Въпросче за джанти Е60?
Модератори: naskoksan, gazzzar, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Въпросче за джанти Е60?
Казаха ми, че ако се сменят с джантите с такива, които не са оригинални БМВ, то борд компютъра щял да прави мизерии и да показва че има спукана гума постоянно, понеже оригиналните имали вътре някакви датчици за налягането и т.н. Има ли нещо вярно в това?
В гумата няма датчици.Би трябвало в колата да имаш едно копче с което да зададеш нови настройки.При мен е така.Като смениш гумите караш известно време,примерно 15мин и натискаш копчето.И то настройва колата към новите гуми/джанти/И така ако нещо спадне гумата,датчиците ще реагират.Но те са на купето,а не на гумите 

Re: Въпросче за джанти Е60?
Metallium написа:Казаха ми, че ако се сменят с джантите с такива, които не са оригинални БМВ, то борд компютъра щял да прави мизерии и да показва че има спукана гума постоянно, понеже оригиналните имали вътре някакви датчици за налягането и т.н. Има ли нещо вярно в това?
Пълни глупости.
3та зима вече карам с джанти които не са оригинални.
- Sharo
- старши ентусиаст
-
- Кара: или поне се учи ежедневно
- Мечтае да кара: М3 CSL, Z4М
нулирането стаа през бордкомпа дето ти е посредата ... през сетингите ...
датчика мери оборотите на гумата спрямо диаметъра .. някви такиа ... демек акто си го замулиш може да си караш с квото и да е ...
а колегата незнам как го занулява в движение при мене се занулява като си на втората степен с ключа и натиснеш копчето ... както и да е при е60 няма копче ...
датчика мери оборотите на гумата спрямо диаметъра .. някви такиа ... демек акто си го замулиш може да си караш с квото и да е ...
а колегата незнам как го занулява в движение при мене се занулява като си на втората степен с ключа и натиснеш копчето ... както и да е при е60 няма копче ...
ти ли клатиш или клати бас-а.. егати номера паднаа двата таса http://youtube.com/watch?v=NYchvWbcvf0&feature=related
Хайде да покараме малко кола
Хайде да покараме малко кола
6 мнения
• Страница 1 от 1
Назад към Е60/Е65/Е87/Е90/Х-series