добър сервиз за стартера в софия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Бобина, четки , бендикс, това най-често заминава от стартера.
Но ако ще го сваляш подсигури се като провериш за разни хлабави връзки и прочие. Свалката на стартера не е от лесните занимания.А и ако го сваляш е добре да се сменят четките с държателя и поне външната втулка с лагера.
Но ако ще го сваляш подсигури се като провериш за разни хлабави връзки и прочие. Свалката на стартера не е от лесните занимания.А и ако го сваляш е добре да се сменят четките с държателя и поне външната втулка с лагера.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
колко пари е всичкоLe Transporteur написа:Бобина, четки , бендикс, това най-често заминава от стартера.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Стартера е Бош
четки с държателя- 50-55 лв. без отстъпка
втулката и лагера са по 2-3 лева
бендикс - 36 лв.с отстъпка
Имаше и вариант четки с държача, за 30-35лв. от Косер, ама като видях изработката и избягах.
Предлагат и само четки , ако го сваляш ще си решиш.
четки с държателя- 50-55 лв. без отстъпка
втулката и лагера са по 2-3 лева
бендикс - 36 лв.с отстъпка
Имаше и вариант четки с държача, за 30-35лв. от Косер, ама като видях изработката и избягах.

Предлагат и само четки , ако го сваляш ще си решиш.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
a
не колега нема даго даваш на късо просто го удари с щангата неколко пати и пробвай да запалиш, ако нестане малко по силно и тогава го води на ремонт.
Няма начин да няма начин
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
Re: a
каква е логиката да го удрям, просто ми е любопитноpinko_23 написа:не колега нема даго даваш на късо просто го удари с щангата неколко пати и пробвай да запалиш, ако нестане малко по силно и тогава го води на ремонт.

a
гледай сега тва е стара изпитана методика монекога бендиксът запича говориме в случайте когато неможе да изхвърли бендиксът тогава методът с шангата действа безотказно, например москвата така палеше е после го смених същото се получаваше и с бимата това ми казаха майсторите даже те ми го паказаха този номер и явно работи и при руско и при немско, аз ти давам съвет и се опитвам да те насоча на некаде пак ти както искаш.
Няма начин да няма начин
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
да да човече, и други ми го казаха, благодаря ти за което, като закасвам ще го почуквам, в петък влизам в боксаpinko_23 написа:гледай сега тва е стара изпитана методика монекога бендиксът запича говориме в случайте когато неможе да изхвърли бендиксът тогава методът с шангата действа безотказно, например москвата така палеше е после го смених същото се получаваше и с бимата това ми казаха майсторите даже те ми го паказаха този номер и явно работи и при руско и при немско, аз ти давам съвет и се опитвам да те насоча на некаде пак ти както искаш.
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
колко вида стартери има за БМВ, само от даро и камор ли може да взема четки и втулкиpinko_23 написа:аиде братле успех и кажи после каква е била причината
a
не от симеон също ама ако си взимаш четки по добре си ги вземи от дару или камор все мак това е важна част пък и стартера не мисля че трябва да се правят компромиси с него защото веднъш като го отремонтираш качествено повече ншма да имаш проблеми. ама ти знаеш колко си готов да похарчиш
Няма начин да няма начин
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
четки и втулки колко горе долуpinko_23 написа:не от симеон също ама ако си взимаш четки по добре си ги вземи от дару или камор все мак това е важна част пък и стартера не мисля че трябва да се правят компромиси с него защото веднъш като го отремонтираш качествено повече ншма да имаш проблеми. ама ти знаеш колко си готов да похарчиш