Имам си нова бимааа :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 CI
Имам си нова бимааа :)
Ми кво да ви кажа както всеки млад човек си имах мечта да карам БМВ. Наскоро тази мечта се збъдна и от 1 седмица няма по доволен човек от мен
. Просто еи така излизам с колата да се повозя и забравям за времето и за всички проблеми, кефя се на шума на лекото занасяне на мокро, че все пак не сме от наи силните моита красавина 1.8и без шпер ма на мокро нетребва червенко 94 с екстрите си му. По цял ден си го гледкам през прозореца и като сляза си го човъркам да откривам ножи и нови неща просто страхотно.
Манията ми за БМВ доиде когато едно приятелче имаше е30 2.3 страшна кола уникална ходихме насам натам да се плизгаме от тогава гледам се по БМВ-та.
Миналият четвъртак ходих до еко да си взема етикетче, но казаха , че били свършили много ми се ще да се запозная със всички ентусясти, като гледам клипчета и снимки от събиранията искъм да съм част от всичко това.

Манията ми за БМВ доиде когато едно приятелче имаше е30 2.3 страшна кола уникална ходихме насам натам да се плизгаме от тогава гледам се по БМВ-та.
Миналият четвъртак ходих до еко да си взема етикетче, но казаха , че били свършили много ми се ще да се запозная със всички ентусясти, като гледам клипчета и снимки от събиранията искъм да съм част от всичко това.
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
честито и мн да те радва
My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- bate raiko
- кандидат ентусиаст
-
SpeeD_GT каза:
"По цял ден си го гледкам през прозореца и като сляза си го човъркам да откривам ножи и нови неща просто страхотно."
Ето това е най-важното, както казват в рекламата.....Честита ти хубавица колега и хиляди безаварийни километри с нея!!!
"По цял ден си го гледкам през прозореца и като сляза си го човъркам да откривам ножи и нови неща просто страхотно."
Ето това е най-важното, както казват в рекламата.....Честита ти хубавица колега и хиляди безаварийни километри с нея!!!
- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Айде честито и умната...карай с разум и сърце,не с крака и ръце,че много ентусиасти се разделиха по тоя начин с колите си...
п.п. в сервиз само за масло и гуми ти пожелавам и милион безавариини километри
п.п. в сервиз само за масло и гуми ти пожелавам и милион безавариини километри

- BFM
- младши ентусиаст
-
- Кара: на 3-та
Само безаварийни километри и хубави моменти, колега 

Силният прави толкова ,колкото може, слабият страда толкова ,колкото трябва!
- McClane
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
...ква кола си купи
...червена

...червена

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- ///M3-E36
- младши ентусиаст
-
- Кара: Third E36 :)
- Мечтае да кара: E30 M3
- Детайли за колата: За тез пари...
- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за посрещането
И сега както всеки закупил нова кола имам няколко въпроса понеже ми е първото БМВ ,а всяка кола си има нейните особенности.
1 Термостата като загрее колата , а тя загрява нормално за 3, 4 км та като загрее си седи вертикално, но съвсем леко в дясно можеби милиметър това така ли трябва да е или е за нов термостат
2 Така гадния проблем за БМВ от четеното досега от мен и на моито ПРОЗОРЦИТЕ как да се оправи тая щуротия , че при по висока скорост все едно е отворена врата изчетох сума теми ма нещо немога да се оправа моля за помощ
3 Диагностика понеже е нова кола и искам да видя дали има нещо грешки и тн. Та да ми предложите наи доброто място за диагностика
Благодаря предварително

И сега както всеки закупил нова кола имам няколко въпроса понеже ми е първото БМВ ,а всяка кола си има нейните особенности.
1 Термостата като загрее колата , а тя загрява нормално за 3, 4 км та като загрее си седи вертикално, но съвсем леко в дясно можеби милиметър това така ли трябва да е или е за нов термостат
2 Така гадния проблем за БМВ от четеното досега от мен и на моито ПРОЗОРЦИТЕ как да се оправи тая щуротия , че при по висока скорост все едно е отворена врата изчетох сума теми ма нещо немога да се оправа моля за помощ
3 Диагностика понеже е нова кола и искам да видя дали има нещо грешки и тн. Та да ми предложите наи доброто място за диагностика
Благодаря предварително
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

- SpeeD_GT
- кандидат ентусиаст
-
Благодаря за посрещането
1 Термостата като загрее колата , а тя загрява нормално за 3, 4 км та като загрее си седи вертикално, но сувсем леко в дясно можеби милиметър това така ли трябва да е или е за нов термостат
3 Диагностика понеже е нова кола и искам да видя дали има нещо грешки и тн. Та да ми предлойите наи доброто място за диагностика
Благодаря предварително

1 Термостата като загрее колата , а тя загрява нормално за 3, 4 км та като загрее си седи вертикално, но сувсем леко в дясно можеби милиметър това така ли трябва да е или е за нов термостат
3 Диагностика понеже е нова кола и искам да видя дали има нещо грешки и тн. Та да ми предлойите наи доброто място за диагностика
Благодаря предварително
Нема пари нема гуми !
Има пари па нема гуми
Има пари па нема гуми

21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2