ксенон
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
ксенон
колеги, пратете някои снимки на е46 преди 2001 с ксеноновите китове по 200-300 лв. Днес проучих и оригинален кит-тоест всичко за да се направи като заводските струва 2900 лв с пръскалките и автоматичното регулиране, сензорите и тн. Доста пари са това. И затова искам да видя как седят тия евтините с крушките само. Много благодаря.
- тони6600
- Палавника
-
- Кара: 320 D '03; Х5 Е70
- diskoinferno
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 530d
- Мечтае да кара: M4
Колеги извинявам се за Офаа обаче как ги закрепяте ксеновите крушки към самия фар на Е46цата защото нали има едни фасунги към фара кадетосе закрепят Х7 крушките. Благодаря предварително и аз съм решил да слагам и незнам как сте решили този проблем
- тони6600
- Палавника
-
Има два варианта за закрепване на крушките едия си поръчваш такава приставка която не се знае кога ще дойде,по лесния вариант отиваш и си купуваш само фасунката от БМВ 16,80лв. едната след това внимателно със зегито е режеш отзад(хвани я на менгеме за да не си резнеш някой пръст),режеш толкова колкото да прекараш кабелите,след това изкомяш вътрешностите и металната пластина която ти прави връзката със стандартната крушка я вадиш е резваш леко краченцата и пластината влиза по навътре върху фасунката след това нанизваш крушката и си ти от там нататък е лесно.
За изгорялата крушка има баласти с вграден Warning canceller - тоест не отчита грешка,в момента съм с такъв баласт и този който ми го продаде не знаеше,че е вграден.Ако ти светне за изгоряла крушка или резистор или още някаква лампа за 20W в кутийка ако не ти се поръчва warning cancaller варненската група обмисля ме да поръчаме идва с доставката до Варна около 250 лв ксенона и тоя механизъм earning canceller идва още към 25-26US,ако някой не му е ясно нещо да пита ако мога ще помагам.
За изгорялата крушка има баласти с вграден Warning canceller - тоест не отчита грешка,в момента съм с такъв баласт и този който ми го продаде не знаеше,че е вграден.Ако ти светне за изгоряла крушка или резистор или още някаква лампа за 20W в кутийка ако не ти се поръчва warning cancaller варненската група обмисля ме да поръчаме идва с доставката до Варна около 250 лв ксенона и тоя механизъм earning canceller идва още към 25-26US,ако някой не му е ясно нещо да пита ако мога ще помагам.
- тони6600
- Палавника
-
- тони6600
- Палавника
-
Тоест ще си купиш фарове с лупи и искаш да си слижиш ксенон ако съм те разбрал правилно не би трябвало да имаш проблем поне така предполагам,но ако си купуваш фарове по-добре си вземи цялата инсталация,поне според мен.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
няма смисъл цялата инсталация да се търси, и лайт модул е излишно да се сменя. 2 фара и 2 китайски комплекта ксенон са достаъчни (единия с по-бързи стартери за дългите)
аз така или иначе взех фаровете със всичко необходимо в тях за да светнат т.е. както са си оригинално. Поне се надявам да е така, защото за сега са само на снимка и описание в ибей. Цялата "инсталация" на ксеноновите фарове включва още - система за миене и датчици за автоматично регулиране + лайт модул. Доста дебело ще стане така, а също и излишно скъпо.
Чакам да дойдат и започвам експериментите
Чакам да дойдат и започвам експериментите
15 мнения
• Страница 1 от 1