Да шофираме нормално, толкова ли е трудно?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 26 Ное 2007, 23:49

а бе хора вие не виждате ли че всеки почти първи който е в задръстване докато намери къде е скоростния лост и докато си светне с фенерчето за да види къде е съединителя си човърка в носа, слага си червило, прави си прическа избира си музика и тн и тн и тн
и какво става - тои чака тоя зад него едва ли не да го побутне та да тръгне
е от такива ми е писнало а са навсякъде
ето за това не си затъмнявам прозорците за да може човека зад мен да види как колата пред мен тръгва и да реагира заедно с мен
и по този начин като тръгнат на един светофар 50 - 100 коли то задръстване от толкова коли няма да е изобщо задръстване а съвсем нормален трафик
а докато има такива дейци на мобилния грим и всякакви подобни свързани с това неща - ще има и тарикати на които им е писнало да чакат
по принцип човек трябва да се качва в кола с ясната идея че ще кара и ще следи обстановката около него защото тя се променя за части от секундата
и после ще е прав голфаджията който и на жълто още ти свири - за да подсети да спреш да блееш
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Ное 2007, 0:06

Да си тарикат значи, всички са заспали гъски и ти да си много добър шофъор ... тарикат? :mhihi:
Или поне аз не виждам друга причина да правиш ляв завой от най-дясна лента.
Оправдания...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30, е36, e39
Мечтае да кара: ///M
Детайли за колата: Nuclear Touring

Мнение от Nucl3arDru1D » 27 Ное 2007, 0:25

sonny написа:Процента жена да е добър шофьор е точно толкова голям, колкото и мъж, да не е шофьор. Казах го за жените, щото в 99% от случайте на стеросово положение по пътя е от жени, а останалия 1% е от тарикати, дето се мислят за големи патрони на пътя, ама се си намират мастора, няма страшно. Имам тука един селяндурин от нинам си къде си, дето си мисли, че може да спира пред нас, ама сяко спиране му е щета по колата, да видим още колко ще издържи.ТРЕБВА ЖИТЕЛСТВО ДА СЕ ВЪВЕДЕ И ДА ИЗКОЛЯТ СИГАНИТЕ, ЧЕ МНОГО ЛАЙНА ПО УЛИЦИТЕ ИМА ОТ КОНЕТЕ.

:yes: за жителтвото
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 27 Ное 2007, 0:27

acer написа:Да си тарикат значи, всички са заспали гъски и ти да си много добър шофъор ... тарикат? :mhihi:
Оправдания...
Поредния " украсител" :mhihi: Говорим за ляв завой от средна,А НЕ ОТ НАЙ КРАЙНА ЛЕНТА :evil: Хайде бегай да си лягаш :!:

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 27 Ное 2007, 0:37

body написа:
acer написа:Да си тарикат значи, всички са заспали гъски и ти да си много добър шофъор ... тарикат? :mhihi:
Оправдания...
Поредния " украсител" :mhihi: Говорим за ляв завой от средна,А НЕ ОТ НАЙ КРАЙНА ЛЕНТА :evil: Хайде бегай да си лягаш :!:

Бе едно е ясно трябва да сме по-колегиални.
Да спиш сладко. :mhihi:

Аватар
Кара: E90 330xd
Детайли за колата: Черен фолиран седан.

Мнение от body » 27 Ное 2007, 0:44

Благодаря,ти също.Като ти остане време снимай ддс-арката и дай снимки.С кой двигател е?200 хваща ли?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 2advanced » 27 Ное 2007, 9:32

anabella написа:
body написа:На колежката от огромно разстояние и личи че е много дълбоко наранена от някой мъж и мъж да не види повече:mhihi: Тръгнала е на фитнес,пази диети,ходи на фризьор и маникюр и е решила че ще търси ОТПЛАТА от мъжете.Затова се е и качила на БМВ,(макар и хич да не и ходи)Просто пародия :mhihi:

Ти явно много ги разбираш тия работи. Съдейки по мненията ти, не знам кой точно е пародията.
И благодаря за психоанализата, май си сбъркал призванието

Тука обаче имате невероятната дарба да скапвате 90% от темите. Спирам дотук, защото очевидно нормален разговор не може да се води.

Соре тука е яко комунизъм, а ние сме от лошите милиционери дето не те оставят да си изкажеш мнението :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам :mhihi:
:mhihi:
Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 27 Ное 2007, 10:48

Илюжън, не знам .Сигурно ме е видял колегата да се пресягам нещо през монитора и си е помислил че се опитвам да те пипам :) :) :)
То проблема с червилцата е ясен. Още по - интересен е проблема с мадамите с таралясници, които отиват с токчета на работа и шофират. Тея просто не ги коментираме.

Но пак казвам. Всеки може да загине, и жена шофьор. Но наистина опасните катастрофи обикновенно не се предивикват от жени - шофьори, а от кретени, които си мислят, че са голямата работа и карат самолети, а на спортните им шофьорски умения всеки който подминат, завижда.
Това общо взето е и причината, поради която не се кефя много на рейсърските теми и на карането с вратите напред.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 27 Ное 2007, 11:52

D3BEP написа:Илюжън, не знам .Сигурно ме е видял колегата да се пресягам нещо през монитора и си е помислил че се опитвам да те пипам :) :) :)
То проблема с червилцата е ясен. Още по - интересен е проблема с мадамите с таралясници, които отиват с токчета на работа и шофират. Тея просто не ги коментираме.

Но пак казвам. Всеки може да загине, и жена шофьор. Но наистина опасните катастрофи обикновенно не се предивикват от жени - шофьори, а от кретени, които си мислят, че са голямата работа и карат самолети, а на спортните им шофьорски умения всеки който подминат, завижда.
Това общо взето е и причината, поради която не се кефя много на рейсърските теми и на карането с вратите напред.

аве мани пак съм чел през редовете :uups:
а колкото до тея жени с токчетата,аз имах една дсакалка дето идваше винаги на едни ебати токовете и се се чудехме как кара докато един ден не разбрахме :mhihi: - преобува се с кецове :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 27 Ное 2007, 13:31

VesoPesaW123 написа:
D3BEP написа:Илюжън, не знам .Сигурно ме е видял колегата да се пресягам нещо през монитора и си е помислил че се опитвам да те пипам :) :) :)

а колкото до тея жени с токчетата,аз имах една дсакалка дето идваше винаги на едни ебати токовете и се се чудехме как кара докато един ден не разбрахме :mhihi: - преобува се с кецове :mhihi:

Някои го правят, Весо. Някои.

ентусиаст
Аватар
Кара: 320 I

Мнение от Burningparis » 27 Ное 2007, 15:15

Пожалиха пияния шофьор, сгазил жена с хамър
27 ноември 2007 / News.dir.bg
Окръжният съд в Добрич даде две години и шест месеца лишаване от свобода с пет години изпитателен срок на пиян шофьор, който прегази с джип “Хамър” пешеходка край курорта Албена".
30-годишният Ивайло Сашков Георгиев ще излежи присъдата си, ако "сгафи" по време на изпитателния срок. Същевременно съдът остави Георгиев без шофьорска книжка за две години и половина. Осъденият ще трябва и да плати 21 000 лева кръвнина за убитата жена. Присъдата може да бъде обжалвана и протестирана пред Апелативния съд във Варна.
Тежката катастрофа стана сутринта на 28 юни 2007 г. Георгиев се връщал от бар в черноморския комплекс. На главен път Е-87 той изгубил контрол над джипа и в наклонен участък при десен завой навлязъл в насрещното движение и изкъртил билборд. После хамърът му полетял към пешеходната алея и блъснал 55-годишната Светла Симеонова, която отивала на работа в хотел във ваканционното селище. Жената е починала на място.
Според автотехническа експертиза джипът се е движел със 117 километра в час. Малко след катастрофата стана ясно, че шофьорът е карал с 1,9 промила алкохол в кръвта.

Бургаското явление
Аватар

Мнение от Illusion » 27 Ное 2007, 15:16

D3BEP написа:
VesoPesaW123 написа:

Някои го правят, Весо. Някои.
Весооооооо,весо ти все между редовете четеш. Ми вземи да прочетеш където трябва, че може и спама да понамалее (то и аз попрекалявам, ама на мен ми идва отвътре :roll: ) :lol:
А вие от къде знаете, че женичката не се преобува преди да следзе от колата и след това като се качва да кара :roll: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

ИзображениеИзображениеИзображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от kali_2000 » 27 Ное 2007, 15:27

sonny написа:Честито, докато не върнат граждансттвото и докато инструкторите не спрат да грледат между краката на ученичките нема се опраиме. То и мойта жена вика искам книжка да изкарам и да ми веземш кола, а аз се опитвам да и обясня, че тя пазарска количка не може да кара и, че ще трябва кат се роди детето шофьор за детската количка да наемам, ама тя не ми вярва, така е, хората са казали от жена шофьор и от негър скиор не стааа. То се едно циганин банкер да стане

Напълно съм съгласна за гражданството и за корупцията при инструкторите :clap: :clap: :clap: Неможе вече така седя си на светофара и викам на мъжа ми погледни от петте коли който ме заобикаляха 3 бяха с регистрация "КН" (Кюстендилски Некадърник) А да не говорим за МОЛА че събота и неделя не се влиза там от Селяни който немогат да шофират. И сега ще кажа че имам приятели в Сандански и момчето беше на изпит преди 2 седмици Попитах дали е изкарал и знаетели каза че са го :idea: :idea: скъсали!!!!!!!!!!! :idea: Е как може на един светофар в Сандандки и да те скъсат :?: :?: :?: Та представете си колко е зле положението

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 27 Ное 2007, 15:29

Burningparis написа:Пожалиха пияния шофьор, сгазил жена с хамър
27 ноември 2007 / News.dir.bg

Смешници.... :roll:

kali, да те скъсат не значи, че нещо не си се справил със светофара.... възможностите са много :)

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: F11 535d, E84 2.3d

Мнение от vld » 27 Ное 2007, 15:30

Дам нормално е да се преобуват ,все пак ако работа и въобще средата в която се движат изисква по официални тоалети вие какво очаквате да ходят като залумпени ;)
И мойта жена се пеобува когато се наложи да кара и е с високи токове.
Все пак в багажника на една женска кола има доста неща дето в мъжките ги няма :mhihi:
И това че няма жени с добри шофьорски умения не го приемам.
Вярно е че на повечето им се омотват мислите и реакциите докато шофират,но все си мисля ,че до голяма степен това зависи от всички участници във движението,от мъжете им които не са им обърнали достатъчно вниммание и тн.
В крайна сметка на тия дето не им се отдава да не карат.

А миналата седмица се возя при един бакшиш,е нема толкова гадно и подло копеле :roll: :shock:
Висиме в едно задръстване и тоя решава да се престрои,
пуска мигачи тръгва леко и веднага щом мина първата кола тоя обажда следната реплика:
-леле как я изпуснах тая офца,са нема да мога да се включа половин час.
Направо онемях :shock: :shock: :shock:
Според неговата логика и възпитание ,му трябва жена за да я засече,че иначе нема кой да го пусне :evil: :kuku: :shock: :help:
Последна промяна vld на 27 Ное 2007, 15:36, променена общо 1 път
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата