Нов рекорд на Нюрбург-а от БМВ
Модератор: Общи модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Имам клип с българско участие на Нордшлайфе
....ако нямкой ми каже как и къде да го кача ще се посмеете бая
Колата е с която превзехме пистата беше Fiat Multipla
.....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв
)

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna

"The main thing is to be yourself. Many times its through a mistake that you learn. And the main thing is to make sure you learn through your mistakes and get better.”
Ayrton Senna
- gazzzar
-
кавалер-монтьор
-
- Кара: леки BMW-та :):):)
- Мечтае да кара: Ferrari F12 Berlinetta
Имам клип с българско участие на Нордшлайфе
.....не сме засичали време ама сигурно и ние сме рекордьори в нашия клас (ако има въобще такъв
)
ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя
ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други)

ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя

ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други)

ВСЕКИ ИСТИНСКИ BMW ЕНТУСИАСТ РАНО ИЛИ КЪСНО СИ КУПУВА Е30 ///M3....

Ayrton Senna

Ayrton Senna
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
запиши го на едно сд и го донеси на екото па ще пробвам да го кача
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
gazzzar написа:Имам клип с българско участие на Нордшлайфе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя![]()
ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други)![]()
![]()
Направи си регистрация в youtube бързо и лесно става.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
MaXimal написа:gazzzar написа:Имам клип с българско участие на Нордшлайфе![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
)
ПС: Карането на пича с ЦСЛ-а е уникално наистина...имам чувството, че е залепена за пътя![]()
ППС: Пистата наистина е невероятна...няма друго подобно съоръжение на друго място по света! Пожелавам на всеки истински автомобилен фен да го посети, наистина е много вълнуващо изживяване! И във всеки един момент усещаш духа на БМВ около и на пистата. Пропорцията на автомобилите на пистата е 90:10 (БМВ:други)![]()
![]()
Направи си регистрация в youtube бързо и лесно става.
не става ако е голямо филмчето ...

ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
- KickingKing
- ентусиаст
-
То и аз имам кат карахме там ама зимни гуми, пълна кола.. Изглежда все едно се движим с 20 сравнение с CSL-а 

Изяж бобър - спаси дърво!

По-добре да търсиш в google earth къде си пил, отколкото да видиш в youtube как!
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2