Музиката и Вие...
Модератор: Общи модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- PeBuLs
- T.N.T. for the brain
-
- Кара: Слънцето да се мръщи!!!
абе каде е оная мацка ... atanasova86 тя си падаше по такиа ударни теми ....
ПъСъ....Жорката вече пуска подобна тема...(ама той не е измислил въпросчетата сам)само трябва маааааааалко да мислиш преди да стъпнеш върху бутончето дето пуска нови теми
8. Какво ви отегчава? ....
Kali - Nishto Lichno.mp3

ПъСъ....Жорката вече пуска подобна тема...(ама той не е измислил въпросчетата сам)само трябва маааааааалко да мислиш преди да стъпнеш върху бутончето дето пуска нови теми
8. Какво ви отегчава? ....

Kali - Nishto Lichno.mp3

- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Айде заключвайте темата и да спираме купона
Иначе за космо-мацките, не знам- не видях никъде да има нищо космо, даже не знаех че съществува тва определение
...Явно просто тука нови хора не са на почит
И последно- идеята беше малко да разтоварите с тая тема, а не да се чудите как пак да се навивате за лошо, но...
п.с. Извинявам се че съм пуснала тема, която вече друг е пуснал, човешко е да се греши,ама другото вече граничи малко с... Anyway...

Иначе за космо-мацките, не знам- не видях никъде да има нищо космо, даже не знаех че съществува тва определение

И последно- идеята беше малко да разтоварите с тая тема, а не да се чудите как пак да се навивате за лошо, но...
п.с. Извинявам се че съм пуснала тема, която вече друг е пуснал, човешко е да се греши,ама другото вече граничи малко с... Anyway...

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
13. Как изглеждате пред света?
01. Veronika - Kralq Na Noshta.mp3

01. Veronika - Kralq Na Noshta.mp3

Проблемът на жените с паркирането идва от това, че непрекъснато ги лъжат колко точно са 20см
YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007

YNWA
Planet Club Addict
Jeremy Clarkson for BMW M3: ABSOLUTE MASTERPIECE 24/12/2007
Мишу написа:...ма на бела капа се отчитам

Чакаме отговора на ДЗВЕР-а. Он е компетентен по всички въпроси - от земетресенията и дисекцията на млечната жлеза, до НПК и тям подобни юридически въпроси
- turboto
- ентусиаст
-
- Кара: E39 530i Touring
- Мечтае да кара: каквато и да е ALPINA
- Детайли за колата: току що излязла от завода! :)
kOnPuBkA написа:Айде заключвайте темата и да спираме купона
Иначе за космо-мацките, не знам- не видях никъде да има нищо космо, даже не знаех че съществува тва определение...Явно просто тука нови хора не са на почит
![]()
Ти па не се 'Фпрягай чак толкова... Дай по ведро. Новите 'ора тука са винаги добре дошли ма ти с тая тема се 'Фърли 'Ф празен басеин с мноо риба

36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3