ПРОБЛЕМИ!!!

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

ПРОБЛЕМИ!!!

Мнение от robert1975 » 22 Ное 2007, 10:15

здравеите колеги!
и на мен ми започнаха проблемите след 3 години-спряха изведнъж ел. стъклата и шибидака-бушони здрави-гледах релетата-и отпред и тези под волана-всичко е ок! парното не ми духа както трябва,моторчето на парното вие,и не на последно място-като вк. задното отопление на стъклото-не се изкл. само както би трябвало!-ако някои има и идея за тези проблеми моля да помогне :roll:
е имам и един друг стар проблем-задницата ми сее при сменени тампони и окачване-но наи-неприятен е проблема с ел.стъклата!!!

младши ентусиаст
Аватар

хм

Мнение от robert1975 » 22 Ное 2007, 14:01

явно са доста сложни проблемите ми......

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 22 Ное 2007, 14:18

Ако ел. стъклата и люка са се бъгнали по едно и също време, най-вероятно е да е от модула (или комфорт модула, ако го има), който ги управлява или от неправилно свързана аларма.
За парното виж имаш ли филтър на купето и ако имаш и не си го сменял го смени веднага докато не е изгоряло моторчето.
За отоплението на задното стъкло не мога да кажа нищо, просто виж какво пише в книжката за твоя модел и дали наистина трябва да изключва автоматично.
За сеенето на задницата ако тампони и носачи са в ред виж за испуснал или разхлабен амортисьор и евентуално стебд за едновременно регулиране на преден и заден мост

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от robert1975 » 22 Ное 2007, 14:45

тампоните съм сменял-амортисиорите-не-може да са те! Едновременно спря шибито и стъклата но нямам аз такъв модул- а за отоплението може и да си прав-мъка са стъклата!за филтъра -аз съм без клима-незнам дали като съм без има филтър купе?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 22 Ное 2007, 14:53

Трябва да имаш модул за управление на ел. стъкла и люк и той е под жабката. Освен това има едно синьо реле под кората на таблото (под волана) виж го и него

За филтъра виж тук:

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 32&start=0

Назад към E36