Какво се появи на последната сбирка - М3 Цъ Съ Лъ :>

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

просветлен
Аватар
Мечтае да кара: по празни пътища

Какво се появи на последната сбирка - М3 Цъ Съ Лъ :>

Мнение от kay » 18 Апр 2004, 19:52

Какво правят авто хулиганите през хубави слънчеви дни, при наличие на големи отворени пространства? -- Автокрос :mha:

Изображение

Ако пистата ви изглежда объркваща, много правилно сте забелязали. На снимката се вижда около 1/4 от курса, като се замисля може би дори и по-малко :)

Но това което исках да ви покажа е ето тази кола:

Изображение

Спомена за звука й още ме кара да настръхвам... Филмчетата на Топ Гиър са яки, ама като го видиш тоя звяр в действие е умопомрачително:

Изображение

Ем Пауър -- дъ бест пауър!

Изображение

Забележете колко е голям интейк-а -- ако не беше фара там, човек би могъл да си пъхне главата вътре да разгледа 6те индивидуални дросела отблизо :shock:

Изображение

Вижте тук за още (много) снимки: http://www.dtmproductions.net/photopost ... 62&thumb=1

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Slavi_m » 18 Апр 2004, 20:08

Мммдам..... :D имам я тази кола..............на филмче :( Какъв й беше двигателят точно :?:

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 19 Апр 2004, 11:55

аве kay от каде да зема фимчето на top giar за bmw m3 csi a. :D
Изображение

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 19 Апр 2004, 12:26

Филмчета има много по 'нета, http://gear.viper007bond.com/downloads.php примерно.

Двигателя с 3.2 inline 6, с 358 к.с. Лудница :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: скутЕрЕ!
Мечтае да кара: Перлини :))))

Мнение от moto » 19 Апр 2004, 14:32

Тва е ЦСЛ,а не ЦСИ.М3 ЦСИ няма.
Знаеш ли какво е мотор????ПОинтересувай се и следващаия път като излезеш с колата гледай в страничните си огледала-СПАСЯВАТ ЖИВОТИ!!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от T154 » 20 Апр 2004, 17:12

ами къде отиде въздушния филтър

просветлен
Аватар

Мнение от kay » 20 Апр 2004, 17:23

Ами и той уж е там някъде, ама къде точно не мога да отговоря. Не съм разглобявал такова, а ЕТК-то ми е само до 2002ра и ги няма чертежите на тази кола :) И аз това се питах, защото при Е36 и нормалното Е46 М3 има кутия с филтир, и от там отива в интейка. Това няма кутия, има дупка за студен въздух в бронята и от там право в ей тая фуния, която е затворена с една огромна клапа. Тя се отваря при пълни обороти (това му дава невероятния звук), а при ниски обороти е полу-притворена, за да ускорява навлизащия въздух (по-голям въртящ момент). Филтъра сигурно е непосредствено след нея.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bravo » 24 Апр 2004, 9:51

Пфффф Кай братче това си е колата.Тук около мен в Germany се върти едно Цъ Съ Лъ и само го скивам като се шмугва в някоя пресечка но така и не съм го чул как реве и не съм имал шанса да го огледам отблизо.Пълно е с някакви пикливи VW R32 които мноо ме дразнят ама немска му работа ко да ги прай6 :)
Най-мразя да съм прав!!!

Назад към Основен Форум