климатроник Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
климатроник Е36
Колеги искам да ви питам, дали има начин след като натисна комбинацията от бутоните на климатроника и започне да ми редува стойностите от 1 до 12 после как да се върна и да ми показва темперетурата, защото трябва да изгася двигателя и тогава отново като запаля се показва на дисплея темперетурата и скалата за увуличиние или нам.
Питам защото не открих нищо по въпроса
Аз си оправих моят климатроник и ако ви трябва майстор пишете ще ви дам телефоният му номер, защото пича много си разбира от работата /при мен проблем беше таралежа/.
Питам защото не открих нищо по въпроса
Аз си оправих моят климатроник и ако ви трябва майстор пишете ще ви дам телефоният му номер, защото пича много си разбира от работата /при мен проблем беше таралежа/.
AQUILA1001
- betona
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E36 320 96g.
Дай тел. на майстора...а за въпроса - и аз не намерих отговор, ама пък тези стойности си мисля че нищо не ми казват
- hristo_t
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 318 tds
Re: климатроник Е36
Колега за да се върнеш в режима за градусите натискаш едновременно бутона AUTO + онзи там където се върти въздуха в купето.При мен поне така става
htt
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
МЕРСИ
Мерси ще пробвам.
Телефона на момчето е 0878222245 -Николай
Намира се в Люлин на светофара на Била се завива надясно, като идваш от тунела, след това на следващият сфетофар наляво и след около 800 м. от ляво се вижда един сервиз за караудио, автоклиматици, аларми и др.
Телефона на момчето е 0878222245 -Николай
Намира се в Люлин на светофара на Била се завива надясно, като идваш от тунела, след това на следващият сфетофар наляво и след около 800 м. от ляво се вижда един сервиз за караудио, автоклиматици, аларми и др.
AQUILA1001
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
климатроник Е36
Ами работеше когат си иска, просто духаше много слабо и изведнъж започва силно след това спира и пак се появява, но през 90% от времето въобще неискаше да работи
AQUILA1001
- bace_martu
- ентусиаст
-
- Кара: колело
да ти кажа и при мен го прави това но веднъж в месеца
лятото го правеше по често а сега много рядко
но се колебая за този таралеж . А при теб проблема на 100% от таралежа
ли беше и колко пари ти излезе да си го оправиш
лятото го правеше по често а сега много рядко
но се колебая за този таралеж . А при теб проблема на 100% от таралежа
ли беше и колко пари ти излезе да си го оправиш
- AQUILA1001
- кандидат ентусиаст
-
- blackrider
- младши ентусиаст
-
И аз имам същият проблем, на моменти не бачка и духа слабо /смених кондензатора и филтъра / проблема си остана . Вчера разглобих кората и видях таралежа ,но нямах еврейска звезда.Отидох до Бриколаж купих си комплект еврейски звезди ,а днес си поръчах таралеж / ставало само с поръчка от Германия/ на цена 212.88 лв
Не виждам к'во е толкова сложно да свалиш кората да развиеш двата болта на таралежа и да го смениш ,та този "добър майстор" те е резнал с 50 лв за труд?????
Не виждам к'во е толкова сложно да свалиш кората да развиеш двата болта на таралежа и да го смениш ,та този "добър майстор" те е резнал с 50 лв за труд?????

- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Момчето се е занимавало да му открие проблема , а не само да му смени това като гледам цената бая бодливо животинче.. 

"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
таралежа когато не работи парното спира изцяло и не трагва повече моят го смених преди 10 дни и го купих за 60 лв. втора употреба иначе е 180 лв.
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
6kpeka написа:Извинете ме, за невежеството, но за какво става дума , какъв е този "таралеж"?
"Таралеж" има при дигиталното управление (номер 8 на схемата), а при парното с врътките е резистор (номер 2 на схемата) : http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=64&fg=40
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2