За сините лампи, полицията и българската реалност...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от D3BEP » 16 Ное 2007, 17:02

Бойко възроди мутрите. Преди той да се появи генералът ги беше завързал. Преди бойко да стане политик, известно време нямаше рекетьори!
Откак дойде бате Бойко, застреляха Илия Павлов в сюжет за филм, Митьо очите развилня рекетьорите, там Косьо Самоковеца, Пеньо компира незнам си кво. Ай да не говорим за Ипон пък и как стана водеща фирма в охранителния бранш никому неизвестната борческа фирмичка на бате Бойко. Пак с рекет.
Така че, наистина да не говорим.

На бате Бойко принадлежи и следната фраза:
"Когато видите в заведението в което се храние да влиза добре облечен бизнесмен с охрана, за ваша безопасност просто си платете и напуснете без да му се набивате на очите."
Много добро за генсек на МВР. В повечето нормални държави биха си дали оставката след такъв лаф или биха им я взели. Тук обаче тя стана нещо като "кодекс за безопасност".

Така че наистина да не си говорим. А, Моллов, ко звъни? Ти изключи ли си телефона? Ко се разбрахме за телефона ти по време на разговор с мене, А? :evil: :evil: :evil:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: ше e34 520
Мечтае да кара: E34 535

Re: За сините лампи, полицията и българската реалност...

Мнение от TheBlame » 16 Ное 2007, 22:41

Impasse написа:
BFM написа:...

Че какво очакваш как бат Бойко Мутренски е кмет :banghead: То тва положение не е само в София ,де... :help:

ако ще и господ да сложат за кмет полицайте са педали 90 % от тях :evil: никога няма да се оправим но на мен вече спре да ми дреме
За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ

Алчността убива всички !

"Баба Яга" Склад
Аватар

Мнение от speedmaster » 17 Ное 2007, 0:47

я кажете за синьо червените лампички

п.п.

бате радвай се че още имаш кола ..заеби куките
:) Изображение

"отиваме там,където гледаме-просто така сме устроени"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 17 Ное 2007, 12:38

Не говори в множествено число за полицаите !!!Просто повечето от КАТ гледат да си спрат някоя по възрастна колица щото всеки знае че винаги има за какво да се хванат :(

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 745i e65, 525dA e39
Мечтае да кара: 850 CSi :)

Мнение от rado89 » 18 Ное 2007, 11:21

Да ви разкажа веселата историика за сините фуражки от снощи. :) Разхождаме се с един приятел, решихме да си въртим. По някакво чудо решихме да излезем с неговото фиат браво. Поне е добър двигател - 5 цилиндров 20 клапанов 150 коня :) та.. виждаме отдалеч извънземните и ги заобикаляме и се показваме след тях от една уличка.. Те веднага буркани и след нас. Настигат ни и единия идва и вика: Абе пич защо ме заобиколи?!? без да иска документи без нищо :mhihi: ии.. ние му викаме - ми така ни скимна, не беше нарочно. И той продължава - абе не че нещо ама мн мразя да ме заобикалят. И почна - я вика сега подай малко газ да ревне както преди малко.. и ние и 2мата гледаме ей така :shock: и приятелчето натиска до към 2000 оборота. А онзи ченгел нагъл, вика дай още малко както ей са и приятелчето дава до 3000 оборота :mhihi: И онзи вика, абе аз ви знам ваз със спортни филтърчета това онова, а ние с приятелчето туш долу :mhihi: и му се извинихме, че сме го заобиколили и това беше :mhihi:
Извод: не заобикаляйте шапкарите, могат да ви се разсърдят :lol:
Сърдитко Петко - празна му торбата..

Потребител
Аватар

Мнение от mazda_man » 18 Ное 2007, 17:26

така е, и те са хора, искат да видят що е добра кола а не само да се возят в лудоходите си :)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 М51Д25

Мнение от Wenzy » 18 Ное 2007, 20:05

Радо извиняваи,но защо си мисля че това е двигателя на Линчиа (който всъщност слагат на почти всички италиянски) 5цилиндров,2литра,20волта - 155 кончета (не 150).Не че има голямо значение дали си с 5 коня повече като заобикаляш патрулките ама :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado89 » 18 Ное 2007, 22:35

Ами да си кажа честно, не разбирам от макарони и немога да кажа дали е ланчия или не ама повърва леко колицата, да не кажа, че може да са на кантар със Z3-ката ми :) Е може би с малко бих го дръпнал, но не е за подценяване :) Както и да е..
Хайде със здраве и поздрави от мястото на равните пътища и безплатното гориво :mhihi: :)

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 18 Ное 2007, 23:42

rado89 написа:виждаме отдалеч извънземните и ги заобикаляме и се показваме след тях от една уличка.. Те веднага буркани и след нас.

На мен ми стана интересно как сте били зад тях,пък те са пуснали бурканите и са тръгнали след вас...да нямате контакти с космоса? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

Потребител
Аватар
Кара: бърза миска( е36 3ХХ)
Мечтае да кара: е46 М3 CSL
Детайли за колата: на трупчета пред блока , между два бурена !!!

Мнение от cut_and_eat_fast_cars » 19 Ное 2007, 2:09

На мене ми се случи скоро нещо такова с различен характер. Пътувахме с един приятел за неговото село и на изхода на града куките спрели на една спирка и дебнат. Минахме покрай тях с почетна скорост и те проявиха никакъв интерес. 50 метра след това има кръстовище с светофар както и да е замотах ме се 2-3 минути за някъкви 200-300 метра и авера вече дърпна с около80-90 щот излязохме извън града. И изведнъж отзад изкочи някакъв нагляр на дълги и му прецъкахме аварийни ама оня не , даже взе да премига и да наближава. Приятеля мибез много да го мисли игра една трета на Бимата и след секунди взехме да го губим при което от колата отзад блеснаха ония тревожни невинни сини светлинички които само полицейските буркани могат да правят. И общо взето нататък същото на кой е тая кола, оръжие наркотици нещо да няма , тия инструменти да не са нещо за крадене , гума дай жилетка дай, пожарогасител дай, нан гумите грайфери имаш ли и пр.Кухера се обръща и вика"що не спираш бе". Искат внимание да им се обръща на господа полицаите , да се почувстват сред обществото не като друга отритната раса.
Безразсъдното каране по улиците води стремглаво до ..ходене пеша

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 316 m43b19

Мнение от 54321 » 21 Ное 2007, 14:15

rado89 написа: Разхождаме се с един приятел, решихме да си въртим.

И накрая кво стана? Въртехте ли си?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от rado89 » 25 Ное 2007, 11:52

///MapTo написа:
rado89 написа:виждаме отдалеч извънземните и ги заобикаляме и се показваме след тях от една уличка.. Те веднага буркани и след нас.

На мен ми стана интересно как сте били зад тях,пък те са пуснали бурканите и са тръгнали след вас...да нямате контакти с космоса? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ами как, те бяха спрели на една уличка :)
Изображение

И после си направихме среща с другите пумпали, с които се въртяхме, че любопитстваха :) бее развалиха ни въртенето :mhihi:

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Ное 2007, 16:53

аз ги разочеровах на орлов мост посока пловдив аз карах в лявта с около ... и ги виждам минавам в средната и гледам как се напичат и ми пускат дълги оставих ги да се приближът и от 5-4 и (довиждане ) пуснах им авариини :cop: поне си направих кефа и завих после за метро нищу нестана оставих ги на размисли и страсти кои е тоя и кво стана . емчо не е кои знае какво ама тия сдухани талиги ги шмърка

ентусиаст
Аватар
Кара: на турбини

Мнение от acer » 25 Ное 2007, 18:31

Мишу написа:аз ги разочеровах на орлов мост посока пловдив аз карах в лявта с около ... и ги виждам минавам в средната и гледам как се напичат и ми пускат дълги оставих ги да се приближът и от 5-4 и (довиждане ) пуснах им авариини :cop: поне си направих кефа и завих после за метро нищу нестана оставих ги на размисли и страсти кои е тоя и кво стана . емчо не е кои знае какво ама тия сдухани талиги ги шмърка

То вярно, че наще куки не са куки, ама и ние не сме хора. :mhihi:
Сигурно си много горд от постъпката си? :roll:
Надявам се да са ти записали номера и някоя яка глоба...

ентусиаст
Аватар

Мнение от Мишу » 25 Ное 2007, 20:29

хаха ха е това беше смешно с номера и това не са куки а нсо

Предишна

Назад към Страхотни истории