Да шофираме нормално, толкова ли е трудно?
Модератор: Общи модератори
- anabella
- младши ентусиаст
-
- Кара: '02 325xi touring
Този "спор" София срещу провинцията е адски глупав и винаги води до едно и също нещо - хората се изпокарват.
kali_2000, както ти не искаш да обобщават, че жените са лоши шофьори, така и ти не прави такива изводи за хората, които не са от София
kali_2000, както ти не искаш да обобщават, че жените са лоши шофьори, така и ти не прави такива изводи за хората, които не са от София

- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Ако имаш предвид Фокуса с хасковска регистрация който е в галерията ми той е на едно приятелче и снимката е сложена защото продавах багажника който е на преден план!
А исках в по-горния пост не да те обвинявам в нещо а просто да кажа че и да се ядосваш няма да промениш нищо само ще си загубиш нервите!
А отностно хората от провинцията,просто не е коректно спрямо тях ако мислиш че им е приятно да идват да се бласкат в нашите задраствания и да работят в тази мизерия просто си в голяма грешка!Просто хориата търсят как да изкарат някои лев!
С такива краини изказвания за провинцялисти и прочие може да се покаже единствено колко е ограничен даденит човек!
А исках в по-горния пост не да те обвинявам в нещо а просто да кажа че и да се ядосваш няма да промениш нищо само ще си загубиш нервите!
А отностно хората от провинцията,просто не е коректно спрямо тях ако мислиш че им е приятно да идват да се бласкат в нашите задраствания и да работят в тази мизерия просто си в голяма грешка!Просто хориата търсят как да изкарат някои лев!
С такива краини изказвания за провинцялисти и прочие може да се покаже единствено колко е ограничен даденит човек!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- ceno83
- младши ентусиаст
-
- Кара: БМВ 320D 2001
- Мечтае да кара: M Power
аз не искам да се мешам много в този разговор клонящ към спор, само в защита на кали_2000 ще кажа, че съм се возил при нея и ако има добра жена шофьор, то това е ТЯ !! кара като истински мъж
а и Кали ти от кога живееш в центъра ??
или Люлин вече е център

,,Болката от сполетялото ни нещастие се дължи не на самото събитие,а на нашата оценка за него.А тъкмо нея ние можем да променим във всеки един момент."
Nukem написа:Ако имаш предвид Фокуса с хасковска регистрация който е в галерията ми той е на едно приятелче и снимката е сложена защото продавах багажника който е на преден план!
Радвам се за споделеното мнение дано не ви се налага да търпите тъпизмите на провинциялистите и никога не страдате от тяхната некадърност и последно ще кажа ЗАБРАВЕХТЕ ЗА ПИЯНАТА ЖЕНА КОЯТО УБИ 4 деца в Перник и я помилваха

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
kali_2000 написа:Абе ти незнам откаде се обади ама това че съм шофьор от 3 години и на месец въртя от 500 до 800 км и книжката ми нямя нито една липсваща точка и в застрахователната ми полица съществува една единствена щета от удър признат от КАТ че не е по моя вина трябва да ти затвори устата и да докаже на много хора че ИМА КАДЪРНИ ЖЕНИ ШОФЬОРИ!!!!!!!!Nukem написа:Кали от канал 2000,кандидат ентусяста аман от такива като тебе засякъл го еди кой си,еди кой си били провинцялисти,аман от кибици,що не земеш нешто полезно да свършиш вместо да си чешеш езика със глупости!Тва дали е от София и дали може да кара си е факт и цял ден да ни занимаваш с тия глупости пак няма да го промениш ще те засече някой и т.н а съм сигурен че ти големия Софииски шофьор на ден отнасяш по 2-3 маини!Аре стига с глупости.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
мила моя,незнам защо си мислиш че 500-800км/месец са много?
милчка аз за 2 седмици съм минал 900!(карам законно от 7 месеца,ти смятай)
от 3 годинки си шАфьоркаи нямаш едно нарушение,слънце,еми аз както казах карам законно от 7 месеца и имам един акт за превишена скорост - при трилентово движение в една посока карах с 85,НО при ограничение 50 щото били в градски условия

нататък,бебенце,само искам да ти кажа че има селяни(такива дето са дошли от провинцията)дето са с по-градски малталитет от тебе ама много по-градски

И аз псувам много селяните,НО тези който се държат като такива,докато тези който съзнават че във големия град няма място за селски изпълнения им права евала.
също така псувам и тея софиянци дето са бетер селяни,няма смисъл да обяснявам защо.
миличка нищо лияно ама просто най-накрая трябва да се разбере че не е от значение от къде си а с какъв манталитет си

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
дааа, трудно е да се кара нормално у нас... но има и още много трудни работи, доста от които проличаха и в тая тема...
body написа:Благодаря,ти също.Като ти остане време снимай ддс-арката и дай снимки.С кой двигател е?200 хваща ли?
Двигателя е 2-ка hdi 110к.с. Повече от 170 не вдига, бързо набира, ама повече неще.

Когато я купувахме бяхме тръгнали за бимка/мердж, а се върнахме с лъвче. Просто беше много запазена на малко км и яко дум дум.

Иначе няма сравнение с бмв при първа възможност 320д.

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
"селянин не е географско определение" - казваше някой
любими са ми тези с Чисто Новите автомобили
понеже нашите са на по 15 години и са втора ръка, значи и хората, които ги карат са втора ръка... според някой "капацитети"

любими са ми тези с Чисто Новите автомобили

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- M2PR
- старши ентусиаст
-
- Кара: звездомобил
Следва...офф-топик...
Не мога да се въздържа от коментар...то всичко хубаво, дискусията - окей, както винаги има някакъв спор, в който има 2-3-5 лагера на хора с различни виждания по въпроса, но 1 нещо ми направи аааадски грозно впечатление - човек, който ми пише "провинциЯлист", седнал да се изказва за това какви били хората, които не са от София, и какво по дяволите ставало в паркинга на мола и че именно те го правили. Дреме ми на тва дето го нямам за тва какво става в паркинга на мола, това там не е "най-оживената софийска улица" - важно разяснение за овчето мислене. Също така - онзи ден, по-скоро онази вечер, една г-ца, хитра като гумена лисица, седнала да "управлява" х3 направи най-голямото мазало в пиков час, точно там.
Така че, айде да не съдиме за това кой как може да кара, спрямо това от къде е.
Наиситина хората, които не са от "най-мега-турбо-якия-гъзарски град" в България, се стъписват леко, когато влязат да карат тук, просто защото тук движението е не нормално и го няма никъде другаде, но това е поправимо.
Аман вече от софийски дупета.....

Не мога да се въздържа от коментар...то всичко хубаво, дискусията - окей, както винаги има някакъв спор, в който има 2-3-5 лагера на хора с различни виждания по въпроса, но 1 нещо ми направи аааадски грозно впечатление - човек, който ми пише "провинциЯлист", седнал да се изказва за това какви били хората, които не са от София, и какво по дяволите ставало в паркинга на мола и че именно те го правили. Дреме ми на тва дето го нямам за тва какво става в паркинга на мола, това там не е "най-оживената софийска улица" - важно разяснение за овчето мислене. Също така - онзи ден, по-скоро онази вечер, една г-ца, хитра като гумена лисица, седнала да "управлява" х3 направи най-голямото мазало в пиков час, точно там.
Така че, айде да не съдиме за това кой как може да кара, спрямо това от къде е.
Наиситина хората, които не са от "най-мега-турбо-якия-гъзарски град" в България, се стъписват леко, когато влязат да карат тук, просто защото тук движението е не нормално и го няма никъде другаде, но това е поправимо.
Аман вече от софийски дупета.....
АПНИ, БАБА, 'АПНИ
Кажи си го
Аз откак зех на Любчо колата, още с Пловдиските номера я карам, щото е по-модно да не си от С - Село
И да Ви кажа, хората ме гледат доста странно като се прередя някъде или като мина някъде където си мислят, че е приоритет за Софиянци, еле а като спра на Универса, направо се чудят тоя пловдивчанин дали с екскурзовод е успял да навигира и паркира там.
Мега комплекси, мега болка има по света, божеее

Аз откак зех на Любчо колата, още с Пловдиските номера я карам, щото е по-модно да не си от С - Село

И да Ви кажа, хората ме гледат доста странно като се прередя някъде или като мина някъде където си мислят, че е приоритет за Софиянци, еле а като спра на Универса, направо се чудят тоя пловдивчанин дали с екскурзовод е успял да навигира и паркира там.
Мега комплекси, мега болка има по света, божеее
- Totogada
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E36 320 Coupe
sonny написа:Честито, докато не върнат граждансттвото и докато инструкторите не спрат да грледат между краката на ученичките нема се опраиме. То и мойта жена вика искам книжка да изкарам и да ми веземш кола, а аз се опитвам да и обясня, че тя пазарска количка не може да кара и, че ще трябва кат се роди детето шофьор за детската количка да наемам, ама тя не ми вярва, така е, хората са казали от жена шофьор и от негър скиор не стааа. То се едно циганин банкер да стане
Всеки ден има такива хора по улицата.Лошото е ,че някой излизат от колите си и ти налитат на бой.За едно обаче не си прав за това с негъра