....кола с характер !
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- blackrider
- младши ентусиаст
-
....кола с характер !
Много мразя така:
имам проблем със силата на духане на климатроника (дигиталния) ,смених кондензатора /проблема остана/ остана таралежа ,защото моторчето на парното върти. Е да ама в понеделник го поръчах .платих 213.00 лв. и след като си излезнах от магазина.......т'ва чудо си проработи и вече е петък не е отказало????
Ама така или иначе вече го купих,та ще го сменя тези дни като се позатопли / и без т'ва кората ми е откачена и си я возя в багажника цяла седмица/ Та питам си аз така ли трябваше да стане- да се набутам 213 лв и всичко да си е ОК ,но мисля щом вече 3-ти път се получава така да нямам духане
/ не от некоя магистралка/ хахахах,значи не е било напразно купуването на ТАРАЛЕЖА /да му е** и бодлите
/
имам проблем със силата на духане на климатроника (дигиталния) ,смених кондензатора /проблема остана/ остана таралежа ,защото моторчето на парното върти. Е да ама в понеделник го поръчах .платих 213.00 лв. и след като си излезнах от магазина.......т'ва чудо си проработи и вече е петък не е отказало????

Ама така или иначе вече го купих,та ще го сменя тези дни като се позатопли / и без т'ва кората ми е откачена и си я возя в багажника цяла седмица/ Та питам си аз така ли трябваше да стане- да се набутам 213 лв и всичко да си е ОК ,но мисля щом вече 3-ти път се получава така да нямам духане

Re: ....кола с характер !
Трева да гледаш положително на нещата. Поне сега ше го смениш с ново и ше си спокоен.blackrider написа:Много мразя така:
имам проблем със силата на духане на климатроника (дигиталния) ,смених кондензатора /проблема остана/ остана таралежа ,защото моторчето на парното върти. Е да ама в понеделник го поръчах .платих 213.00 лв. и след като си излезнах от магазина.......т'ва чудо си проработи и вече е петък не е отказало????![]()
![]()
Ама така или иначе вече го купих,та ще го сменя тези дни като се позатопли / и без т'ва кората ми е откачена и си я возя в багажника цяла седмица/ Та питам си аз така ли трябваше да стане- да се набутам 213 лв и всичко да си е ОК ,но мисля щом вече 3-ти път се получава така да нямам духане/ не от некоя магистралка/ хахахах,значи не е било напразно купуването на ТАРАЛЕЖА /да му е** и бодлите
/

3 мнения
• Страница 1 от 1