HTC-мнения за марката и моделите GSM...
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
И аз минах по същия път като grnka и съм напълно съгласен с неговото мнение. Само че аз се качих на Windows Mobile от 6670 направо и се родих. Лошото е само, че тия апарати са много скъпи, но бързо им пада цената и примерно втора употреба, около 6 месеца, може да се намери на 1/2 дори 1/3 от цената в магазина. Разбира се това си носи всички рискове на закупена стока 2-ра ръка. Само искам да добавя, че вградените ГПСи никога не са толкова добри, колкото допълнителните, особено при смартфоните. При уиндоус базираните нещата седят малко по-добре. 

_!_
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
HTC напоследък взеха много да ги търсят,личните ми впечатления са че работят малко бавно,и някой от тях дават дефекти и се налага гаранционно обслужване
Иначе приятна форма,много добър GPS,хубав дисплей.....
Що не вземеш една Нокия N95,имам такъв и съм много доволен,или може би държиш на тъч скрийна?

Що не вземеш една Нокия N95,имам такъв и съм много доволен,или може би държиш на тъч скрийна?

Врачанин, уиндоус базираните телефони нямат нищо общо с тези със Симбиан. По-скоро се доближават по функционалност до лаптоп, от колкото до телефон. Ако наистина човек има нужда само от телефон няма смисъл да дава толкова пари, но ако търси функционалност без граници това е уиндоус базиран телефон! Това просто е PDA с GSM модул ... И за мен това е върха, следващата стъпка е лаптоп 

_!_
- Гост
-
sambeto написа:HTC напоследък взеха много да ги търсят,личните ми впечатления са че работят малко бавно,и някой от тях дават дефекти и се налага гаранционно обслужване![]()
със сигурност искам да е с тъчскрийн,щото сегашната ми джорнада е с такъв екран и много съм свикнал с това! а и нещо нокията малко ми се вижда ,че не е достатъчно производителна ,а и джипиеса бил слабичък ми казаха. иначе аз от нокия като марка съм адски доволен. 6600та ми падна от 5тия етаж на паркинга и единствената повреда беше заклещен бутон и още си работи вече 2г след падането без проблеми....!
държа да има и клавиатура ,щото по-лесно се вкалват данни...за тва се фърлих на НТСто. вече много хубави неща чувам за тая марка-дано се окажат верни
SKISA написа:sambeto написа:HTC напоследък взеха много да ги търсят,личните ми впечатления са че работят малко бавно,и някой от тях дават дефекти и се налага гаранционно обслужване![]()
със сигурност искам да е с тъчскрийн,щото сегашната ми джорнада е с такъв екран и много съм свикнал с това! а и нещо нокията малко ми се вижда ,че не е достатъчно производителна ,а и джипиеса бил слабичък ми казаха. иначе аз от нокия като марка съм адски доволен. 6600та ми падна от 5тия етаж на паркинга и единствената повреда беше заклещен бутон и още си работи вече 2г след падането без проблеми....!
държа да има и клавиатура ,щото по-лесно се вкалват данни...за тва се фърлих на НТСто. вече много хубави неща чувам за тая марка-дано се окажат верни
Ще се окажат

_!_
SKISA написа:valeri написа:Вземи си Кайзера няма да съжаляваш,машинката е супер има си и GPS и хубав офис пакет абе с две думи СУПЕР.
е такъв модел не виждам...!?дай линк. а цена....!?!???
Кайзера е TyTN II,цената е около 1200-1500лв мога да кажа само добри неща за машинката,раборя постоянно под ексел и неговата вградена клавиатура е много удобна за писане,а имаме устройство с размера на телефон,безжичната му интернет връзка също е добра,има доста програми които работят перфектно а машинката е с Windows Mobile 6 което го прави едно от най-добрите устройства на пазара.Пожелавам ти успешен избор при покупката

SKISA написа:начи питах продавач - със сигурност TyTn II има вграден Джипиес ,а единицата -няма! някой няма ли да ми помогне да намеря по-ниска цена от 1300лв да го взема......моля....хелп.....!
GPS има и рабори точно още повече че има и доста програми за него,що не пуснеш обява в покет България?????за по-малка цена???
Бате, той излезе преди месец и половина .... Ма може някой гепен да излезе. Макар, че вече си е време да тръгне и втора ръка де ... Но аз като търсих преди 1 месец за жена ми, нямаше още втора ръка. Само едно предложение дойде, но вече бяхме взели друг.
Скиса, ако искаш да потърся съобщението от този пич и ако е оставил координати да ти ги дам да го питаш? Мисля, че беше в дата.бг форума ...
Скиса, ако искаш да потърся съобщението от този пич и ако е оставил координати да ти ги дам да го питаш? Мисля, че беше в дата.бг форума ...
_!_
- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
Е90 е много стабилен телефон..от познати от форуми които са го закупили са страшно доволни от възможностите на този телефон,от издръжливостта на батерията (1500)..влез в www.allaboutsymbian.com и пича вика че може напълно да измести всякакъв лаптоп...но! авторът на този сайт е пристрастен към симбиана...в смисъл говорим за един много бърз Н73 с голям екран и 90 мб рам в разположение на юзера от 120 и нещо...за мене симбиан е умрял..няма фрии програми както на предишния едишьон..един ден реших да "подпиша" такава програма на съответния сайт..влизам давам поща и ми дава грешка че такива пощи като иаху,хотмейл гуугл и т.н. не се приемат..еми да ви еба майката какъв мейл да дам?? майкрософт.ком??нали е за тия програмисти?всичките в мрежата си имат такива пощи...еми ай сиктир...друг потребител споделил че 72 процента на международния пазар си купуват симбиан телефони...това че се купуват не означава че е най-добрата платформа...и щом не можеш да намериш втора ръка означава само едно че който купил и е доволен не го продава...тайтън2 найстина има гпс аз си го тълкувах по друг начин ама то било за допълнителна антена...Н95 да ме извинявате но 1000 лева за един телефон който е по тема качество на сглобката е по зле от Н73 ебал съм го...Н95 8 гб е друга бира определено! отлично качество но същата работа...да спомена и ТВ аут който определено избива рибата по всякакъв начин..гледах като алтав
но до там...с тайтън 2 можеш да гледаш всякакъв вид файлове даже да ги редактираш и т.н. клавятурата е супер удобна...има и възможност да купиш блутуут клавятура което е супер...да не забравим пълноценния уеб браузър...даже Е90 си има проблеми в тая област..има проблеми с показването на флашове...даже нашия сайт е основан на джава...а бе дай ги парите за ХТС

- Enslaving_Lecher
- ентусиаст
-
- Кара: E83 LCI, Е60
- Мечтае да кара: BmW F06 M
SKISA написа:искам нов! така или иначе ще го ползвам доста време стига да не се прецака и не смятам да спестя сега .мерси все пак..
Сега ще ти кажа и още нещо в момента има алфа версия на Bio Touch Flo Cube това е страхотен гъдел и сигурно скоро може да има и хубава бета версия и тогава братко мили щее малииииии

наслаждавай се на воля

59 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4