Много голями смешковци
Модератор: Общи модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Illusion написа:Eliana написа:Illusion
Възможно до някъде, но не съвсем...
Тук обсъждаме държанието на потребителите във Опел форума спрямо другите и ограничените им правила.
А дали някой от нашите кара опел като служебна кола или няма значение каква марка, няма нищо общо с темата.
Брат ми кара опел, но не им се вписва изобщо в картинката.
Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси...Само че явно там не се държат с останалите както тук
Както и да е...
Явно че именно за отношението им спрямо другите става дума, а не кой каква служебна кола има и няма

I'm a little bit of everything
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
all rolled into one
So take me as I am
This may mean you'll have to be a stronger man
Rest assured that when I start to make you nervous
and I'm going to extremes
tomorrow I will change
and today won't mean a thing
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
тея са ибахти прошляците.пи4 мани ги тея и не се занимавай с педалския им хлопелски форум измислен.а не тея от хмазда клуб мога да има кажа-е..те си м....а за кви се помислихте 4е само обяви за мазда да се пускат,да не сте нещо пове4е от другите форуми.пиклювци такива 

- Eliana
- УмНаТа КаКа с чЕрпАка :)
-
- Кара: '96 BMW318 cabrio
Illusion написа:Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси...Само че явно там не се държат с останалите както тук
Както и да е...
А мисълта ти както си я постнала хич не я схващам, а ти?

Или искаше да кажеш, че в техния форум е възможно да има хора, които са от тук, но толерантността между хората в двата форума е ралична.
Както и да е

- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
..
Eliana написа:Illusion написа:Така е, а мисълта ми е че все пак във форума им може да има и БМВ фенове с въпроси...Само че явно там не се държат с останалите както тук
Както и да е...
А мисълта ти както си я постнала хич не я схващам, а ти?![]()
Или искаше да кажеш, че в техния форум е възможно да има хора, които са от тук, но толерантността между хората в двата форума е ралична.
Както и да е
на мен ми каза 4е и тя не може да разбере кво е написала.не и се сарди сигурно е била на огнена вода

- Illusion
- Бургаското явление
-
Като гледам и кога съм го писала
Както и да е...
Жалко е, че в един форум са събрани такива хора, поне малко толерантност трябва да имат към останалите. Но тяхна си работа. А аз не мисля, че са чак толкова важни, че и цели теми с по не знам колко мнения да ги обсъждаме

Както и да е...
Жалко е, че в един форум са събрани такива хора, поне малко толерантност трябва да имат към останалите. Но тяхна си работа. А аз не мисля, че са чак толкова важни, че и цели теми с по не знам колко мнения да ги обсъждаме

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колеги
Именно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли! И такива се намират вече, но във всичко добро има малко зло, и във всичко зло има малко добро 

Кой колко пари дава за кола,тебе това не трябва да те интересува.<KrIs> написа:Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колегиИменно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли! И такива се намират вече, но във всичко добро има малко зло, и във всичко зло има малко добро
- _BoBI_
- ентусиаст
-
- Кара: 330Ci SMG, Suzuki GSX-R 750cc
Жалко е, че им обръщате внимание и се впрягате за някакви тотални простотии.Всеки има право да говори и мисли каквото си иска
Губите си времето като се опитвате да ги разберете, поправите или накарате да видят елементарини неща.
Не мисля, че ако си по-беден и искаш икономична кола си селянин
Така го каза сякаш Опелите са супер евтини а БМВ-тата супер скъпи, точно напоследак доста селяни си купуват БМВ-та защото е модерно
Селянина си е селянин та даже с Порше
(А селянин не е понятие за човек от провинцията а за прост човек да се уточним...)

Губите си времето като се опитвате да ги разберете, поправите или накарате да видят елементарини неща.
<KrIs> написа:Проблема е в цените на Опелите им!! Даваш 2 бона - взимаш кола. Това е най-примамливата оферта за всеки селянин - ето и защо във форума им има такива селяни. Елементарно колегиИменно тия селянина са по-малко с БМВ-та главно заради цената на вашите коли!
Не мисля, че ако си по-беден и искаш икономична кола си селянин

Така го каза сякаш Опелите са супер евтини а БМВ-тата супер скъпи, точно напоследак доста селяни си купуват БМВ-та защото е модерно

Селянина си е селянин та даже с Порше

(А селянин не е понятие за човек от провинцията а за прост човек да се уточним...)
- NaKi4_pZ
- младши ентусиаст
-
- Кара: 328i & 520i
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4