черен пушек от ауспуха!!
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWE46320D
- Потребител
-
черен пушек от ауспуха!!
Здравеите! Имам 320D на около 200 000км!!Когато му дам газ изкарва черено-сив пушек от ауспуха!!!Някои може ли да ми насочи къде може да е проблема???
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Ми където има печка, има и комин
Дизелите си пушлявят, такова е

Дизелите си пушлявят, такова е

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zlati79
- младши ентусиаст
-
- Кара: кот кара
.............или пак най-вероятно колицата ти не е на 200, а 400 хилки .....
кофти братле,ама .......... не съм спец,но знам че черния пушек говори за неправилно или не до там пълно изгаряне на горивната смес, т.е. прецакани сегменти и т.н. ....... що ги купувате изобщо тия дизели!!!???

абе брат купуваме ги що са по- добри по- икономични по -бързи имат по дълаг живот от бензиновите хапливци които само бучат и толкова ----- а относно пушека - моита е на 80000км 2003г и не пуши само по някога в високите обороти и то малко --- има и значени с какава нафта караш аз сипвам премиум дизел и алпин.
- V-max
-
-
- Кара: E30 318hi ---> E30 328ihA
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
да, слабо бензинджийско изказване , какви сегменти какви 5лв
причините за изпушването са доста , може да е от заминал дебитомер , запушен възд. филтър и още няколко не толкова розови варианта
Откога я имаш колата , има ли промяна във вървежа... инфо

причините за изпушването са доста , може да е от заминал дебитомер , запушен възд. филтър и още няколко не толкова розови варианта

- Illusion
- Бургаското явление
-
Няма да се плашиш. Повечето дизели, които съм виждала си понапушват 

Mishel_Vaian написа:Качвайте се на бързи ИС-ки. И отзад возете яки Миски. Жените от мотори не разбират.Те колите по цвят избират
Само Илюжън не може се прекара да опита ИС-ка тя да кара

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
То ако не пуши значи нещо не е наред или не и даваш достатъчно газ
Няма се плашиш.. мойат я карах къде ли не и казват че като подмине определени километри .. пуши и тва е
Радвай се че е черно а не син
Ако още си притеснен ходи в НН сервиза в Техно Тест там ще ти кажат че нищо и няма.
А и си смени филтъра на картерните газове.. определно има ефект

Няма се плашиш.. мойат я карах къде ли не и казват че като подмине определени километри .. пуши и тва е

Радвай се че е черно а не син
Ако още си притеснен ходи в НН сервиза в Техно Тест там ще ти кажат че нищо и няма.
А и си смени филтъра на картерните газове.. определно има ефект

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- BMWE46320D
- Потребител
-
аз колата я имам от 4 месеца и според мен си върви доста добре!!!
Аз я купих от БМВ в Германия и 100% процента е на реални километри....но е произведена на 05.2004 и в момента е на 200 000км!!тоест от както е произведена не са я спряли!!!а е подържана само в БМВ...но аз и така си я купих...като и дам газ до краи...излиза облак!!!
аз живея в Германия и кофтито е че тука в БМВ каквото и да правя цените са страшни, и затова гледам максимално да се интересувам от нещата и максимално да съкратя сервизите!!А също си поръчах и един диск Technische Informacion System (TIS) за БМВ...ще видя и там какво пише?....които има представа ,много ще съм благодарен ако пусне някакво инфо..към каква част да се насочвам!!
Това за този филтър за картерните газове не го бях чувал, ще се поинтересувам...също така прочетох и за някакъв филтър на турбото
Аз я купих от БМВ в Германия и 100% процента е на реални километри....но е произведена на 05.2004 и в момента е на 200 000км!!тоест от както е произведена не са я спряли!!!а е подържана само в БМВ...но аз и така си я купих...като и дам газ до краи...излиза облак!!!
аз живея в Германия и кофтито е че тука в БМВ каквото и да правя цените са страшни, и затова гледам максимално да се интересувам от нещата и максимално да съкратя сервизите!!А също си поръчах и един диск Technische Informacion System (TIS) за БМВ...ще видя и там какво пише?....които има представа ,много ще съм благодарен ако пусне някакво инфо..към каква част да се насочвам!!
Това за този филтър за картерните газове не го бях чувал, ще се поинтересувам...също така прочетох и за някакъв филтър на турбото

- BMWE46320D
- Потребител
-
но за вървене ....нямам забележки!!като и дам газ...не тръгва на сакундата но се набира доста добре!!!Поне карал съм и други БМВта почти чисто нови....не мислия че има разлика!!!
А също така и първа скорост ми влиза трудно...ама за това ще повдигна по натам въпроса
А също така и първа скорост ми влиза трудно...ама за това ще повдигна по натам въпроса

- BMWE46320D
- Потребител
-
да, слабо бензинджийско изказване , какви сегменти какви 5лв muhihihihi muhihihihi
причините за изпушването са доста , може да е от заминал дебитомер , запушен възд. филтър и още няколко не толкова розови варианта Very Happy Откога я имаш колата , има ли промяна във вървежа... инфо Question Idea
причините за изпушването са доста , може да е от заминал дебитомер , запушен възд. филтър и още няколко не толкова розови варианта Very Happy Откога я имаш колата , има ли промяна във вървежа... инфо Question Idea
- Потребител
-
ф
нормално е да понапушва ,аз съм карал дисел нов на 4 километр аи като го срачкаш пак пуши ти на 200 000 какжо искаш..междодругото и аз карам 320 Д и мойта пуши и тия е на 190 хил..вчера смених сички филтри и този на подкартерни газове неска че я тествам дали има ралика
- V-max
-
-
- Детайли за колата: Бърз, здрав и безумно чист , това е моят автомобил :) Съвсем скоро M52B28 inside :DD
2004та комон рейл не е нормално да изпушва . Филтър на турбото и на картерните газове е едно и също
сутрин тресе ли на студено ?

сутрин тресе ли на студено ?
- BMWE46320D
- Потребител
-
еми не!!!работи нормалко....единственото по различно нещо сутрин е че чука леко (клапан може би) до като загрее
- V-max
-
-
клапан едва ли
по-скоро повдигач някой
щом не тресе е добре, а турбото надува ли ти нормално
ако свисти повечко може да не стига въздуха и да пуши...все пак обясни по-подробно кога , как и колко изпушва , обороти ,натиск....
като вървеж как се справя ? На мойта 320ка в момента съм стигнал тавана на дюзите и едвам едвам изпушва ...

щом не тресе е добре, а турбото надува ли ти нормално

като вървеж как се справя ? На мойта 320ка в момента съм стигнал тавана на дюзите и едвам едвам изпушва ...
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2