problem sas e46 kombi
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- iorgov
- Потребител
-
- Кара: E46-320d
problem sas e46 kombi
Znachi vchera kupih edno e46 kombi 2000diezel 136konia no katastrofiralo,motorat nee zasegnat zashtoto udarat e otzat vav liavo i nee koi znae kakav.Problema e che nomojah dago zapalia mojebi ima niakakva blokirovka zashtoto kato dam na kontakt vsichko e nared no ne sveti lampata na akomolatora i kato zavartia klucha gasnat vsichki lampi i togava svetva lanpata na akomolatora,i problema e che startera izobshto ne varti i si mislia che tova moje dase poluchi ot otvoren air bag zashtoto ediniat e otvoren.Vzemal sam i drug pat odarene koli no takova neshto nemi see sluchvalo ako niakoi moje da dade niakakav akal.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения. Ако нямате инсталиран кирилизатор, използавайте вградения във форума. Превключвателят се намира веднага след заглавната линия - синьо квадратче, върху което можете да кликате с мишката.
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
- Facheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 740xd lci M-Packet
Sharo написа:Моля пишете само на кирилица, за да не бъдат трити вашите мнения. Ако нямате инсталиран кирилизатор, използавайте вградения във форума. Превключвателят се намира веднага след заглавната линия - синьо квадратче, върху което можете да кликате с мишката.
Добре че помогна на човека за колата

здравеи
здравеи приятел ако не си я оправил осще жисх клемите на акомулатора заштото при отваряне на аirbag едната клема е с пиро патрон и гурми и се отка4жа тая плиусовата аз също имах тоя проблем с моита като я купих !тя е отгоре в пласмасова обвивка отваряшя и там ще видиш!дано съм ти помогнал
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
ако за 4 месеца не е отстранил проблема......... 

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
7 мнения
• Страница 1 от 1