Да шофираме нормално, толкова ли е трудно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Да шофираме нормално, толкова ли е трудно?

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 15:35

acer написа:Днеска на края на деня си щях да излезна от колата и да пребия един дядка. Кво им става на тия шофъори?
Как може кой им дава на тия откачалки книжки бе :?: :idea:
Правя ляв завой някакъв срещу мен, оглеждам се за мигач, няма нищо чакам 2-3 секунди стои на едно място, продължавам със завоя, какво му хрумна като даде рязко газ на дясно... после видях, че е жена.
И така цял ден, някакви изобщо са забравили за какво служат мигачите, да не говоря за дългите и халогените.
А най-якия номер е от средна лента да завиеш на ляво, че да си направиш завоя, отзад да гълтат прахта.
Движа се в средна лента на около 5-6 метра от кръстовището, зелено тръгвам бам някакъв ме изпреварва и спира пред мен, за да завие. :roll:

Така е колега ще споделя за преживяването ми в неделя 25.11.2007 карам в дясна лента по Тодор Александър посока 3-то раьонно и на светофара на Димитър Петков един ОЛИГОФРЕН НЕКАДЪРЕН в последния момент решава че от средна лента ще прави десен завой :kuku: :kuku: :kuku: И го направи бе :idea: :idea: :idea: Скачам хем на спирачките хем на клаксона и едвам спрях :help: :help: А той се обръща и ме гледа тъпо в недоумение :wtf: :kuku: Е на такъв с кеф да му разбиеш главата проста и с детенце беше вътре :!: :evil:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 15:45

Mollov написа:
Burningparis написа:

kali, да те скъсат не значи, че нещо не си се справил със светофара.... възможностите са много :)

АМа точно за това пиша Че в провинцията имат най -много по два светофара и ги късат (а щом те късат в такъв малък град с толкова малко трафик за какво говориме) и те си се явяват пак и пак и пак и като вземат книжки дойдат в София незнаят какво става ден ли е нощ ли е Те просто не са научени да се справят с трафика съответно незнаят какво да правят и засичат нарушават знаци и т.н. А за паркиране да не говорим. :help: :help: :help: Че като отидеш в Мола примерно и 89% от нарушителите и хората който правят задръстването са провинциялисти :!: :!: който не правят сметка че са паркирали неправилно или незнаят че трябва да си проверят билетчето на автомата преди да излязат от Мола за да стигнат до автомобилите си

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Ное 2007, 15:48

kali_2000 написа:
Mollov написа:

kali, да те скъсат не значи, че нещо не си се справил със светофара.... възможностите са много :)

АМа точно за това пиша Че в провинцията имат най -много по два светофара и ги късат и те си се явяват пак и пак и пак и като вземат книжки дойдат в София незнаят какво става ден ли е нощ ли е Те просто не са научени да се справят с трафика съответно незнаят какво да правят и засичат нарушават знаци и т.н. А за паркиране да не говорим. :help: :help: :help: Че като отидеш в Мола примерно и 89% от нарушителите и хората който правят задръстването са провинциялисти :!: :!: който не правят сметка че са паркирали неправилно или незнаят че трябва да си проверят билетчето на автомата преди да излязат от Мола за да стигнат до автомобилите си

Тук не виждам какво общо има провинциализма с всичко това. Да, вярно е, че трафика в София е по-голям, но все пак, който си кара - си кара, където и да отиде ;)
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Жи55АЕМЖИ
Мечтае да кара: 911 turbo
Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band

Мнение от ///peter » 27 Ное 2007, 15:49

Не знам, ама тва отмина, всяка втора кола в София е с "чужд" номер ;)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 15:49

kali_2000 написа:АМа точно за това пиша Че в провинцията имат най -много по два светофара и ги късат (а щом те късат в такъв малък град с толкова малко трафик за какво говориме) и те си се явяват пак и пак и пак и като вземат книжки дойдат в София незнаят какво става ден ли е нощ ли е Те просто не са научени да се справят с трафика съответно незнаят какво да правят и засичат нарушават знаци и т.н. А за паркиране да не говорим. :help: :help: :help: Че като отидеш в Мола примерно и 89% от нарушителите и хората който правят задръстването са провинциялисти :!: :!: който не правят сметка че са паркирали неправилно или незнаят че трябва да си проверят билетчето на автомата преди да излязат от Мола за да стигнат до автомобилите си

И над 50% от тях са паркирали като арабин в пустиня :!:
Без да ги интересува дали ти аджеба някак си ще успееш да си отвориш вратата :twisted:
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 15:53

///peter написа:Не знам, ама тва отмина, всяка втора кола в София е с "чужд" номер ;)

Ма майната му на чуждия номер,а колко са тия дето имат тука адресна регистрация и са си със софийски табели :idea:
Това да не ги прави повече шофери?
Напротив още по от далече се познават :mhihi:
Шофьора си е шофьор дори да е от най малкото село в българия ако е читав и съобразителен бързо влиза в час и не е опасен за движението.
Лошото е че са повече смотльовците дето си мислят че ...
Аре да не продължаваме темата в тая насока че не е никак приятно.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 15:59

Illusion написа:
kali_2000 написа:
Mollov написа:

АМа точно за това пиша Че в провинцията имат най -много по два светофара и ги късат и те си се явяват пак и пак и пак и като вземат книжки дойдат в София незнаят какво става ден ли е нощ ли е Те просто не са научени да се справят с трафика съответно незнаят какво да правят и засичат нарушават знаци и т.н. А за паркиране да не говорим. :help: :help: :help: Че като отидеш в Мола примерно и 89% от нарушителите и хората който правят задръстването са провинциялисти :!: :!: който не правят сметка че са паркирали неправилно или незнаят че трябва да си проверят билетчето на автомата преди да излязат от Мола за да стигнат до автомобилите си

Тук не виждам какво общо има провинциализма с всичко това. Да, вярно е, че трафика в София е по-голям, но все пак, който си кара - си кара, където и да отиде ;)

Прав си но добрите шофьори провинциялисти се броят на пръсти Ако не беше така нямаше да има лафа " Тоя е РК ,Кн,Ов,ЕН ПАЗИ се далече " :dunno: :dunno:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Ное 2007, 16:04

kali_2000 написа:
Illusion написа:
kali_2000 написа:
Mollov написа:

Прав си но добрите шофьори провинциялисти се броят на пръсти Ако не беше така нямаше да има лафа " Тоя е РК ,Кн,Ов,ЕН ПАЗИ се далече " :dunno: :dunno:

права :P

А тоя лаф върви в пълна сила, ако има налице и голф :roll:
Както и да е. На всеки се случва да не погледне и т.н., но при някои това е начин на каране и няма значение от къде си :idea:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 16:06

vld написа:
///peter написа:Не знам, ама тва отмина, всяка втора кола в София е с "чужд" номер ;)

Ма майната му на чуждия номер,а колко са тия дето имат тука адресна регистрация и са си със софийски табели :idea:
Шофьора си е шофьор дори да е от най малкото село в българия ако е читав и съобразителен бързо влиза в час и не е опасен за движението.

Абе не е приятно ама утре недай си боже те удари някой от Перник или София окръг или т.н дето ти е взел предимството защото на повечето завой с подчертана черна лента на пътя с предимство мн хора незнаят кой е с предимство кво прайме :?: :?: А за паркирането да споделя живея в центъра на София и недай си боже ми се наложи да изляза по обяд с колата нямя спиране после :evil: :evil: И се такива едни готини "СО,РК,ЕН,СС" дет спрели като за 3ма и не сложили талонче и аз братче живея там и нямя каде да се паркирам :idea: :idea: :help: :help: :evil: :evil: Ма се научих звъня веднага на паяците и един ден това мн ми помогна 4коли закопчаха със скоби :!: :!: :bgflag:

Старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 16:09

kali_2000 написа:
vld написа:

Абе не е приятно ама утре недай си боже те удари някой кво прайме :?: :?: А за паркирането да споделя живея в центъра на София и недай си боже ми се наложи да изляза по обяд с колата нямя спиране после :evil: :evil: И се такива едни готини "СО,РК,ЕН,СС" дет спрели като за 3ма и не сложили талонче и аз братче живея там и нямя каде да се паркирам :idea: :idea: :help: :help: :evil: :evil: Ма се научих звъня веднага на паяците и един ден това мн ми помогна 4коли закопчаха със скоби :!: :!: :bgflag:

Имам в предвид,че не е нужно да си с провинциален номер за да си смотан ,има и доста софийски смотаняци :!:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 16:11

vld написа:
kali_2000 написа:
vld написа:

тно.

закопчаха със скоби :!: :!: :bgflag:

Имам в предвид,че не е нужно да си с провинциален номер за да си смотан ,има и доста софийски смотаняци :!:

Тука си много прав :yes:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 27 Ное 2007, 16:26

Кали от канал 2000,кандидат ентусяста аман от такива като тебе засякъл го еди кой си,еди кой си били провинцялисти,аман от кибици,що не земеш нешто полезно да свършиш вместо да си чешеш езика със глупости!Тва дали е от София и дали може да кара си е факт и цял ден да ни занимаваш с тия глупости пак няма да го промениш ще те засече някой и т.н а съм сигурен че ти големия Софииски шофьор на ден отнасяш по 2-3 маини!Аре стига с глупости.
:mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 16:34

Nukem написа:Кали от канал 2000,кандидат ентусяста аман от такива като тебе засякъл го еди кой си,еди кой си били провинцялисти,аман от кибици,що не земеш нешто полезно да свършиш вместо да си чешеш езика със глупости!Тва дали е от София и дали може да кара си е факт и цял ден да ни занимаваш с тия глупости пак няма да го промениш ще те засече някой и т.н а съм сигурен че ти големия Софииски шофьор на ден отнасяш по 2-3 маини!Аре стига с глупости.
Абе ти незнам откаде се обади ама това че съм шофьор от 3 години и на месец въртя от 500 до 800 км и книжката ми нямя нито една липсваща точка и в застрахователната ми полица съществува една единствена щета от удър признат от КАТ че не е по моя вина трябва да ти затвори устата и да докаже на много хора че ИМА КАДЪРНИ ЖЕНИ ШОФЬОРИ!!!!!!!!
:bgflag: :bgflag: :driving: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 16:35

Nukem написа:Кали от канал 2000,кандидат ентусяста аман от такива като тебе засякъл го еди кой си,еди кой си били провинцялисти,аман от кибици,що не земеш нешто полезно да свършиш вместо да си чешеш езика със глупости!Тва дали е от София и дали може да кара си е факт и цял ден да ни занимаваш с тия глупости пак няма да го промениш ще те засече някой и т.н а съм сигурен че ти големия Софииски шофьор на ден отнасяш по 2-3 маини!Аре стига с глупости.

АМА ти си от Хасково беееее :idea: :idea: :idea: :idea: То затова си се засегнал :twisted: :twisted: :twisted: Е истината боли така е :!: :!: :winky:

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Ное 2007, 16:44

kali_2000 написа:

АМА ти си от Хасково беееее :idea: :idea: :idea: :idea: То затова си се засегнал :twisted: :twisted: :twisted: Е истината боли така е :!: :!: :winky:

ооооооооооо ама той е от Хасково :!: :!: :!:
А ти си от София :?: :!:
ооооооооо ама то от другите градове не могат да карат нали :?:
Айде отиди да се упражняваш на някое полигонче по-добре, че да не се окаже, че ти не можеш да караш :!:
опс извинявай ти навърташ толкова много километри на месец, че това не ти е нужно :!:
Ей жалко, че все теб те засичат :!:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата