Смяна светодиоди на СД-как?
Модератор: Icco
7 мнения
• Страница 1 от 1
Аз имам идея .. затваряш го и си се радваш на зеленките светлинки
хич не ти тряа да си разваляш хубавия панел.
А ако много искаш да светне оранжево просто го дай на някой който ги усеща тея работи да ти смени диодите ... може да се наложи да платиш нещо ама ако се прецака поне ше има кой да обвиняваш ..

А ако много искаш да светне оранжево просто го дай на някой който ги усеща тея работи да ти смени диодите ... може да се наложи да платиш нещо ама ако се прецака поне ше има кой да обвиняваш ..
- стан
- старши ентусиаст
-
- Кара: '94 Opel Corsa B
- theraven_nz
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15
Колега, аз на моето пайнерче му смених цвета.
Отворих панела, после откачих платката от скобите и след това има гумеви бутони и прозрачна пластмаса която разсейва светлината.При мен имаше две малки зелени крушки на 12в. Купих от Вики ват същите ама оранжеви и ги запоих на мястата на зелените, лакирах с тъмен лак малките светодиоди на бутоните 1-6, които също бяхя зелени, сглобих всичко по обратния път и сега в Е34-то всичко свети в оранжево

Отворих панела, после откачих платката от скобите и след това има гумеви бутони и прозрачна пластмаса която разсейва светлината.При мен имаше две малки зелени крушки на 12в. Купих от Вики ват същите ама оранжеви и ги запоих на мястата на зелените, лакирах с тъмен лак малките светодиоди на бутоните 1-6, които също бяхя зелени, сглобих всичко по обратния път и сега в Е34-то всичко свети в оранжево

- overclock
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 316 96', Е46 316 03'
Отиваш в някой GSM сервиз и им обясняваш какъв ти е проблема.Повечето ще ти свършат работа, само не забравяй да попиташ преди да го оставиш колко ще ти струва въпросната операция по смяната на светодиодите.
Да влагаш чувства не е като да чувстваш влага!
7 мнения
• Страница 1 от 1