Пиукания?
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Пиукания?
Днес ми се случи нещо странно на два пъти чух звук от таблото - 3 последователни пиукания. Какво ще рече. Колата е Е34 525ТДС 95г.

525TDS
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
виж да не замръзва антифриза
сега сериозно - под +3 градуса борд компота издава предупредителен сигнал, че може да има евентуално заледяване по пътя

сега сериозно - под +3 градуса борд компота издава предупредителен сигнал, че може да има евентуално заледяване по пътя

този за таблото е на главата,а този за бордовия комп.,за ''пиукането'' е зад предната броня,има малък отвор на нея,зад отвора е.extra написа:Аз обаче имам опасения, че датчика ми за температурата е развален - поне този които е на таблото и да питам той ли е този който я мери тази температура за пиуканията. И каде се намира той (те)? Същото се получава и с часовника - настройвам го и след време забелязвам, че не е верен.
- rdvr_burgas
- младши ентусиаст
-
- Кара: T-34
На часовника си натиснал бутон "МЕМО" и пиуканете е от него - предупреждава за наближаващ кръгъл час 

- apostolov_m
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е66
- Мечтае да кара: M5
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Датчика за външната температура се намира зад халогена от страната на шофьора,ако нямаш халогени сваляш капачето и работиш
- stambo_81dg
- старши ентусиаст
-
- Кара: Х5
Wenzy написа:Датчика за външната температура се намира зад халогена от страната на шофьора,ако нямаш халогени сваляш капачето и работиш
а ако имаш халогени

датчика е от дясно на халогена на капачето до халогена има една дупчица през нея се вижда датчика
сваля се капачето ДО ХАЛОГЕНА

10 мнения
• Страница 1 от 1