Имам 2 въпроса, специалистите да помогнат ако може :)

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 330и Е46 1/4mile- 13.88/163km/h
Детайли за колата: Е46ца ... тормозителка на М5 Е34 и 330ки Е90

Мнение от MaXo » 20 Ное 2007, 18:25

То не е въпроса ти да слагаш гащеризона ... има си хора, които ще го правят за теб срещу парите ти ... а каква ти е гаранцията, че тази дето ти е дадена за 8-10 е уникално здрава?Не е ли по-добре ти да си сложиш мотора ... или след ремонт ...или да си купиш мотор ... да ти го отворят и да видиш вътре за какво става въпрос?Окачването да си ги ревизираш цялото ... а не просто щото не тропа и аре всичко е бомба. :D Или примерно да си я пребоядисаш с цвят, който ти желаеш ... всичко това ще е възможно със сумата от 2000 до 7000лв ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 20 Ное 2007, 18:57

ако занимаването с БМВ .. ми е хоби - ДА :) това по добре и носи повече наслада

ако от 10 коли за 10К .. 2 са капани
то от 10 коли за 4К - 8 са капани за маняци

;)

и .. всичко е късмет и позитивно мислене :)
"Съдбата обича смелите!" Вергилий, Енеида

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 20 Ное 2007, 19:11

Пич знаеш ли какво ще стане ... ще вкарат някоя кошница купена за 1000 евро .. ще я напудрят ... ще им стъпи на 4000лв и ще ти я пуснат за перфектна на 6000 :mhihi: Или пък може да и сложат джанти да ти кажат, че е с чип от последно поколение дето вдигат 20коня и върви мнооо и да ти вземат 10бона ... те тия като теб ги плащат. :D

И от тия дето са скапаните за 4000лв... до 10000лв кво да и е скапано?Ще имаш 6000лв за ремонти дето скоро няма да ги изхарчиш.... :D Ама ако искаш и за 20000лв може да си купиш ... само ще те помоля ... нека аз ти ги взема ... нямам 318ис Е36ца ама ще ти намеря ... само кажи каква да е. :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 20 Ное 2007, 19:24

ако трябва да споделя моето лично мнение ...
погледнах .. 2 коли в БГ автокъщи и .. се отказах категорично да си губя времето

после
приятел ми даваше ИСка .. за 5000лв после за 4000лв
в отлично техническо състояние .. но ужасно занемарена .. отказах я

и поръчах на приятели автотърговци ... да ми търсят
повече от година ми търсиха ... кола която не е за търговия ;)
и то ... в Германия .. не от Италия
и точно така се обаждаха на техните хора там .. "търсим кола не за търговия а за приятел"
незнам какво значение имат тези думи .. но ги чувах често ;)

а като смяташ тези .. ремонти ..
загубеното време по търчене по сервизи и магазини .. броиш ли го колко струва ?

ако си студент или рентиер .. и се чудиш как да си разнообразиш времето .. си е супер играчка .. да напрвиш "старт от скрапта"

но когато работиш на две работи .. всеки час загубен .. струва скъпо !!!

пак казвам ... различните хора имат различно виждане по темата
затова .. трябва да приемаме и другата позиция

:)

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 20 Ное 2007, 20:56

Ах теб за какво рибче са те взели ... не била за търговия... дежурните приказки ... аре нема нужда да не е за търговия. :mhihi: И кво и беше занемареното на тая на приятеля ти ... скъсана тапицерия ли?Ти тая тапицерия на какви пари я оценяваш ... 3-4000лв ли сваля цената? :mhihi: Щом е отлична в техническо отношение не виждам къв е проблема ... ако искаш ще си я претапицираш с кожа. :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от gothic_fan » 20 Ное 2007, 21:01

Мдааааа, толкова различни мнения, радвам се, че има такъв диалог... 8)

Моята ситуация обаче е малко по-различна, аз съм поръчал на ПРИЯТЕЛ, който не би ме излъгал , и от всичко прочетено до тук си мисля, че може да се вместя в тези 7К при положение, че се търсят от частни обяви, не от автокъщи. Е, риск винаги има, но мисля че на Горубляне и околностите бомбите са на всеки метър! ;)

Но има и нещо друго, дните си минават, никой не се обажда, а аз съм казал , до 8 дни ако е все същата работа тръгвам и квото хвана, че ми писна.... 3 месеца са това.

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 20 Ное 2007, 21:24

На някои просто им е писано да идат на Горубляне и да си купят някоя кола с надута цена заради всичкото що е препарат дето е поела последната седмица.Онези търкат с парцалите като ваксаджийчета цял ден ... отваряш предния капак ... тя мотора и мирише на лимон :shock: ... и чака друг лимон да я купи. :mhihi: Влизаш вътре ... вътре пък мирише на дъвка хуба буба ... ебаси якото ... ебаси читавелата ... копеле 10бона са и малко :mhihi: А пък и ако има лепенка за бебе на борда ... и лепенка в купето ... забранено пушенето ... и малко лепенки под капака със смени на маслото през 5000км с пълна синтетика. :mhihi: Бацеее ... това вдига цената поне с още 2 бона.... :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bate raiko » 20 Ное 2007, 21:40

Колега gothic_fan, не се отчайвай, ще откриеш твоята красавица 8) 8) , може и по-късно от 8 дни да е, ама нали знаеш - хубавите работи стават бавно!! Поздрави и очаквам да се похвалиш в най-скоро време!!

П.С.:
Колега MaXo, четейки постовете ти от известно време насам, оставам с впечатление, че най-голямо удоволствие ти доставя да лазиш по нервите на съфорумците...В интерес на истината го правиш префинено, не като ония юнак с Голфа 1.4 МИ, който направо оправи майките на всинца ни....Поздрави!!!!

ентусиаст
Аватар

Мнение от MaXo » 20 Ное 2007, 21:46

Кое те притесни в постовете ми ... това за рибчето ли ... ми за рибче са го взели ... и дали е случайно това, че често са споменавали пред него, че не е за търговия....гузен не гонен бяга. ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 20 Ное 2007, 22:05

MaXo написа:Ах теб за какво рибче са те взели ... не била за търговия... дежурните приказки ... аре нема нужда да не е за търговия. :mhihi: И кво и беше занемареното на тая на приятеля ти ... скъсана тапицерия ли?Ти тая тапицерия на какви пари я оценяваш ... 3-4000лв ли сваля цената? :mhihi: Щом е отлична в техническо отношение не виждам къв е проблема ... ако искаш ще си я претапицираш с кожа. :mhihi:

пукнато предно стъкло
счупени духалки за въздух
скъсана тапицерия
паднал таван
мирише на кенеф и пот
волан скъсана кожа
лоста и той осран
счупени странични огледала, едното лепено с епоксипол
изтрити надписи по ръчки и бутони
чупена вратичка за жабка
отвън .. ужасна .. от Италия явно е пекло яко слънце
пода и тои в окаяно състояние
лоста за мигача не изключва в едната посока
и още .. куп дреболийки .. за които трябват месеци .. работа да се оправят

пари, време, нерви .. като вземем предвид че .. и майсторите една майка ги е раждала

за мен .. това е .. неоправдано губене на време
през което могат да се правят .. много по доходни и интересни неща

бтв: мога да питам .. ако стои още .. да я предложа на някои фен :D

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 20 Ное 2007, 22:09

MaXo написа:На някои просто им е писано да идат на Горубляне и да си купят някоя кола с надута цена заради всичкото що е препарат дето е поела последната седмица.Онези търкат с парцалите като ваксаджийчета цял ден ... отваряш предния капак ... тя мотора и мирише на лимон :shock: ... и чака друг лимон да я купи. :mhihi: Влизаш вътре ... вътре пък мирише на дъвка хуба буба ... ебаси якото ... ебаси читавелата ... копеле 10бона са и малко :mhihi: А пък и ако има лепенка за бебе на борда ... и лепенка в купето ... забранено пушенето ... и малко лепенки под капака със смени на маслото през 5000км с пълна синтетика. :mhihi: Бацеее ... това вдига цената поне с още 2 бона.... :mhihi:

мисля че никои не говори за такива коли и цени :)
макар че .. и този труд си струва пари и време :)
няма лошо .. да са лъснали кола, лошото е .. ако са скрили дефекти

говорим .. за яко ровене и търсене из Германия, Франция, Австрия, Швейцария ... (бели държави с контрол и закони)

Италиянците са мангали .. като нас българите :)
Последна промяна Ivo III на 20 Ное 2007, 22:17, променена общо 2 пъти

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ivo III » 20 Ное 2007, 22:15

MaXo написа:Кое те притесни в постовете ми ... това за рибчето ли ... ми за рибче са го взели ... и дали е случайно това, че често са споменавали пред него, че не е за търговия....гузен не гонен бяга. ;)

ами .. просто имам истински приятели ;)
които карат редовно с автовози коли .. но казват .. тази не е за приятел, а за търговия

изводите .. са лесни

макар ... че всичко е до късмет :)
може да е супер перфектна и сам да си я скапеш

ентусиаст
Аватар

Мнение от GVT » 20 Ное 2007, 23:21

Ааа Иво,не съм съгласен с теб,в Италия също има много добри коли както и в Германия и Австрия ръждесали кочини.То мърлячите си ги има на всекъде не само в бг.MaXo а ти уважавай мненията на съфорумците ;) Всеки сам преценява колко пари да даде за една кола без значение дали си струва или не.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Le Transporteur » 20 Ное 2007, 23:28

Ivo III написа:
Италиянците са мангали .. като нас българите :)

Що обиждаш бре,.. :mhihi: , за Италия но само от гледна точка на форума си много прав.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 20 Ное 2007, 23:50

Ivo III написа:
MaXo написа:Кое те притесни в постовете ми ... това за рибчето ли ... ми за рибче са го взели ... и дали е случайно това, че често са споменавали пред него, че не е за търговия....гузен не гонен бяга. ;)

ами .. просто имам истински приятели ;)
които карат редовно с автовози коли .. но казват .. тази не е за приятел, а за търговия

изводите .. са лесни

макар ... че всичко е до късмет :)
може да е супер перфектна и сам да си я скапеш

Такива приятели всички имат. По много.
И после се оказва, че май по - добре като мене, с по - малко приятели и по - малко доверие.
Знайш колко "истински приятели". Наслушах се. Че чак не искаха да ми ги дават за контакт, щото едвам са кандисали да им помогнат... Ма нали са им много близки приятели, все пак са се съгласили, след 9999 кандърми. Професионалисти са, нема да ме подведат. Позната история.
После, колата е перфектна! Е тука радиаторчето, нещо добавчица да знайте къде га дават?... Малко масълце харчи, ма си доливам. Одзаде вият, лагери ли са или нещо друго. Ма нали върви, не й обръщаме внимание.

ПредишнаСледваща

Назад към E36