HTC-мнения за марката и моделите GSM...
Модератор: Общи модератори
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- martoto
- младши ентусиаст
-
- Кара: от грешната страна
Ами аз вече над 1 година ползвам HTC Wizard. Това е страхотно устройство но не е за всеки. Изисква си доста играчка за да го накараш да работи както ти се иска. Но справиш ли се - няма друго такова. Има тонове софтуер и можеш да правиш страшно много неща. За повече информация бих препоръчал този сайт (на руски) www.mobile-review.com.
А що се отнася до качеството на марката HTC според мен тя е една от най-добрите в сегмента си.
А що се отнася до качеството на марката HTC според мен тя е една от най-добрите в сегмента си.

SKISA написа:© написа:покет с добра камера май няма
но иначе по това което чета по форумите май са на светлинни години от смартфоните
напред или назад!? а и камера хич не ми трябва-имам си фотоапарат за тая работа!
ще си позволя да обобщя малко
symbian устройствата са телефони с екстра функционалност
windows mobile устройствата са компютри с екстра функция - телефон
така че, според нуждите

- BMW-X5
- Е53 Фанатик
-
- Кара: xDrive
От скоро ползвам HTC P3300 благодарение на Neoprint и съм доста доволен от машинката
Вуйчо ми също е с покет HTC Tytn от една година и е доста доволен даже ми спомена ,че сега очаква да излезе някакъв нов модел пак на HTC ,който подържа две сим карти едновременно което е доста удобно ,но се предполага ,че и цената му ще е подобаваща ...
Така ,че не му мисли вземеш ли си веднъж покет все едно си се качил на БМВ няма да искаш да погледнеш друго

Така ,че не му мисли вземеш ли си веднъж покет все едно си се качил на БМВ няма да искаш да погледнеш друго

- Гост
-
в момента ползвам нокия 6600 ,която е на 4г и доста ми вършеше работа ,ма остаря тотално-иначе е железна ! отделно ползвам една джорнада на хюлет пакард ,която ми е по-удобна от лаптоп ,ма и тя е на 6-7г и вече се рзадрънка! ще опитам май с TyTn II ,щото искам да имам клавиатура-не само виртуална пък да видим...! освен ако не изчакам другата седмица за модела: Shift ,ама първо да му видя цената.
някой знае ли от къде може да се купи най-евтино машинка на НТС!?
някой знае ли от къде може да се купи най-евтино машинка на НТС!?
- bavareca_86
- Ох, на баба!
-
- Кара: селскостопанска машина
- Мечтае да кара: 4етириосен самосвал
Re: HTC-мнения за марката и моделите GSM...
SKISA написа:мисля да си сменям тела и се загледах в моделите на НТС ...! някой да има наблюдения,опит...!?? или пък да даде офирта за цена на НТС-X7501, HTC-Shift , HTC-TyTN II ....!??
http://www.htc.com/product/03-products.htm
http://www.htc.com/product/03-product_tytn_II.htm
аз ползвах известно време този модел и останах много доволен от него

Скиса, TyTn II е истината! Ако имаш излишни 1500 лева скачай смело. Уникален е! Аз ползвам ПДА вече повече от година и половина и смело мога да кажа, че никой телефон не може да му се намаже на малкия пръст! А HTC за мен са върха в тази област! Задължително си вземи с qwerty клавиатура, защото иначе ще се измъчиш! Ако нещо съм пропуснал да кажа, пиши и ще ти отговоря! Вземеш ли такова нещо после нормален телефон няма да си купиш никога! 

_!_
- ge_a
- Е30 IS Crasher
-
- Кара: Е30 М42Б18, E61 M54B25
Аз съм с такова и съм много доволен, също така е с най добрия дисплей за момента
http://gsm.bg/reviews/single/?ID=4443&p ... w-page-top

Най-обичам да вадим теловете на гумите !!!

ge_a написа:Аз съм с такова и съм много доволен, също така е с най добрия дисплей за момента![]()
Това с какъв процесор е?
_!_
когато преди 5-6 години бях купил нокиа 7650 си мислех това е линукса в сферата на мобилните телефони...с години скачах от 6600 6260 докато не взех н73 с т.нар. С60 трета версия...е да й еба мамата значи...абсолютно нищо...программите са малко,искат кракове.я работят я не работят трябва да влезеш в сайта www.symbiansigned.com за я "подпишеш" и после да инсталираш и бла бла и ми омръзна вече...симбиана станал толкова затворен колкото не е бил уиндоус на време..все едно линукс ОС както е започнала в началото в стил "правете каквото си искате" после да ви иска подпис от администратора за да смените уолпейпера например..абсолютно комунистическа работа...попадна ми преди време една навигация хюлет пакард от камьона на тъща ми..нямаше ГСМ в него само уиндоус мобайл 5 и се ровех в нета да видя...еми...оная тухличка в тема функционалност и т.н. беше светлинни години на пред..просто каквото излиза за уиндоус автоматично става и за мобайл айде понякога да иска малко модификации...симбиан е умрял....единствения спасител бил серията комуникатори на нокиа но откакто представиха новия Е90 със същия софтуер с н73 а не сириес 80 тогава си реших че следващия тел ще бъде с уиндоус мобайл и нищо друго...за тайтън 2 мога да ти кажа че няма вграден ГПС! пише че има вход за такъв да не се сбъркаш случайно! освен това 128 мб рам от които 90 са в твоето разположение означава че всичко става супер бързо и мултитаскинга на тела е супер!
ПОПРАВКА! ИМА ИЗХОД ЗА АНТЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗА гпс СОРРИ ЗА ГРЕШКАТА
ПОПРАВКА! ИМА ИЗХОД ЗА АНТЕНА ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗА гпс СОРРИ ЗА ГРЕШКАТА
59 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4