е24 М-POWER

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 24 Ное 2007, 3:40

Penchev написа:
Turboman написа:Поровете се из форума имаше тема за тая кола с смешния багажник,който е оригинален

Тази тема в ,която се разделихме на две - едните Роската Коларов, Сашо Лекса и ко. хранят капака а аз и още не помня кои го защитавахме :D Точно там беше снимана колата пред Камор :roll:

Аз продължавам да държа на тезата ,че на финала на производството не са с Американските брони и европейските :!:

Георги Пенчев

Жоре мисля че от 87-ма година и американските и европейските имат брони който приличат на старите американски но не стърчат толкова и пластмасите са по-малки, отвори темата която писах за е24 и там ще видиш снимки с разликите, пуснал съм ги. А на тая синята къде са и забили колоната вътре направо думи нямам :confused:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Ное 2007, 4:41

Хора, ровя се от 1 час в търсачката ама не излиза, сигура съм, че тая кошара от снимките е тая от камората. Я някой ако изнамери темата със снимките да ги постне да видиме

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от GRE » 24 Ное 2007, 12:29

Баш същата кола е ;)Ето я темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=45

Аватар
Кара: със спомени

Мнение от sonny » 24 Ное 2007, 12:49

GRE написа:Баш същата кола е ;)Ето я темата:
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=45

Баш за таа тема ставаше дума ;) незнам къ ми е убягнала, но ето това е колата от камората. ;)

Предишна

Назад към Извън Темата