дрънчене !
Модератор: Icco
8 мнения
• Страница 1 от 1
- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
дрънчене !
ЗДравейте
Както повечето сте забелязали зимата дойте а с нея се почна карането и на затворени прозорци от там иде и проблема
Когато усиля малко повечко и двата пионера като заблъскат и почват да ми треперят триъгалните прозорци на купето отзаде
дрънченето супер дразни
Нещо за притягане на прозорците ??? щото разглеждах там панти манти но нищо не ми дойде на акъла
Ако някой е решил проблема да пише как

Както повечето сте забелязали зимата дойте а с нея се почна карането и на затворени прозорци от там иде и проблема

Когато усиля малко повечко и двата пионера като заблъскат и почват да ми треперят триъгалните прозорци на купето отзаде

дрънченето супер дразни

Нещо за притягане на прозорците ??? щото разглеждах там панти манти но нищо не ми дойде на акъла

- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Re: дрънчене !
Icco® написа:ЗДравейте
Както повечето сте забелязали зимата дойте а с нея се почна карането и на затворени прозорци от там иде и проблема![]()
дрънченето супер дразни![]()
аз такиа проблеми нямам

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- Icco
- Музикално деформиран
-
- Кара: 330ci
Абе важното е да спрът да ми дрънчат тия прозорчета то е ясно че може малко и на отворен прозорец но да речем тази седмица от 7 дена 5 въля дъжд и ко прайм ?
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Icco® написа:Абе важното е да спрът да ми дрънчат тия прозорчета то е ясно че може малко и на отворен прозорец но да речем тази седмица от 7 дена 5 въля дъжд и ко прайм ?
чесно да ти кажа не съм имал такива проблеми и немога да ти кажа

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
ако съм разбрал правилно виж някакви шайби избичи на тия бъзикни там дето ги държат, ама много цигания да не стане 

- body
-
-
- Кара: E90 330xd
- Детайли за колата: Черен фолиран седан.
Аз не можах да се справя с проблема,както и този с гадното дрънчене на задния капак.Номера се хваща с видии яко за капака и поне той не дрънчи.Все пак при мен бяха и 3 броя 12" заедно с елипсите
- Psyxodelia
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E36 320i Coupe
- Мечтае да кара: M3 ,M6
На мене ми дрънчи нещо отдясно,май ми е огледалото
Та се чудя тука какво да правя....

Too much Poison...Too much Pain...Too much Love in Vain!
8 мнения
• Страница 1 от 1