Има ли бодибилдинг/пауърлифтинг маниаци тука?
Модератор: Общи модератори
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Абе тука бая яки ентусиасти се оказа, че има
Кобрата направо ме смая
btw Константин Паскалев също е чист, а има по- добра физика от 90% от зобачите по състезанията.
А за тия дето пият химия няма кво да кажа, освен, че много съжалявам зобачите, дето се тровят като изроди, а не им личи, че някога са тренирали нещо изобщо

Кобрата направо ме смая

А за тия дето пият химия няма кво да кажа, освен, че много съжалявам зобачите, дето се тровят като изроди, а не им личи, че някога са тренирали нещо изобщо

- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
bum_bum написа: btw Константин Паскалев също е чист, а има по- добра физика от 90% от зобачите по състезанията.
Тути е вероятно единственият, за който със сигурност знам, че не зоби... ма тоя е алтав по целата глъва.... как яде само, не е истина... за него и чистите пилешки гърди са прекалено мазни... ненормален е на тая тема... евала му правя, ма чак пък толкова си е ненормално

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Аз съм съгласен ,че се постига ефект с тая система
Просто се опитах да я оптимизирам. И между другото м исе струва, че доста по често се взима примоболан с винстрол или примоболан с анвар - както го споменах. Но коминации има всякакви. Просто казвам ,че от винстрол и анавар с дози за начинаещ ефектът няма да е кой знае какво, а увеличаване на дозите е скъпо, нецелесъобразно и опасно. 40 милиграма от единия и 40 от другия даже на върха на графиката за мен не са дози за начинаещи от какъвто и да е стероид...
А за орален Примоболан ли ме пита? Не знам... Не познавам много добре продуктите в стероидния бранш и не знам какво има към момента. Но едно време май имаше. Само че се казваше Primobol - На Бритиш Драгън. Сега не знам дали пак го има, но много го хвалеха, много качествен, но и скъп. Не съм го виждал как изглежда.

А за орален Примоболан ли ме пита? Не знам... Не познавам много добре продуктите в стероидния бранш и не знам какво има към момента. Но едно време май имаше. Само че се казваше Primobol - На Бритиш Драгън. Сега не знам дали пак го има, но много го хвалеха, много качествен, но и скъп. Не съм го виждал как изглежда.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Mollov написа:bum_bum написа: btw Константин Паскалев също е чист, а има по- добра физика от 90% от зобачите по състезанията.
Тути е вероятно единственият, за който със сигурност знам, че не зоби... ма тоя е алтав по целата глъва.... как яде само, не е истина... за него и чистите пилешки гърди са прекалено мазни... ненормален е на тая тема... евала му правя, ма чак пък толкова си е ненормалноОбаче е много интересен след състезание - чуди се с кво мазно по-напред да се наяде
![]()
![]()
Алтав ама сега май се класира 4- ти на световното и то в по- тежката категория, че не можал да изчисти точно преди кантара. А тоя, дето стана абсолютен на републиканското след него

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Я дайте една снимка на тоя човек да го видим. Кой е той. Тук във форума ли е? Не съм гледал аз последното републиканско, а от предното не го помним.
Много хора се кичат, че не взимат зоб, даже сайтове за натурален културизъм правят, а истината излиза друга. Искам да видя що е то четвърти ан световно, натурален?
Много хора се кичат, че не взимат зоб, даже сайтове за натурален културизъм правят, а истината излиза друга. Искам да видя що е то четвърти ан световно, натурален?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- D3BEP
- старши ентусиаст
-
То аз станах малко нахален, ама в лице по - голяма снимка имаш ли?
Не беше ли лицето шампион в някакво световно състезание за натурален културизъм или греша?
Иначе е допустимо да е натурален, не е твърде обемен, а е и намазан с олиото... Но има неща, в които иска мда се убедя за да повярвам ,че е възможно. Иначе оттук виждам само нещо, като сравнително широка талия, което говори в минус на "чистотата".
Не беше ли лицето шампион в някакво световно състезание за натурален културизъм или греша?
Иначе е допустимо да е натурален, не е твърде обемен, а е и намазан с олиото... Но има неща, в които иска мда се убедя за да повярвам ,че е възможно. Иначе оттук виждам само нещо, като сравнително широка талия, което говори в минус на "чистотата".
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
D3BEP написа:То аз станах малко нахален, ама в лице по - голяма снимка имаш ли?

Нямам др снимка в лице, тая я намерих в нета ама др нямаше. Тази е от някъв чужд форум по случай 4- тото място на световното сега. Не знам какъв ти е критерия за обем, но човека си е много голям и много чист. Ако взимаш за еталон зобачите вероятно спрямо тях може да не е особено чист или не достатъчно обемен, но нали се сещаш от тази форма в която е какво ще стане ако назоби или вземе некви диуретици. Идеята ми в случая е нещо, което 95% от трениращите никога няма да постигнат коще да изпият сичката химия на света.

- Mollov
- Мародератор
-
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
D3BEP написа:Bavarishe написа:Колеги я споделете как да кача малко на ръчички,че с ръка 40 все едно,че не правя въобще бицепс.Да споделя,че са ми малко дълги ръчиките и същевремнно са ми издължени мускулите
Първо и започни. Какво, как, колко тренираш.
Почти всеки ден тренирам бате.
Понеделник-двуразова,сутрин лека атлетика скачане,бягане,хвърляния.Вечер щангичка-полуклек,прасец, гърди,мн лек бицепс,корем
Вторник-щанга гръб и трицепс,корем
Сряда-двуразова сутрин атлетика,вечер щанга-рамо,полуклек повече повторения на малко тежест,корем и лек бицепс.
Четвъртък-Атлетика,Вечерта фитнес-изхвърляне и обръщане,трапец,малко трицепс,корем
Петък-почивка понеже съм цял ден на лекции
Събота-Баскетбол,Атлетика и накрая фитнес-гъвкавости,специална сила
Неделя-Ядене и Спане

ТДС - Турбо Див Селянин
- Mollov
- Мародератор
-
Ами с "много лек бицепс" и "лек трицепс" няма как да качиш по ръчичките... особено, ако са ти по-трудно за качване място... т.е. там ще трябва да се понапънеш малко повече, че да може да стресираш мускула и да го накараш да порасте 

- D3BEP
- старши ентусиаст
-
Виж сега, тея неща ми правят впечатление:
1. Требираш бицепс в понеделник и сряда, два пъти само с ден почивка между тях.
2. Тренираш слабо бицепс според собствените си думи
3. Имаш "дълги ръце" и "дълъг мускул" - пак твоя преценка, ще рече че ти трябва наистина голям ръст на мускула за видим резултат. Нормално, за еднакъв обем по -дългият мускул ше дава по - малка височина.
4. Ама не на последно място: Винаги тренираш бицепса в края на ДВУРАЗОВА тренировка, която е започнала със сериозна лека атлетика, т.е. си вкарал организма в трайна катаболна фаза. Аз лично не мога да си представя ка кпри това положение искаш малките мускули да ти пораснат много?
Моите препоръки са прости.
1. Увеличи интензитета на тренировката. Т.е . за същия брой повторения дай по - голяма тежест.
2. Увеличи обема на тренировката, т.е. дай малко повече серии.
3. Измести тренировката за бицепс, недей я слага пипер на манджа с грозде. Махни я от двуразовото трениране и по възможност ако си сигурен, че възстановяваш достатъчно добре за две тренировки на седмица, което е взможно щом си спортист и вероятно имаш хапване и хап, но поне ги разреди примерно вториник и петък ,а не през ден.
И вторичната препоръка... Прецени си верно ли ти трябва бицепс. Да не вземем да направим бицепс и да се окаже, че той ти пречи на работата в основните ти дисциплини...
1. Требираш бицепс в понеделник и сряда, два пъти само с ден почивка между тях.
2. Тренираш слабо бицепс според собствените си думи
3. Имаш "дълги ръце" и "дълъг мускул" - пак твоя преценка, ще рече че ти трябва наистина голям ръст на мускула за видим резултат. Нормално, за еднакъв обем по -дългият мускул ше дава по - малка височина.
4. Ама не на последно място: Винаги тренираш бицепса в края на ДВУРАЗОВА тренировка, която е започнала със сериозна лека атлетика, т.е. си вкарал организма в трайна катаболна фаза. Аз лично не мога да си представя ка кпри това положение искаш малките мускули да ти пораснат много?
Моите препоръки са прости.
1. Увеличи интензитета на тренировката. Т.е . за същия брой повторения дай по - голяма тежест.
2. Увеличи обема на тренировката, т.е. дай малко повече серии.
3. Измести тренировката за бицепс, недей я слага пипер на манджа с грозде. Махни я от двуразовото трениране и по възможност ако си сигурен, че възстановяваш достатъчно добре за две тренировки на седмица, което е взможно щом си спортист и вероятно имаш хапване и хап, но поне ги разреди примерно вториник и петък ,а не през ден.
И вторичната препоръка... Прецени си верно ли ти трябва бицепс. Да не вземем да направим бицепс и да се окаже, че той ти пречи на работата в основните ти дисциплини...
- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
Toчно това е проблема,че ако прекалим с бицепса и трицепса ще станем като дръвче и не правим нищо.Важна е силицата
Как вика един съотборник "Може да съм семка ама се бием като цело пакетче"

ТДС - Турбо Див Селянин
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
Като ще се хвалим айде и аз да почна
ръце - 44
гръб - 125
бедра - около 65-6 см
ръст 1.75, кила около 85
плочки, глупости всичко
стаж 4 години
ръце - 44
гръб - 125
бедра - около 65-6 см
ръст 1.75, кила около 85
плочки, глупости всичко

стаж 4 години
- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
а я някой да раздуе за хеви дюти. Помня,че имаше няколко разновидности (две-три май бяха) и се тренираше едва 2 пъти в седмицата и е просто идеално като за мен.Я кажете коя е най-ефикасната кяо е за по-начинаещи, коя за по-напреднали и така или поне линкове дайте с инфо (ако е на български още по-добре)
Tux0 Ca !