Въпрос за антивирусна.
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
NOD32
!
Които твърди друго просто не е сериозен!
И за скиптиците(се се намират такива) в софтуер&хардуер имаше сравнвние и нода печелеше безапелативно!

И за скиптиците(се се намират такива) в софтуер&хардуер имаше сравнвние и нода печелеше безапелативно!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- cobrata_m3
- младши ентусиаст
-
пичове ако може да ми дадете линк от каде мога да си изтегля нод32 защото моята постояно искаше да се ъпдейтва аз все не и давах и се ми вика да го духаш версията ти остаря купи си нова.всички дето ги намерих все ми иска да ги купувам.мерси предварително
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
http://87.120.51.40:3993/NOD32%202.70.32.rar
дерзай аз съм от вече близо 2 години с нод и от няколко месеца с тази версия и съм ужасно доволен..!!!
дерзай аз съм от вече близо 2 години с нод и от няколко месеца с тази версия и съм ужасно доволен..!!!
RE
Nukem написа:NOD32!
значи аз ще съм несериозен....имах 5 компютърни зали а сега магазини за PC и т.н. .....през доста антивирусни съм минал и по нужда и за тест....в залите се спряхме на Аvira /лека,авто-ъпдейт,няма expire,безплатна и не кове важни процеси на компютрите/.Бе обявена за най-развит скенер-дефиниций и дори при 3 месечна липса на интернет открива 82% от вирусите....NOD 78% и дотук и двата резултата са най-добрите! Но в сервизите ми идват компютри с повредени програми само от Kasperski i NOD,защото тук ползваме различно кракнати програми и често тези две програми им намират ехе-тата или кракващите програми като вируси...и ги повреждат/изтриват.Така че докато се ползва нелицензен софтуер NOD не важи.Norton e по-тежък от Vista,Касперски е само реклама..... Другата причина е че когато ти Expire-не NOD-а има версий които нямат деинсталация и се минава през прейнстал....а много хора все още си държат важни файлове на C: ..... изводът: http://www.avira.com/en/download/index.html
P.S. Много благодаря на това което правят NOD i Kasperski щото те ми плащат бензина на колата

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
- Кара: '96 Е34 tds touring Individual
- Мечтае да кара: E34 M5 Touring
И аз съм забелязъл, че Nod32 е боза и прави пакости, а пък Касперски ако не е настроен както трябва а е само по дефоултни настройки направо си е е**ло мамата! Един глас за AVG -> AVG free Добре е първите 2-3 пъти да се ъпдеитне ръчно, че има големи ъпдейти след това тя си знае 

- tin
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 328i
- Детайли за колата: Estoril blue Convertible - the best e36 :)
AntiVir
- най добрия варянт !
- Лека
- Ъпдейтва се всеки ден
- Доста сигурна
- Безплатна !
Аз я ползвам от 3 години , при положение че имам възможност да ползвам легално всички продукти на Symantec безплатно или да нелегално всякакви други.
- най добрия варянт !
- Лека
- Ъпдейтва се всеки ден
- Доста сигурна
- Безплатна !
Аз я ползвам от 3 години , при положение че имам възможност да ползвам легално всички продукти на Symantec безплатно или да нелегално всякакви други.

- exvitermini
- младши ентусиаст
-
paxaH написа:Аз експериментирам с домашният компютър и съм на Линукс - Убунту. В сравнение с инсталираният до преди Уин, Линукса е доста бърз. А за Линукса няма много вируси и ъпдейтите са безплатни...
Линукс си е линукс това е бъдещето...
Аз съм за NOD32. Засега (поне 3 години) нищо не е пропуснал! За всеки случай съм инсталирал и Ad-Aware, нo го пускам рядко за профилактика, а On-Line приложението му Ad-Watch няма нужда да го пускам излишно да ми бави РС-то, тъй като NOD-а се справя перфектно! В офиса съм само с AVG и тази седмица пропусна един троянец! Червея ми дойде от човек в Contact List-а на MSN, но AVG не го хвана, след което се препрати автоматично на другите, които пък са в моя Contact List! Пробвах с нови ъпдейти, но още нямаше! На следващия ден вече имаше и AVG-то разкара червея, но другите след мен вече бяха заразени! Така че аз залагам на това, което при мен никога нищо не е пропуснало - NOD32!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
- exvitermini
- младши ентусиаст
-
Nucl3arDru1D написа:ся тествам некъв еф секюър и ще видим той как се държи
Един път попаднах на такава антивирусна на едно момче което все се оплакваше че му е бавен интернета при над 20 до 30 мегабита

re
Diavolo написа:В офиса съм само с AVG и тази седмица пропусна един троянец! Червея ми дойде от човек в Contact List-а на MSN, но AVG не го хвана, след което се препрати автоматично на другите, които пък са в моя Contact List! Пробвах с нови ъпдейти, но още нямаше! На следващия ден вече имаше и AVG-то разкара червея, но другите след мен вече бяха заразени! Така че аз залагам на това, което при мен никога нищо не е пропуснало - NOD32!
AVG не е Avira да поясним !!!
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
F secure е доста сложна като антивирусна,първо тя е на много компоненти се инсталира едно за спам едно за майл ,една за уеб , едно за секюрити за антивирус ,,файруоъл ,,наистин алеко спича работата на компютъра и бави нета преди бях с нея,,вярно доста мощна е има хубви ъпдейти(хубави всмисъл че лови наистина всякакви появили се в комютъра) тя е леко като ZONE AlARM постояно те пита искаш ли това и това..за това НОД и програмата с чадърчето спомням си за нея защото преди около 6 7 години при първия си компютър имах такава и бях доволен ама нямах нет и пак хващаше и се се чудих какво е това чадърче долу в трей-я:))
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2