Колеги, имам въпрос, спешно,питане за облекчения???
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- gothic_fan
- Потребител
-
Колеги, имам въпрос, спешно,питане за облекчения???
Колеги, имам следния въпрос: знам че може да го има някъде във форума, но на човека му трябва спешен отговор, защото във вторник пътува. .
Има ли облекчения при регистрация на инвалид на автомобил 150 коня???? Данъци и т.н. Става въпрос за Е36 320i, 95 година.
Благодаря предварително.
ПС: Съжалявам че първо пратих това в Е46, но бързах, за което съжалявам... Спешно ми трябва инфо....
Има ли облекчения при регистрация на инвалид на автомобил 150 коня???? Данъци и т.н. Става въпрос за Е36 320i, 95 година.
Благодаря предварително.
ПС: Съжалявам че първо пратих това в Е46, но бързах, за което съжалявам... Спешно ми трябва инфо....
- shengi
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320d 136
- Мечтае да кара: e30 m3
...
Ами имаше някакви облекчения на времето но те си бяха до 1.6 или 1.8 до 90 и нещо коня мисля че. Абе за коли на които данакът им е някакъв по малък от рода на 30-50-60 лева. За такава кола надали ще има някъкво облекчение. Има вариянт и да не плащаш данъци 

- nsbob
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318i
Само за годишната винетка която е безплатна и талон за паркиране в синя зона. Всички други неще зависят от конските сили кубатурата и годините на инвалида, и са до 100 коня и до 1,8 двигател, ако инвалида е под 50 години има и сума която държавата му отпуска за закупуване на автомобила.
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
nsbob написа:Само за годишната винетка която е безплатна и талон за паркиране в синя зона. Всички други неще зависят от конските сили кубатурата и годините на инвалида, и са до 100 коня и до 1,8 двигател, ако инвалида е под 50 години има и сума която държавата му отпуска за закупуване на автомобила.

- gothic_fan
- Потребител
-
nsbob написа:Само за годишната винетка която е безплатна и талон за паркиране в синя зона. Всички други неще зависят от конските сили кубатурата и годините на инвалида, и са до 100 коня и до 1,8 двигател, ако инвалида е под 50 години има и сума която държавата му отпуска за закупуване на автомобила.
Мммм, до 100 коня и до 1,8 ... Значи не става 1.8 което е най-малко 115 коня... Ако е така спестените са само 67лв. винетка.....
- gothic_fan
- Потребител
-
Благодаря за бързите отговори.... Винетка, все е нещо. А как се взема тя, какъв документ се представя , става ли с пълномощно?
- EnimEn
- ентусиаст
-
- Кара: яки шестаци...
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
EnimEn написа:колата трябва да е на името на инвалида ...
Което е най-бясната простотия 'защото детенце ми се води инвалид 1-ва група а не може колата да е на негово име... ВИНЕТКА НЕ КУПУВАМ! Ебал съм го и в тъпата държава!!!
9 мнения
• Страница 1 от 1