Въпрос за антивирусна.
Модератор: Общи модератори
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 328i cabrio
- Мечтае да кара: E24 M6
Въпрос за антивирусна.
Искам да ви питам има ли смисъл да се купи оригинална антивирусна програма?Ако да моля да кажете лични впечатления от антивирусни че един приятел се е засилил да си купува а не знае каква точно.Пък и аз не разбирам от антивирусни да му помогна.
Мерси на всички.

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Спред мене е излишно ако е за домашен компютър!
Колкото до каква да е антивирусната,всеки ще ти похвали различна,аз съм с НОД 32,ъпдейтва се редовно сама,и нямам никакви проблеми,а и нещо много важно,не е тежка програма
Колкото до каква да е антивирусната,всеки ще ти похвали различна,аз съм с НОД 32,ъпдейтва се редовно сама,и нямам никакви проблеми,а и нещо много важно,не е тежка програма

- mitkovalkov
- младши ентусиаст
-
Ако е за дом. РС няма смисъл да си купува
Аз от 4 5 месеца съм без антивирусна и ми няма нищо на компа

Аз от 4 5 месеца съм без антивирусна и ми няма нищо на компа

- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Да ама аз нямам този късмет.Вчера преинсталирахме един комп дето беше фрашкан с вируси и неска пак ми пише некви глупости спаиуер и такива???(форматирахме целия хард)Кво да праим ся?Пак ли да го преинсталираме
Писна ми вече.Плюс тва и бави.Моя комп месеци наред е без антивирусна и нищо му няма тоя на 1 ден без и вече за вируси обажда.
И като се опитвам да влезна в Контрол Панел пише няква грешка и неще.
А това ми го изписва през 10 минути. 

- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
BMWACSCHNITZER написа:Да ама аз нямам този късмет.Вчера преинсталирахме един комп дето беше фрашкан с вируси и неска пак ми пише некви глупости спаиуер и такива???(форматирахме целия хард)Кво да праим ся?Пак ли да го преинсталираме![]()
Писна ми вече.Плюс тва и бави.Моя комп месеци наред е без антивирусна и нищо му няма тоя на 1 ден без и вече за вируси обажда.
ясна е работата,формат на харда,нов уйндодс и цялата операция при изваден мрежови кабел

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
аз съм с AVG имам приятел в съпорта и мога да кажа че имат не лош софтуер като цяло а и е лека антивирусната не е и скъпа 

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Когато има колебание,няма решение !
Няма лека война!
Целта винаги е да унищожиш врагът!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- bmwfena
- БМВманиачения
-
- Кара: ПЕЧКА понавървяваща
- Мечтае да кара: на ядене и пиене
и аз съм с същата и да ви кажа тия троянци ги лови перфектно..ама беше 30 дневна версия.....сега съм с Авира-много лекичка и мисляче ще лови идиотитеTheBlame написа:аз съм с AVG имам приятел в съпорта и мога да кажа че имат не лош софтуер като цяло а и е лека антивирусната не е и скъпа

- TheBlame
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше e34 520
- Мечтае да кара: E34 535
bmwfena написа:и аз съм с същата и да ви кажа тия троянци ги лови перфектно..ама беше 30 дневна версия.....сега съм с Авира-много лекичка и мисляче ще лови идиотитеTheBlame написа:аз съм с AVG имам приятел в съпорта и мога да кажа че имат не лош софтуер като цяло а и е лека антивирусната не е и скъпа
има и безплатна версия колега която по абсолютно нищо не се различава от платената разликата е само в някой много малки екстри който нямат нищо общо със способностите на самата програма .... ще дам и пример за да е по-нагледно примерно безплатната версия няма екстрата да настроиш програмата еди кой си ден в еди колко си часа да се пусне сама да си сканира каквото и зададеш и да изтрие всичко което е намерила което мисля може да го приживее всеки човек а и другата разлика която всъщност е най-голямата ... безплатната версия няма съпорт център което пак може да се прежали

абе чехите са си чехи и разбират от софт

За да станеш хищник трябва опонента ти да е хищник !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
Няма лека война!
НИКОГА НЕ ЗАБРАВЯЙ
Алчността убива всички !
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Ми ние вчера го форматнахме а пък интернета е телефонен и трябва да се инсталира една програма и да се пусне за да работи нета.Пак ли да го преинсталирам?П.С. преди малко касперския ми намери 18 трояни лаинарчета и маи ги изтри.Ама ако трябва пак ще го форматираме.VesoPesaW123 написа:BMWACSCHNITZER написа:Да ама аз нямам този късмет.Вчера преинсталирахме един комп дето беше фрашкан с вируси и неска пак ми пише некви глупости спаиуер и такива???(форматирахме целия хард)Кво да праим ся?Пак ли да го преинсталираме![]()
ясна е работата,формат на харда,нов уйндодс и цялата операция при изваден мрежови кабел

- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- ///eMo
- младши ентусиаст
-
- Кара: го спокойно
dancenation написа:NOD32 с двете ръце на всички го препоръчвам особено ся последната врсия 2.7 нещо си ..)
- dancenation
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 324TD '88
- Мечтае да кара: Custom made e30 with шукариии батко
- Детайли за колата: E30 1987 10'th october grey mettalic 203/7 4 door Diesel 324 td (turbo-diesel)Mechanical Fuel Pump,Xenon lights,
- BMWACSCHNITZER
- младши ентусиаст
-
Иска да каже че и тои е на същото мнение.dancenation написа:този последния коментар не го хванах с цитата ама айди както и да е;)0

BMWACSCHNITZER написа:... (форматирахме целия хард)Кво да праим ся? ...
Форматирането на хард диска с "format" или с вградения Windows-ки модул за форматиране при инсталация не оправя винаги нещата с вирусите (обикновения формат не пипа "boot" секторите на харда).
Най добре е да се направи форматиране на ниско ниво с "fdisk" през DOS, като се изтрият и създадат на ново дяловете (partitions)
30 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2