Сбогом на оръжията!!!
Модератор: Общи модератори
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
Сбогом на оръжията!!!
Е колеги,наборната служба вече е история след като е въведена преди 127 години. Казармата бе голям х.й но за сметка на това имаше и големи та..ци.
За мен продължава да е валидно мнението,че казармата калява мъжете и създава незабравими приятелства!Ще има ли носталгия у всички по казармата и по традицията да се изпращат войници.

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Чак пък незабравими приятели не, но определено има за какво да си спомням, а и те прави малко или много самостоятелен
Против премахването съм!

Против премахването съм!
- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
аз не сам бил в казарма,но определено трябваше да не се премахва
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Моите 9 месеца не са преживяното от SKISA, но положителните емоции са налице. Именно те ме карат да се сещам за армията с хубаво.
Понякога, когато съм яко изтрещял, си пускам разни клипчета с хилежи от уикендите, които съм изкарал вътре. Виждали ли сте, как се мие АК на чешмата? Виждали ли сте, как рота тича, нахлузила противогази, и пее "Тез червени домати..."? Ако нямаше какво да правя, бих изкарал още мъничко там... още един проспан наряд, още два почивни дни в поделението, още... и още... 

- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
///peter написа:Аз няма да забравя никога стрелбите на Николаево на -23 градуса
О-о, това е нещо незабравимо... на 20-ти януари ми бяха първите стрелби... 2-ма бяха толкова замръзнали, че не си знаеха имената... На вторите стрелби вече стреляхме с ръкавици и носехме ушанки под каските

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
Давал съм караул при -25 в балкана при коята температура АК-то се заледяваше,а мустаците и веждите се покриваха със скреж.Ще го помня винаги! 

- Гост
-
аз по-добре да не почвам....! ама:
при минус 25 -наряд да пазя два изтърбушени танка! с караулното сме се разбрали да врътнат ако дойде проверка по телефона....! телефона е с манивелка! увил съм се с гъбината и кабелчето на телефона е закачено за единия пръст на ръката!! е мноо силно бие тоя 36 волтов ток мааму...! фтомата се крие под гъбината ,щото иначе от студа железото лепне по кожата и сваля части от нея!
при минус 25 -наряд да пазя два изтърбушени танка! с караулното сме се разбрали да врътнат ако дойде проверка по телефона....! телефона е с манивелка! увил съм се с гъбината и кабелчето на телефона е закачено за единия пръст на ръката!! е мноо силно бие тоя 36 волтов ток мааму...! фтомата се крие под гъбината ,щото иначе от студа железото лепне по кожата и сваля части от нея!
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
И аз имам хубави спомени от така наречената военна служба, и знам че мойто не е нищо в сравнение с батковците ми ама...
Бях против премахването и защото именно от там започва човек да прилича на такъв
Бях против премахването и защото именно от там започва човек да прилича на такъв

- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
от една страна е губене на време но има и много положителни емоции
които никога неможеш да забравиш
като си спомня януари месец през ноща в 3-4 часа
аз на караул в един балкан -13-14 градуса съм заспал в едни храсти
като се събудих немоа се мръдна
чакалите вият до мрежата тва не се забравя
чак като се уволниш остават хубавите спомени иначе докато си вътре
които никога неможеш да забравиш
като си спомня януари месец през ноща в 3-4 часа
аз на караул в един балкан -13-14 градуса съм заспал в едни храсти

чак като се уволниш остават хубавите спомени иначе докато си вътре

- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
exvitermini написа:И аз имам хубави спомени от така наречената военна служба, и знам че мойто не е нищо в сравнение с батковците ми ама...
От както взеха да приемат кадър-мадами,направо еб..а ма..та на казармата!Ужас!!!