нов ключ
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 320d / e46, вече не...
- Мечтае да кара: BMW 5
нов ключ
Искам да попитам: имам ключ, който е с много лош вид /от тези големите, квадратните/ и искам да си взема 1 нов. Мога ли да си поръчам от ромбовидните и да го настроя за колата ми?
В е-bay например има много добри оферти. От една статия разбрах, че ключовете са няколко вида, които работят на различна честота. Е как да разбера моя на каква е?
В е-bay например има много добри оферти. От една статия разбрах, че ключовете са няколко вида, които работят на различна честота. Е как да разбера моя на каква е?
Последна промяна bafi на 26 Ное 2007, 20:13, променена общо 1 път
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
- Facheff
- младши ентусиаст
-
taisan написа:значи аз питах и за моя ключ и ми казаха да си приготвя 200 лв за нов . Но някъде имало някакви нови гумички ........ако на теб това ти е проблема . Те струват 15 лв но незнам къде ги продават точно .
Освен гумичките,целия ключ е отвратителен ии ме кефи мн повече другия...
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- bafi
- кандидат ентусиаст
-
taisan написа:значи аз питах и за моя ключ и ми казаха да си приготвя 200 лв за нов . Но някъде имало някакви нови гумички ........ако на теб това ти е проблема . Те струват 15 лв но незнам къде ги продават точно .
Къде, къде

© написа:такова нещо бих си купил само от официален сервиз - предполагам ще се върше по евтино
освен ако не намерите някой да ви го нареже и програмира за по-малко от 100-200лв
Програмирането знам вече как става - с кобинация от вратите, контакта и копчетата на дистанционното. Ако някой го интересува подробно, мога да му го напиша. Не съм го пробвал още. Инфото го намерих в и-бей.
Рязането проблем ли е? Ключарите не могат ли?
Също искам да питам ако си купя ромбоиден ключ, който е нарязан от друга кола напр. /от морга/ мога ли да му смена желязото само?
Платките в ключовете едни и същи ли са? Пак в и-бей предлаган чисто нови ключове, ненарязани, биз платките вътре и не са скъпи. Дали мога да преместя платката от "квадратния" ключ на ромбоидния?
Търся най-евтиния и разумен вариант. Не ми се дават 200-300-...... лв. за нов ключ....

Никой ли няма опит в това

Последна промяна bafi на 26 Ное 2007, 20:26, променена общо 1 път
Re: нов ключ
bafi написа:Искам да попитам: имам ключ, който е с много лош вид /от тези големите, квадратните/ и искам да си взема 1 нов. Мога ли да си поръчам от ромбовидните и да го настроя за колата ми?
Моя ключ е точно такъв какъвто търсиш и в Камор струва 320 лв + пари за куриер(около 50 лв) от Немско до тук

П.П. Колега ти хем искаш хем не ти се дава

- Facheff
- младши ентусиаст
-
Re: нов ключ
euroto написа:bafi написа:Искам да попитам: имам ключ, който е с много лош вид /от тези големите, квадратните/ и искам да си взема 1 нов. Мога ли да си поръчам от ромбовидните и да го настроя за колата ми?
Моя ключ е точно такъв какъвто търсиш и в Камор струва 320 лв + пари за куриер(около 50 лв) от Немско до тук
П.П. Колега ти хем искаш хем не ти се даване става така
Това със всичко ли е или само ключа?
- Facheff
- младши ентусиаст
-
euroto написа:С кое всичко да е? 320 лв е ключа + още около 50 за куриер = 370
А кой ще ми го смени с другия? това имам в предвид дали е включена и работата по него,но явно не е

Нещо не те разбирам, но се досещам какво искаш да направиш. Искаш ключ като моя а твоята кола е с друг. Моя си е оригинален такъв и предполагам няма как да смениш твоя с оригинален такъв
Колата ми е произведена с този и си върви с него а в твоя случай явно не е така и предполагам няма как да стане, но поне можеш да попиташ

Колата ми е произведена с този и си върви с него а в твоя случай явно не е така и предполагам няма как да стане, но поне можеш да попиташ

- bafi
- кандидат ентусиаст
-
euroto написа:Нещо не те разбирам.....
Ами имам оригинални 2 квадратни ключа /+ 2 сервизни/, но гумичката им е скъсана. Трябва ми нов. Но така и така ще купувам нов, бих искал да е от ромбоидните. Т`ва е

А въпроса остава същият: става ли?
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2