Елипси за отзад (седан е36) хелп !
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Елипси за отзад (седан е36) хелп !
Здравейте първо приятели!Искам да ви попитам дали старите ми елипси ще се поберат във и могат ли да се нагодят без да се реже отзад.Става въпрос за това :
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09012163
Гледах сигурно 15 пъти колата и фабричните колони отзад и не мога да разбера как се свалят?Кората също не мога да разбера от каде се сваля.Явно има някаква последователност..Ако имате някаква информация как да се справя ще съм ви благодарен.Трябва ли да се махна задната седалка?Изобщо как трябва да го направя.Мерси предварително!
http://www.technomarket.bg/product_deta ... d=09012163
Гледах сигурно 15 пъти колата и фабричните колони отзад и не мога да разбера как се свалят?Кората също не мога да разбера от каде се сваля.Явно има някаква последователност..Ако имате някаква информация как да се справя ще съм ви благодарен.Трябва ли да се махна задната седалка?Изобщо как трябва да го направя.Мерси предварително!
- DA HUSTLA
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 330ci ZHP
- Мечтае да кара: без значение к'во е63
колоните се свалят, като се махне отгоре капака(решетката) и после се виждат под него две винтчета, с които са захванати колоните и една щипка (ако става въпрос за Nokia колонки)
а иначе и аз бих искал да знам как се сваля кората отзад, щото като усиля баса и почва да дрънка много дразнещо и ще трябва да я уплътнявам някак си....
а иначе и аз бих искал да знам как се сваля кората отзад, щото като усиля баса и почва да дрънка много дразнещо и ще трябва да я уплътнявам някак си....
... 'cause pussy is pussy and baby you're pussy for life
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Това е решението без рязане http://www.hama.de/portal/articleId*266 ... 817abb.jpg
Цената за БГ е под 50лв.
Колоните ще станат, моите също са Херц.
Цената за БГ е под 50лв.
Колоните ще станат, моите също са Херц.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
За кората се сваля облегалката(дърпа се мъжката
от двете страни напред, ако не е с ключалки),зад нея кората е защипана с няколко щипки, свалят се също и двете странични колонки,кората се повдига нагоре, откъм джама има 3-4 зъба ,които влизат в ламарината, добре е да не ги счупите.... и май е това...

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- RSxRacer
- вълкодав
-
- Кара: go na 3ki :)
Le Transporteur написа:За кората се сваля облегалката(дърпа се мъжкатаот двете страни напред, ако не е с ключалки),зад нея кората е защипана с няколко щипки, свалят се също и двете странични колонки,кората се повдига нагоре, откъм джама има 3-4 зъба ,които влизат в ламарината, добре е да не ги счупите.... и май е това...
и внимавайте със корите на колонките че ако начупите щипките си еб.ло мамата.Ако имате наглавници и отзад след като се махне облегалката се надига леко кората и се вижда как са захванати наглавниците... внимавайте само като ги връщате че и там е един х.й

20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info

www.bizzart.info

5 мнения
• Страница 1 от 1