добър сервиз за стартера в софия
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е46 Coupe 325tu
- Мечтае да кара: Shelbi GT 500
добър сервиз за стартера в софия
имам питане за стартера. стартера на две втулки ли е или предната част лагерува в блока.
Последна промяна Rudisan на 22 Ное 2007, 22:58, променена общо 1 път
Re: питане за стартера
Rudisan написа:имам питане за стартера. стартера на две втулки ли е или предната част лагерува в блока.

Ето и линка към частите
http://bmwfans.info/original/E36/com/31 ... l-12_0509/
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
Re: а
все още незнам, знам че колата ми от две сутрини не пали. с нов акумулатор, който съсипа за 5 денаpinko_23 написа:ти въобще имаш ли проблем с стартера
а
може да е генератор и да не зарежда акумолаторат. ако не иска да пали значи е стартер ако нема ток и тие чисти нов акумолатор значи нещо не зарежда
Няма начин да няма начин
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Отиваш на стартера ако не развърта двигателя, а не кагато не пали!
Като завъртиш контактния ключ, светва таблото, а чуваш само "цък", няма ток в акумулатора.
Като завъртиш контактния ключ, светва таблото, а чуваш само "цък", няма ток в акумулатора.
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!
- Rudisan
- младши ентусиаст
-
Le Transporteur написа:Отиваш на стартера ако не развърта двигателя, а не кагато не пали!

- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Ами пичове аз чувам някъв много странен шум при палене и мисля че е от стартера някой имал ли е нещо подобно? И това само когато е студено го чувам. 

a
Georgatoss написа:Ами пичове аз чувам някъв много странен шум при палене и мисля че е от стартера някой имал ли е нещо подобно? И това само когато е студено го чувам.
може да е от бендикса, и при мене се получаваха много странни неща с стартера смених бендикса и автоматът и заспа.
Няма начин да няма начин
- Georgatoss
- кандидат ентусиаст
-
Re: a
pinko_23 написа:Georgatoss написа:Ами пичове аз чувам някъв много странен шум при палене и мисля че е от стартера някой имал ли е нещо подобно? И това само когато е студено го чувам.
може да е от бендикса, и при мене се получаваха много странни неща с стартера смених бендикса и автоматът и заспа.
за какви пари говорим или си ги ремонтирал
- Le Transporteur
- старши ентусиаст
-
Rudisan написа:Le Transporteur написа:Отиваш на стартера ако не развърта двигателя, а не кагато не пали!
Като завъртиш контактния ключ, светва таблото, а чуваш само "цък", няма ток в акумулатора.![]()
цък го има, зареждане сащо, акумулатора е нов, зачистих масата от към двиг. към купето, и пак така
Значи казваш ротора на стартера не се чува да върти, а бубината чува ли се да изхвърля(трябва някой друг да ти врътне ключа, а ти да слушаш отпред)?
"Башак": ...еее БМВ караш, а ти е скъпо!