Как мога да разбера има ли печка?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Печката се октлючва в Дару КАр срещу скромната сума до 100 лева
При мен е отключена но самата печка има проблем с помпата за водата и пак не рботи.. ще трябва да се ходи у Вебасто

При мен е отключена но самата печка има проблем с помпата за водата и пак не рботи.. ще трябва да се ходи у Вебасто

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Кажи каква грешка точно дава, -циркулационна помпа, или горивна помпа? Имай в предвид, че по някога и управляващият блок е проблемен и доста често на Е39 изписва грешки за водната помпа, дано не е така, защото тогава положението от "опа" отива на "оле майко".Giorceto написа:Печката се октлючва в Дару КАр срещу скромната сума до 100 лева

П.С. В Дару нещо са вдигнали услугата с 50%, но търсенето определя цената, все пак.

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
МАЧКАТОР написа:...Giorceto написа:...
Йото Радев .. май беше .. каза че не е блока.. циркулационна помпа било, как да е де, звънях където ми каза и тия дни ще мина.

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
hellbull написа:на кое викате печка нещо не мога да разбера.
Да вземеш да прочетеш темата отначалото?

- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
WALL написа:Здравейте колеги!
Относно нягласянето на печката при E39 без NAVI...
Възможно ли е това след отключване? В кое меню стават настройките, скритото на борда ли? Или при мен като съм със CD тази екстра се включва само при студен старт?
Доста теми препрочетох, но![]()
![]()
Трябва да си с МИД или големия борд (те май вървят двете винаги заедно). На мида където ти е VentOn, ще ти се появи и AuxOn. Иначе ако я имаш тя ти се включва всяка сутрин по подразбиране (като запалиш двигателя обаче и като е под някаква външна температура) и помага за по бързото загряване.
Сега се сетих за нещо друго, в упътването май четох, че ако имате екстра AuxHeating, трябва дори лятото да я включвате поне веднъж седмично (или месечно беше, но не е важно), и да поработи 5 минути профилактично.....та зачудих се, тия които я нямат отключена, как аджеба ще си я включват профилактично.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
WALL написа:Имам МИД, но съм с малкия борд (само 1 бутон на таблото)... Явно при мен първо се топлят "кончетата" после аз
Ами тогава какъв ти е проблема, бягай в дару да отключваш ...

- 7BREYTON
- ентусиаст
-
- Кара: Entwicklung 38
- Мечтае да кара: B12
Re:
730d написа:Момци, Aux Ventilation е функция, която позволява вкарване на външен въздух в купето, когато навън е горещо, няма нищо общо с печката. Тя се използва в летни горещи дни, за да не става температурата в купето много висока като се осигури циркулация на въздух.
Aux Heating е функцията, която е свързана с печката. Има коли, които имат печка, но нямат функцията Aux Heating, при тях печката се задейства автоматично, т.е. вие сами не можете да я включите.
Някой може ли да поясни отново тази функция Aux Ventilation - нещо ми се губи смисъла и немога да разбера какво точно изпълнява???

преди да отключат опциите на Печката това показваше на екрана:

оТКЛЮчена ПЕЧКА:
И това се появи:

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Re: Как мога да разбера има ли печка?
Ако лятото си оставил колата на слънце и знаеш че в 12:00 ще излизаш на някъде си гласиш аукс вент-а да се включи в 11:50 и в колата няма да ти е 60 градуса ами ще е към 40 

71 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5