Въпрос за покупка на PC
Модератор: Общи модератори
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Ае конзолата ти гарантира, че игрите ше вървят без да влачат, само че конзолата си е конзола... колкото и да й набият възможности за интернет и т.н.... не може да е като PC.... и докато конзолата може да има някво предимство пред PC в игрите, то за всичко останало PC-то е напред... и като се замислиш - хората предпочитат PC.... нормално е.
Един прост пример - ти искаш да цъкаш в нета, гаджето ти иска да гледа филм.... как ше стане това на конзолата?
(отговори от рода на "ми няма да гледа нищо" не са адекватни
)
Един прост пример - ти искаш да цъкаш в нета, гаджето ти иска да гледа филм.... как ше стане това на конзолата?

- EBEEMVACIA
- младши ентусиаст
-
- Кара: рожден ден
- Мечтае да кара: Apassionata
- Детайли за колата: ̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿
УФ ДА СЕ... епа я съм ата иде хард - сата не съм помирисвал ошеMollov написа:vicho написа:абе не по темата, ама не е ли по-лесно да си купите ПС3, хбокс 360 и як тв и ще играете всичко на фул макс детайли?!![]()
просто не виждам смисъл да се набутват пари за геймърско пц
Какво разбираш под Full Max детайли? Като се появи PS3 и го тествах.... те там за Anti Aliasing не са и чували... а разделителната, въпреки че беше 1920 х 1200 изобщо не си личеше... докато на PC се забелязва определено...
EBEEMVACIA, честно казано нямам точен отговор на въпроса ти, но ако решиш да се пробваш трябва със сигурност да пуснеш харда в SATA150 режим (ако е SATA300), щото контролера може да сдуха капаците

̿̿ ̿̿ ̿̿ ̿'̿'\̵͇̿̿\з= ( ▀ ͜͞ʖ▀) =ε/̵͇̿̿/’̿’̿ ̿ ̿̿ ̿̿ ̿̿BMW Flugelrad II V-2
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Mollov написа:Ае конзолата ти гарантира, че игрите ше вървят без да влачат, само че конзолата си е конзола... колкото и да й набият възможности за интернет и т.н.... не може да е като PC.... и докато конзолата може да има някво предимство пред PC в игрите, то за всичко останало PC-то е напред... и като се замислиш - хората предпочитат PC.... нормално е.
Един прост пример - ти искаш да цъкаш в нета, гаджето ти иска да гледа филм.... как ше стане това на конзолата?(отговори от рода на "ми няма да гледа нищо" не са адекватни
)
конзола+пц е оптималния вариант, просто не е нужно пц-то да е 1000-1500 лв. и отгоре, вместо 400-500 или какво, на пц за 500 кинта няма да можеш да гледаш филми, да пуцаш в нета и т.н. ли?
Аз го разбирам така, по-добре 500 за пц и 800 за конзола, отколкото 1300 за пц

п.с. някой с конзола да се включи на моя страна, ПАБЛОООО
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- amd
- клавиатурен мунингист
-
- Кара: E39 520i 1997
- Мечтае да кара: E36 323ti
Vicho стига с глупавите идеи
На ПЦ за 500 лева си се играят много добре игрички, ама айде сложи ги 1000 за да цъкаш всичко на макс. Точка. Конзолата за кво ти е?
Вярно, че след 3 години тва пц нема да моа да откине игрите, а конзолата пак ще си цепи, ама тва е друг въпрос. Аз си правя систематични ъпгрейди по няколко стотарки на няколко месеца/година и си перкам игрите от доста време насам без проблем.

BMW only!
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
amd написа:Vicho стига с глупавите идеиНа ПЦ за 500 лева си се играят много добре игрички, ама айде сложи ги 1000 за да цъкаш всичко на макс.....
Баце извинявай,ама за 1000 маркуча не са много игрите дето ще цъкаш на макс

За такава работа само видеото ти е 500-600 свежи лева.
А инче имам и компютър и PlayStation,ама по ми е кеф да цъкам на компютъра,за чий .... ми беше тая конзола,дали съм играл и 10 пъти на нея.
- vicho
- старши ентусиаст
-
amd написа:Vicho стига с глупавите идеиНа ПЦ за 500 лева си се играят много добре игрички, ама айде сложи ги 1000 за да цъкаш всичко на макс. Точка. Конзолата за кво ти е?
Вярно, че след 3 години тва пц нема да моа да откине игрите, а конзолата пак ще си цепи, ама тва е друг въпрос. Аз си правя систематични ъпгрейди по няколко стотарки на няколко месеца/година и си перкам игрите от доста време насам без проблем.
тия няколко стотачки, най-добре да ги беше вложил у е30ската

- amd
- клавиатурен мунингист
-
sambeto ти шашна ли се ве колега, какви 500-600 лева за видео
Требва да си психично болен, то толкова един шпер мама му стара!
за 200-тина лева се намира 8600, която с какво ще се затрудни? Щото моя Х800 не се затруднява особено много с някоя игра!
Вичо - толкова много си в грешка, че не е истина. Тоя гроб Е30 само да го разкарам и повече не ща да се докосвам до тва, баси - кви стотарки, аз с баща ми сме набили сигурно близо 2к лева в това корито и сега кво ? Дал си 3, взимаш 1000 лева и то не е сигурно
Научих си урока и смятам да внимавам малко повече с прахосването на пари.

за 200-тина лева се намира 8600, която с какво ще се затрудни? Щото моя Х800 не се затруднява особено много с някоя игра!
Вичо - толкова много си в грешка, че не е истина. Тоя гроб Е30 само да го разкарам и повече не ща да се докосвам до тва, баси - кви стотарки, аз с баща ми сме набили сигурно близо 2к лева в това корито и сега кво ? Дал си 3, взимаш 1000 лева и то не е сигурно

BMW only!
- vicho
- старши ентусиаст
-
amd написа:sambeto ти шашна ли се ве колега, какви 500-600 лева за видеоТребва да си психично болен, то толкова един шпер мама му стара!
![]()
Вичо - толкова много си в грешка, че не е истина. Тоя гроб Е30 само да го разкарам и повече не ща да се докосвам до тва, баси - кви стотарки, аз с баща ми сме набили сигурно близо 2к лева в това корито и сега кво ? Дал си 3, взимаш 1000 лева и то не е сигурноНаучих си урока и смятам да внимавам малко повече с прахосването на пари.
ше дойдеш ти на мойта

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
vicho написа:[/color]amd написа:sambeto ти шашна ли се ве колега, какви 500-600 лева за видеоТребва да си психично болен, то толкова един шпер мама му стара!
![]()
Вичо - толкова много си в грешка, че не е истина. [color=red]Тоя гроб Е30 само да го разкарам и повече не ща да се докосвам до тва, баси - кви стотарки, аз с баща ми сме набили сигурно близо 2к лева в това корито и сега кво ? Дал си 3, взимаш 1000 лева и то не е сигурноНаучих си урока и смятам да внимавам малко повече с прахосването на пари.
ше дойдеш ти на мойта![]()
![]()
![]()
е тфа беше арен моабет

- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
amd написа:sambeto ти шашна ли се ве колега, какви 500-600 лева за видео.....
.......
Ми ето ти един прост пример,с тая карта ако ми подкараш без насичане Colin McRae Dirt на макс,ще ти купя един шпер

Стига се излага,мога да ти напиша един списък игри,които с тая карта няма да вървят на макс

Щото аз имам 4гБ Рам Super T CL4,8800 GTS и 6000+ процесор заедно с другите му там глупости,и я играя на макс,ама компютъра ми е доста над 1000 лева,така че да приемем че съм прав,че за 1000 лева не можеш да играеш всичко на макс

Последна промяна sambeto на 17 Ное 2007, 18:34, променена общо 1 път
- vicho
- старши ентусиаст
-
sambeto написа:amd написа:sambeto ти шашна ли се ве колега, какви 500-600 лева за видео.....
.......
Ми ето ти един прост пример,с тая карта ако ми подкараш без насичане Colin McRae Dirt,ще ти купя един шпер![]()
Стига се излага,мога да ти напиша един списък игри,които с тая карта няма да вървят на макс![]()
Щото аз имам 4гБ Рам Super T,8800 GTS и 6000+ процесор заедно с другите му там глупости,и я играя на макс,ама компютъра ми е доста над 1000 лева,така че да приемем че съм прав,че за 1000 лева не можеш да играеш всичко на макс
PS3 + Sharp 37" + colin dirt = кефа е несъизмерим
и това за парите на пц-то което имаш

а то тв-то така или иначе трябва да си го имаш
както и да е, няма да споря повече, просто хората за измислили КОМПютър и КОНЗола, то е ясно, кое за какво е

- amd
- клавиатурен мунингист
-
72 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5