липсват релета
Модератор: Технически модератори
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
липсват релета
Разбиха ми колата и ми липсват 3 или 4 релета.Дори и в Дарукар не успяха да ми помогнат.Казаха ми,че трябва да намеря същотото БМВ,близко по дата на производство и със същите екстри,и да ги видя от него кои са.Моето е 525тдс март 1993г.,автоматик,климатик,ел. огледала и предни ел. стъкла.За първи път пиша,преди малко се опитах да пусна темата,но не я видях.Не знам дали има някакъв срок за показване на темите,затова се извинявам предварително ако се появят и двете.
Колега, добре дошъл и искрени съжаления за случката
За тези от Дару ако съм на твое място ще пиша директно в Германия на BMW
Опитай се да разбереш какво липсва по снимката (тя е за бензиново Е34 но все пак е нещо)
Информацията е от BMW 5-Series E34 Service Manual (Bentleys)
За тези от Дару ако съм на твое място ще пиша директно в Германия на BMW

Опитай се да разбереш какво липсва по снимката (тя е за бензиново Е34 но все пак е нещо)
Информацията е от BMW 5-Series E34 Service Manual (Bentleys)
Последна промяна tsb_bg на 22 Ное 2007, 20:10, променена общо 1 път
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Re: липсват релета
Моето е същото,утре ще ги снимам само ми даи твоята поща,4е тука не успявам да ка4а снимкиsu4ma написа:Разбиха ми колата и ми липсват 3 или 4 релета.Дори и в Дарукар не успяха да ми помогнат.Казаха ми,че трябва да намеря същотото БМВ,близко по дата на производство и със същите екстри,и да ги видя от него кои са.Моето е 525тдс март 1993г.,автоматик,климатик,ел. огледала и предни ел. стъкла.За първи път пиша,преди малко се опитах да пусна темата,но не я видях.Не знам дали има някакъв срок за показване на темите,затова се извинявам предварително ако се появят и двете.
Пратих на колегата снимки,тои ми ги върна като бе белязал липсващите с 1,2,3,4 за да е по-сигурно като ги поръ4ва,пиша тука номерата, може някои да ги потвърди,надявам се колегата да ка4и снимката.При мене са:1-(оранжево)бош 0332014456 =12в.30А;;;;2-(4ЕРНО)БМВ 1388545,отдолу-dot a 7190 10 54 225 01,отдолу 2+1/6+21w+0-5w,отдолу W.GERMANI,отдолу 23w92 (отдолу имам предвид нов ред на надписа върху релето-незнам кое то4но е номера);;;;;;3-(зелено) SIEMENS V 23134-K52-X166,отдолу-bmw 6136-8 350 566;;;;;;;;4-(оранжево)0332014456-същото като 1
липсват релета
ivan. Нямам думи!Мн благодаря!Сега ще опитам да кача снимката за да я видят и други,но мисля че и тва ще свърши работа 

липсват релета
Ми немога да я кача тази снимка
Ако някои знае как става,мога да му я пратя на меила и да я качи той,ако е възможно.

- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
липсват релета
Мъча се да направя справка в каталога на дарукар ма нещо нищо не става.Някой има ли идея кое точно е номера по които трябва да се търси?
Re: липсват релета
пусни тема в подфорум'' купува''su4ma написа:Мъча се да направя справка в каталога на дарукар ма нещо нищо не става.Някой има ли идея кое точно е номера по които трябва да се търси?
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
Колега, така като гледам схемата и снимката, би трябвало колата да не ти пали
Има ли такова нещо
Георги Пенчев

Георги Пенчев
21 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2