Играта на М-Тел...има ли будали..?
Модератор: Общи модератори
34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Играта на М-Тел...има ли будали..?
...като мене, да се набутват в тая измама за "сакатите" WV Polo, с 3 врати, без екстри и 1,2 матор.
Снощи се набутах 50лв., направих близо 200 000т., и чак тогава ми светна да видя какво ще изкара Гугъл-а и
, първият спечелил от Перник спечелил с 43 000 000 (43 милиона)точки! Респективно сметка над 5000лв. Странно колко пъти си е увеличавал лимита. Аз достигнах моя от 100лв. Не мога да провеждам разговори, преди да платя за по-голям лимит. Ок, няма грижи, днес пак ми вкарват Смс атаки, пуснах обратно....и става, без доп. лимит. Обирджии
Знам, че не е луд тоя, дето яде баницата, но и М-тел си ги бива! Освен това от близки хора, работещи в М-тел разбрах, че половината от тея колички си ги продават на харабия на вътрешни хора за 5 хилки
Не се набутвайте и 1 смс. Пазете се хора. С 50лв. поне Еврофутбол да бях пуснал
Тук има мнения на играли, най-много ми хареса мнението на потребителя "от до районна прокуратура". И въпросите са за малоумни
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=398339

Тук има мнения на играли, най-много ми хареса мнението на потребителя "от до районна прокуратура". И въпросите са за малоумни

http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=398339
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
Аххаах ти да не си луд. Аз пуснах 1 смс само да видя закво става въпрос и просто в момента в който върнаха смси, в които се обеснява да отговаряш на тъпи въпроси някви точки да събираш, ми стана напълно ясно как стоят нещата и просто, че искат яко да цакат. Е не мерси...
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Бе да ви кажа и аз пуснах 2-3 СМС-а и се отказах... Но, друга ми беше мисълта, на един friend баща му играе, та на около 200лв сметка, оня ден му се обадиха да го канят да разписва документите....
Още не мога да повярвам, но е факт... Надявам се и скоро да може и да си я вземе, че да напрая една фотосесия....

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- ludiqdancho
- младши ентусиаст
-
jiagoar написа:Бе да ви кажа и аз пуснах 2-3 СМС-а и се отказах... Но, друга ми беше мисълта, на един friend баща му играе, та на около 200лв сметка, оня ден му се обадиха да го канят да разписва документите....Още не мога да повярвам, но е факт... Надявам се и скоро да може и да си я вземе, че да напрая една фотосесия....
Жорж от къде си сигурен че не е от техните (вашите) хора

euroto написа:Не си давайте кинтите, това е пълна измамакакто всички останали игри
То тва ясно. Навремето много се бях зарибил по игрите на Кола, щото в нас кола и фанта в промишлени количества по2 се пие. И един път задръстих две пощи, към 150 писма пратих и кура ми янко. Така 2 или 3 години под ред, нема игра да не съм играл. И се отчаях, и седнах и написах един бая дълъг мейл на Кока-кола, ама нещо не ми отговориха

- ///MapTo
-
-
- Кара: акцизни М-паркети от острова
- Мечтае да кара: много неща
Днес ми пратиха смс и реших да върна...оттогава сигурно 10 съм получил,но още след втория ми стана ясно за какво става въпрос..честито на печелившите

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
- st.George
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 Ci
Тва което казах е наистина сериозно...ludiqdancho написа:jiagoar написа:Бе да ви кажа и аз пуснах 2-3 СМС-а и се отказах... Но, друга ми беше мисълта, на един friend баща му играе, та на около 200лв сметка, оня ден му се обадиха да го канят да разписва документите....Още не мога да повярвам, но е факт... Надявам се и скоро да може и да си я вземе, че да напрая една фотосесия....
Жорж от къде си сигурен че не е от техните (вашите) хора![]()
ам я кажи пусна ли баща ми в онази томбола за Мерцедеса
Колкото до регистрацията на баща ти - утре ме напомни, ама да не забравиш да ме повозиш след туй на ХендиМобила

П.П. Сложи си другия подпис е, ко беше то... "като пощуряла блондинка след бизнесмен"

E46 Ci
E46 318i m43b19
SOLD!
E36 318i m40b18
SOLD!

E46 318i m43b19

E36 318i m40b18

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
Майка ми пускаше три дни СМС-и и накрая видяла че неква спечелила и им написала на тия от M-tel да и дадът номера на тая за да види дали верно е спечелила и с колко точки. Не и отговорили и от тогава не е пращала.

34 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3