всеки ден веднъж съм си пробвал колата на Vmax и на устойчивост на завой зада и знам възможностите до краен предел и това е ....
Айде със здраве и да не се разсърдиш нещо..
От скоро съм в сектата но това не ми пречи да имам морал

Неискам да засегна никой но все пак виждам какво става по пътищата и какво могат нашите колици. Лично аз правя глупости по пътя някои път и основно заради това го написах това

А пък за това 1,2,3-та 40 km/h до някаде е така но предпочитам ускорение пред макс скорост.

Поздрави.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
///peter написа:Breyton написа:///peter написа:bmwfena написа:тряя да е равна..Е34ката е лимузина веда не е копач та да му вдигате задницата и т.н.
Мойта е със спортен пакет от завода ве и е леко ниска отпред
Я обясни в какво се състой спортния пакет и как така вози мазно
A колегата СаСо го каза добре, вози като 3ка, е съжалявам ама аз не съм си взел 5цата за да ми вози като 3ка, сещаш ли се![]()
Иначе ето екстрите:
226 SPORTS SUSPENSION SETTINGS
270 WIDER TYRES
А колегата с 20-ка ванус и 4.44, батко как я издържаш?
1ва, 2ра, 3та - 40км
Не ве не ми е такава екстрата а е
M SPORTS SUSPENSION SETTINGS
Още по твърдо и е със частите на Мката... Което не е особен плюс като отидеш в магазина с парата

Мога да ти покажа за кво иде реч някой път.. Да видиш как 5ица вози като 3ка купе със спортно окачване и как в завоя въобще не се накланя... Неможеш да я натиснеш надолу колата направо...Стои почти като дъска.... Лудница е ...

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Може, една младостка среща да направим на кауфланд-а
Аз пъ ще ти покажа, като и са се разтропали камбанките отзад как потропва
Аз пъ ще ти покажа, като и са се разтропали камбанките отзад как потропва

- Dragon4e
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 3.0d 01г.
- Мечтае да кара: Вече го кара
ей момчета явно съм много назад с ващти експирименти с колите си но имам някакав малък опит с преправката на автомобила и трябва да ви кажа че през 92год. правих една 3-ка с изпуснали амортисьори така че да бъде с твърдост кето м-3ката и резултата беше че щеше да има едно бракувано бмв.моето мнение е не барайте колите си, а се кефете такива каквито ги е направил брата баварец
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Dragon4e написа:ей момчета явно съм много назад с ващти експирименти с колите си но имам някакав малък опит с преправката на автомобила и трябва да ви кажа че през 92год. правих една 3-ка с изпуснали амортисьори така че да бъде с твърдост кето м-3ката и резултата беше че щеше да има едно бракувано бмв.моето мнение е не барайте колите си, а се кефете такива каквито ги е направил брата баварец
Ми незнам аз съм спокоен щото мойта е правена така в Хага ...

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3